Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(gabija77 @ 2010 02 19, 16:32)
o gal galit uzmesti aki i sudetis ar cia ju yra http://www.dm-droger...operty=File.pdf alieju kur pries tai klausiua, nes mano kompas neatidaro nuorodos. aciu jums didelis  4u.gif

Man atidaro, o kokio produkto sudėtis būtent domina? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 19, 19:09)
Man atidaro, o kokio produkto sudėtis būtent domina? mirksiukas.gif

kremai, tai ju sudetis panasi, tai jei gali uzmesk aki ar ten nerafinuotas aliejus, nes jei vienam bus nerafinuotas tai ir kituose toks bus drinks_cheers.gif nes nesuprantu kodel man kompas neuzkrauna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 19, 17:18)
kremai, tai ju sudetis panasi, tai jei gali uzmesk aki ar ten nerafinuotas aliejus, nes jei vienam bus nerafinuotas tai ir kituose toks bus   drinks_cheers.gif  nes nesuprantu kodel man kompas neuzkrauna  doh.gif

Ten viskas vokiškai, o aš nesuprantu vokiečių, gal kuri kita mergytė pakomentuos būtent apie aliejus, nors prie daugumos žvaigždutės, tai kaip ir nerafinuoti turėtų būti rolleyes.gif Sudėtyse nieko baisaus nematau, tik nežinau dėl Magnesium aluminun silicate, Phytosterols, silver citrate, Sodium hyaluronate nes netekę man su šiais ingridientais susidurt rolleyes.gif Dar yra Sodium cetearyl sulfate, čia irgi atrodo kažkoks pusiau sintetinis. Yra dar ir daugiau man nežinomų ingridientų, gal tau vertėtų Natūralios kosmetikos gamintojų temoje įdėti šios linijos nuorodą ir pasiteirauti mergaičių, ten daugiau nusimanančių yra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 19 vasario 2010 - 17:36
QUOTE(ernesin @ 2010 02 19, 19:36)
Ten viskas vokiškai, o aš nesuprantu vokiečių, gal kuri kita mergytė pakomentuos būtent apie aliejus, nors prie daugumos žvaigždutės, tai kaip ir nerafinuoti turėtų būti rolleyes.gif Sudėtyse nieko baisaus nematau, tik nežinau dėl Magnesium aluminun silicate, Phytosterols, silver citrate, Sodium hyaluronate nes netekę man su šiais ingridientais susidurt rolleyes.gif Dar yra Sodium cetearyl sulfate, čia irgi atrodo kažkoks pusiau sintetinis. Yra dar ir daugiau man nežinomų ingridientų, gal tau vertėtų Natūralios kosmetikos gamintojų temoje įdėti šios linijos nuorodą ir pasiteirauti mergaičių, ten daugiau nusimanančių yra ax.gif

gera mintis, einu ten thumbup.gif
Atsakyti
Išbandžiau Lavera tušą (Trend sensitiv No1 Volume mascara, apimtį didinantis blakstienų tušas su rožių ekstratu, vašku ir simondsijų aliejumi)- įspūdis geras smile.gif Pirmą kartą sutikau tušą, kuris taip visai visai nelipina blakstienų bigsmile.gif Patiks toms, kurios mėgsta, kad blakstienos natūraliai atrodytų smile.gif nes nei ten ilgina, nei labai storina - tiesiog labai gražiai, tolygiai padažo smile.gif
Atsakyti
Vat lygiai toks pat ir Logona tušas nei kiek nesulipina blakstienų, labai natūraliai padažo ir skaniai kvepia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2010 02 20, 10:11)
Išbandžiau Lavera tušą (Trend sensitiv No1 Volume mascara, apimtį didinantis blakstienų tušas su rožių ekstratu, vašku ir simondsijų aliejumi)- įspūdis geras smile.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 02 20, 12:24)
Vat lygiai toks pat ir Logona tušas nei kiek nesulipina blakstienų, labai natūraliai padažo ir skaniai kvepia smile.gif

gal galit abidvi parasyti tusu kainas ir galiojimo laika? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2010 02 21, 14:48)

Logona galioja iki 2011.07, mokėjau 42Lt Biopasaulyje 4u.gif
Atsakyti
Ernesin dėka išbandžiau dr. Hauschka svarainių kremuką veidui - man labai patiko ir, svarbiausia, tiko thumbup.gif Dabar jau šalčių tikiuosi nebebus, tai manau puikiai sunaudosiu, kvepia labai švelniai, skaniai smile.gif Tuo pačiu kremu brūkšteliu ir per paakių sritį, manau galiu jį ir ten naudoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2010 02 21, 14:48)

60 lt. galioja iki 1011.09, pirkau Vokiečių vaistinėj Gedimino 9.
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 02 21, 22:16)
Ernesin dėka išbandžiau dr. Hauschka svarainių kremuką veidui - man labai patiko ir, svarbiausia, tiko  thumbup.gif Dabar jau šalčių tikiuosi nebebus, tai manau puikiai sunaudosiu, kvepia labai švelniai, skaniai smile.gif Tuo pačiu kremu brūkšteliu ir per paakių sritį, manau galiu jį ir ten naudoti  blush2.gif

O roziu light bandete? jei taip, gal galite palyginti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 02 22, 15:02)
O roziu light bandete? jei taip, gal galite palyginti? 4u.gif

Nea, čia mano pirma pažintis su Hauschka smile.gif
Atsakyti