Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(saulytej @ 2010 02 14, 00:49)
Sveikos visos, labai atsiprašau jei klausimas pasikartos, bet gal kuri atsakysit ax.gif
Ar arbatmedžio eterinis aliejus padės nuo pleiskanų, jei jo įpilsiu į savo šampūną? Ačiū 4u.gif

Rašoma,kad kokoso aliejaus kaukė galvos odai nuo pleiskanų veikia daug geriau nei dauguma spec. šampūnų mirksiukas.gif . Žinios tik teorinės, praktikoje pačiai taikyti nereikėjo. Kaip plaukų kaukę kokoso aliejų rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadeja: 16 vasario 2010 - 17:00
QUOTE(astisius @ 2010 02 09, 22:49)
Mergaitės, gal jūs padėsit, gal naudojat, žinot. Ieškau kur nusipirkti ir kokios firmos aliejukas, tiksliau mišinys brandžiai odai, toks tamsus buteliukas su pipetiniu dozatorium, atrodo 100 ml?

as toki naudoju, siek tiek panasu i tavo aprasyma
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2010 02 16, 16:58)
Negaliu prisiskambint  blink.gif  o gal yra koks kitas nr.kur butent jai prisiskambint?

Užklausk Natūralios kosmetikos gamintojų temoje, ten yra SM kurios pas ją lankosi, tai gal tau AŽ parašys 4u.gif
Atsakyti
Negaliu prisiskambint  blink.gif  o gal yra koks kitas nr.kur butent jai prisiskambint?

Kito nėra, šiandien gali būti, kad nedirba, nes šventinė.
Papildyta:
QUOTE(Amadeja @ 2010 02 16, 17:00)
Rašoma,kad kokoso aliejaus kaukė galvos odai nuo pleiskanų veikia daug geriau nei dauguma spec. šampūnų  mirksiukas.gif . Žinios tik teorinės, praktikoje pačiai taikyti nereikėjo. Kaip plaukų kaukę kokoso aliejų rekomenduoju  thumbup.gif

Aš dažnai naudoju kokosų kaukę plaukams, bet nuo pleiskanų ji man nepadeda. Bet šiaip kitų gerų savybių turi biggrin.gif
Atsakyti

gal siandien ne darbo diena 4u.gif
Atsakyti
Ot man nedaejo doh.gif matot ne Lt esu ax.gif ryt tikiuosi dirbs biggrin.gif
Atsakyti
pasakykit, ar yra tokia pasta su anyzium? arba as jau prisapnavau kazka.. kazkadais teko ja valytis, bet gali but, kad ji buvo ne ekologiska. prisiminiau, galvoju gal padesit surast rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2010 02 19, 14:59)
pasakykit, ar yra tokia pasta su anyzium? arba as jau prisapnavau kazka.. kazkadais teko ja valytis, bet gali but, kad ji buvo ne ekologiska. prisiminiau, galvoju gal padesit surast rolleyes.gif

Žinau tik Urtekram su pankoliais (iš esmės skonis kaip anyžiaus, o gal tai ir tas pats, bijau pameluoti... ax.gif ).
http://imunitetas.lt...amp;prekid=1067
Atsakyti
gal zinok kaip angliskai rafinuoti ir nerafinuoti aliejai rasomi sudetyje? ar rafinuotu nededa i kremus?
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 19, 16:06)
gal zinok kaip angliskai rafinuoti ir nerafinuoti aliejai rasomi sudetyje? ar rafinuotu nededa i kremus?

refined ir unrefined. Įtariu kad deda, ypač tuose pigiausiuose...
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 19, 16:44)
Žinau tik Urtekram su pankoliais (iš esmės skonis kaip anyžiaus, o gal tai ir tas pats, bijau pameluoti...  ax.gif ).
http://imunitetas.lt...amp;prekid=1067

vat man irgi kilo klausimas ta su pankoliais kokia ax.gif maciau yra ir druide anyz. pasta, ir essenza pard., bet noris ne tokiom kainom blush2.gif
Atsakyti
o gal galit uzmesti aki i sudetis ar cia ju yra http://www.dm-droger...operty=File.pdf alieju kur pries tai klausiua, nes mano kompas neatidaro nuorodos. aciu jums didelis 4u.gif
Atsakyti