o gali buti kad nuo urtekram pastos labai dantis isjautrejo nes kai tik pradejau naudoti nei silto, nei karsto negaliu normaliai valgyti, o kai valausi dantis nors kauk koks jautrumas
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 24, 12:11)
o gali buti kad nuo urtekram pastos labai dantis isjautrejo nes kai tik pradejau naudoti nei silto, nei karsto negaliu normaliai valgyti, o kai valausi dantis nors kauk koks jautrumas
Aš su alijošiais naudoju ir nieko
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 24, 12:11)
Aš naudoju arbatmedžių jau kokias 2-3 sav. ir viskas ok
Šiaip turbūt dantų jautrumas ir anksčiau būdavo problema, ar ne..? Nemanau, kad jei tokios problemos nebuvo, ji galėtų nuo šių pastų atsirasti
O kurią būtent naudojate?
Na va, uzsisakiau jusu rekomenduota balzama plaukams ir dar ekologiska sampuna su jojobomis uzsisakiau.
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 24, 17:03)
Aš naudoju arbatmedžių jau kokias 2-3 sav. ir viskas ok
Šiaip turbūt dantų jautrumas ir anksčiau būdavo problema, ar ne..? Nemanau, kad jei tokios problemos nebuvo, ji galėtų nuo šių pastų atsirasti
niekada tokiu problemu neturejau o tik pradejau naudoti sia pasta keliu savaiciu begyje taip pasidare, naudoju su zaliaja arbata. na manau kad tik nuo pastos galejo buti nes daugiau nieko nekeiciau. gryzau nuo vakar prie l'angelinos pastos ziuresiu kaip toliau bus.
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 24, 15:35)
niekada tokiu problemu neturejau o tik pradejau naudoti sia pasta keliu savaiciu begyje taip pasidare, naudoju su zaliaja arbata. na manau kad tik nuo pastos galejo buti nes daugiau nieko nekeiciau. gryzau nuo vakar prie l'angelinos pastos ziuresiu kaip toliau bus.
aš naudojau su arbatmedžiu ilgą laiką, niekas nepasikeitė, paskui išnaudojau vieną tūbelę su žaliąja arbata, irgi niekas nepasikeitė, dantys tikrai nepajautrėjo. Kažkaip keista, bet matyt kiekvienas savo produktą turi atrast.
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 24, 11:11)
Kazkada kazkuriai merginai irgi buvo panasiai, pilnai tikiu, kad nuo pastos gali pajautret, bandyk Logonos pastas
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 24, 16:35)
Kaip tik naudoju dabar su arbatmedziu- nepajautrejo mano dantys. Bet nusipirkau vakar jau kitokia pasta- kazkaip man nepasidare ta pasta labai labai labai...
O kodel L'angelica- juk jos sudetis su visais slamstais..
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 24, 18:52)
Kaip tik naudoju dabar su arbatmedziu- nepajautrejo mano dantys. Bet nusipirkau vakar jau kitokia pasta- kazkaip man nepasidare ta pasta labai labai labai...
bet dar nera jos tokia sudetis tragiska kaip tu colgate ir pan. as perku internetu tai po kol kas daugiau nieko nereikia, tai del pastos neverta uzsisakineti, palauksiu kai dar ka nors baigsiu tada kazkokia kita bandysiu pasta gal logonos tai nusprendziau l;angelina nusipirkti. kokiom porai savaiciu
Man nuo naturaliu dantu pastu dantys pajautreja. Bandziau kelias. Nelabai noris daugiau bandyt... Siaip valant uzsilasinu ea - nuo ju nieko.
QUOTE(Daddygirl @ 2010 02 24, 17:46)
Man nuo naturaliu dantu pastu dantys pajautreja. Bandziau kelias. Nelabai noris daugiau bandyt... Siaip valant uzsilasinu ea - nuo ju nieko.
O kuo konkrečiai tuomet valotės dantis?
QUOTE(*Angel @ 2010 02 24, 11:06)
O cia tik kondicionierius geras ar ir sampunas?
Turėjau ir Sante Briliant šampūną, taip pat patiko, kartočiau