Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(ashtri @ 2010 02 11, 22:24)
Man tai dar klausimas ką su kolekcija rafinuotų veikt laugh.gif

O iš kur atsirado tokia kolecija? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2010 02 11, 22:31)
Simondsijų tai ryškiai geltonas, toks net kažkiek į morkvinumą smile.gif

O kvapas? Aš nusipirkau visgi pabandyti po truputį abiejų. Tai jo, tas toks ryškiai geltonas smile.gif O kvapo beveik neturi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 11 vasario 2010 - 21:33
QUOTE(ernesin @ 2010 02 11, 21:31)
Masažams, plaukų kaukėms sunaudok wink.gif

Masažams tiek nžn kada sunaudosiu - su MB 100 km atstumu gyvenam doh.gif O plaukam bijau, ir kūnui - skaičiau senesnėse temose, kad rafinuotas aliejus tik padengia plėvele odą/plaukus, bet drėkinimo/maitinimo nesuteikia. Tai prisibijau g.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 11, 21:33)
O iš kur atsirado tokia kolecija?  bigsmile.gif

Tai čia pradedančiosios eiti eko keliu klaidos biggrin.gif Iš užsienio daugiausiai, atrodė, kad ten - rojus bigsmile.gif Parduotuvės "organic", "eco", o neparašyta kad nerafinuotas. Tai dabar kai nematau parašyta aiškiai "NERAFINUOTAS" - neperku schmoll.gif Va ir šiandien Aniros aliejus IKI žiūrinėjau, dar sezamą pagert norėčiau, ale nerašo, kad nerafinuoti ant nei vieno Aniros buteliuko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtri: 11 vasario 2010 - 21:39
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 11, 21:33)
O iš kur atsirado tokia kolecija?  bigsmile.gif
Papildyta:
O kvapas? Aš nusipirkau visgi pabandyti po truputį abiejų. Tai jo, tas toks ryškiai geltonas smile.gif O kvapo beveik neturi.
Beveik be kvapo, turi tokį neryškų(man nelabai priimtiną cool.gif )
QUOTE(ashtri @ 2010 02 11, 21:39)
O plaukam bijau, ir kūnui - skaičiau senesnėse temose, kad rafinuotas aliejus tik padengia plėvele odą/plaukus, bet drėkinimo/maitinimo nesuteikia.

Na tuomet lieka tik atsikratyti juo wink.gif
Atsakyti
o kur galima nusipirkti alieju ekologisku ir kokia kaina? ir kokius aliejus reikia maisyti sausai kuno odai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 11, 21:51)
o kur galima nusipirkti alieju ekologisku ir kokia kaina? ir kokius aliejus reikia maisyti sausai kuno odai?  4u.gif

Daug kur, pvz: Aromanatural, Sveikuose produktuose, Kvapų namuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 11, 21:10)
Klausimas bazinių aliejų žinovėms: kokių spalvų ir kvapo yra natūralūs migdolų ir simondsijų (jojobos) aliejai? Turiu omenyje nerafinuotus smile.gif Nes radau vieną tarpininkę, kuri prekiauja aliejais, bet baisu, kad nebūtų kažkas "ni to"...  g.gif

jei simondsijų aliejus bus bespalvis, tai jis dezodoruotas. To reikia tam, kad gaminant produktus (pvz muilą) spalva nebūtų geltona.
Atsakyti
kaip manot ar tokiam geliui http://www.ekolinija...vijais-50g.html labai kenkia temperaturos pokyciai? nes as ji nesiojuos i darba, o savaitgaliai jis pas mane namie guli, namie laikau paciam vesiausiam kambaryje, o darbe pas mane labai silta g.gif ar nieko jam nenutiks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 11, 21:51)
o kur galima nusipirkti alieju ekologisku ir kokia kaina? ir kokius aliejus reikia maisyti sausai kuno odai?  4u.gif

kodėl nenori nuo kokosų pradėt? atlėk, duosiu pabandyti smile.gif ir kitokių aliejukų turiu - makadamijos, kviečių gemalų, abrikosų kauliukų, avokadų smile.gif viską pabandytum pasiteplioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 02 12, 10:58)
kodėl nenori nuo kokosų pradėt? atlėk, duosiu pabandyti smile.gif ir kitokių aliejukų turiu - makadamijos, kviečių gemalų, abrikosų kauliukų, avokadų smile.gif viską pabandytum pasiteplioti smile.gif

oi kaip butu gerai clap.gif gal ir patarimu issiviliociau cool.gif nes dabar visiskai nieko nenusimanau ax.gif turesiu omenyje tavo pasiulyma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 12, 08:45)
kaip manot ar tokiam geliui http://www.ekolinija...vijais-50g.html labai kenkia temperaturos pokyciai? nes as ji nesiojuos i darba, o savaitgaliai jis pas mane namie guli, namie laikau paciam vesiausiam kambaryje, o darbe pas mane labai silta  g.gif  ar nieko jam nenutiks  blush2.gif

Nieko, tikrai nemanau, kad susidaro ženklus temperatūros skirtumas, kad galėtų pakenkti produktui.
Atsakyti
Sveikos visos, labai atsiprašau jei klausimas pasikartos, bet gal kuri atsakysit ax.gif
Ar arbatmedžio eterinis aliejus padės nuo pleiskanų, jei jo įpilsiu į savo šampūną? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytej @ 2010 02 14, 00:49)
Sveikos visos, labai atsiprašau jei klausimas pasikartos, bet gal kuri atsakysit ax.gif
Ar arbatmedžio eterinis aliejus padės nuo pleiskanų, jei jo įpilsiu į savo šampūną? Ačiū 4u.gif

teoriskai gali padeti, o praktiskai reikia bandyti, cia individualus dalykas. mano vyrui pvz. netinka. ax.gif siulau pilti ne i visa sampuna, o tam kartui plaunant galva kiek imat - tai i ta kieki ilasint viena ar pora lasu.
Atsakyti