Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(saulytej @ 2010 02 14, 00:49)
Sveikos visos, labai atsiprašau jei klausimas pasikartos, bet gal kuri atsakysit ax.gif
Ar arbatmedžio eterinis aliejus padės nuo pleiskanų, jei jo įpilsiu į savo šampūną? Ačiū 4u.gif

Man padejo kai buvo ju laabai daug atsirade ir kol kas vis padeda, isipilu visada profilaktiskai ir dabar smile.gif - neatsiranda tfu tfu tfu . Individualu labai- pabandykit, blogiau tikrai nebus.
Atsakyti
Labas visom oro_buckis.gif Gal ,kuri galetu patarti ar pasakyti kokių nors naturalių kremų ar kazko panasaus nuo plauku slinkimo?
Atsakyti
Rozmarino ea gerai įsilašinti į šampūną kai galvą plaunat.
Atsakyti
Jau minejau,kad esu sausaode,taigi kokosu aliejus man nelabai tepadeda verysad.gif vistiek ant kitos dienos oda atrodo sausa ir isdziuvusi,ka patartumet? Ir veidas pleiskanoja,jau nebezinau ka pirkt doh.gif
As profilaktiskai i plauku kauke (kokosu aliejaus pagrindu) lasinu tai arbatmedzio,tai rozmarinu ea,man patinka wub.gif
Merginos ar zinot,kaip su Baldwins aliejukais,ar rafinuoti,ar ne? Noriu uzsisakyt,bet tik vienetai prie kuriu parasyta,kad nerafinuotas,o kiti pagal kaina turetu but nerafinuoti,bet kaip is tikro yra gal kas zinot?
Atsakyti
Norejau merginu paklaust del vasko yra biciu baltas ir geltonas,arba organic tai kuris geriausias?
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2010 02 15, 23:09)
Norejau merginu paklaust del vasko yra biciu baltas ir geltonas,arba organic tai kuris geriausias?

Aš pirkau iš bitininko, tai pas mane tamsiai geltonas, kaip gintaras biggrin.gif
Atsakyti
Baltas bičių vaškas būna balintas, manau geltonas geriau.
Atsakyti
Aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti
Merginos ar zinot kosmetologe Elena,lyg ir vardas,kuri dirba su naturalia kosmetika? Gal zinot kas kontaktus niekaip negaliu atrast verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2010 02 16, 15:15)
Merginos ar zinot kosmetologe Elena,lyg ir vardas,kuri dirba su naturalia kosmetika? Gal zinot kas kontaktus niekaip negaliu atrast  verysad.gif

Ju dirba ŽaliaŽalia Šv. Stepono 6 4u.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Negaliu prisiskambint blink.gif o gal yra koks kitas nr.kur butent jai prisiskambint?
Atsakyti