Arba dar dedami natūralūs konservantai - pavyzdžiui, greipfrutų kauliukų aliejus. Dariausi tokį kremuką, lašinau šio aliejaus - tai sakė, kad galioja apie pusę metų. Tikrai nieko jam ir nenutiko, sunaudojau dar greičiau.
QUOTE(giletaite @ 2010 02 08, 11:40)
merginos, as labai kabliuojuosi ekologiskai kosmetikai.... Tik vat gyvenu baznytkaimyje, ir tokios cia nera, bet tai ne beda. Bendradarbems pavariau, kad jus tokios cia esate ir visokiu geriu esate naudojusios, taciau jos man papriestaravo, kad ir ekologiskoje yra koncervantu, nes priesingu atveju galiojimas produkto butu trumpas. O kaip yra istikruju?
O tu jų iš kito kampo paklausk - jei jų naudojamos priemonės galioja apie du metus, tai kiek ten konservantų yra pridėta? Kaip konservantus savo gamybos priemonėse naudoju greipfrutų sėklų ekstraktą, taip pat vitaminą E, dar beta karotenas turi konservuojančių savybių.
Mergaitės, gal jūs padėsit, gal naudojat, žinot. Ieškau kur nusipirkti ir kokios firmos aliejukas, tiksliau mišinys brandžiai odai, toks tamsus buteliukas su pipetiniu dozatorium, atrodo 100 ml?
QUOTE(astisius @ 2010 02 09, 20:49)
Mergaitės, gal jūs padėsit, gal naudojat, žinot. Ieškau kur nusipirkti ir kokios firmos aliejukas, tiksliau mišinys brandžiai odai, toks tamsus buteliukas su pipetiniu dozatorium, atrodo 100 ml?
Gal iš Kvapų namų? http://www.aromata.lt/lt/produktas/94/
QUOTE(kryyste @ 2010 02 10, 21:54)
O cia kokiam amziui??man nuo 35 reikia ka nors tokio!Padekite prasau
QUOTE(Ulitka @ 2010 02 11, 09:57)
Na kaip matote nerašo, paskambinkite pasiklausti, bet manau jog nuo 35m jau turėtų tikti
QUOTE(Ulitka @ 2010 02 11, 09:57)
Aš tai galvoju, kad ne pagal amžių, o pagal odos būklę reikia žiūrėti. Pvz. riebi oda ilgiau išlieka jauna ir elastinga. Taip pat žiūrėti ko odai trūksta ir pasirinkti tų savybių turintį produktą
Klausimas bazinių aliejų žinovėms: kokių spalvų ir kvapo yra natūralūs migdolų ir simondsijų (jojobos) aliejai? Turiu omenyje nerafinuotus Nes radau vieną tarpininkę, kuri prekiauja aliejais, bet baisu, kad nebūtų kažkas "ni to"...
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 11, 21:10)
Klausimas bazinių aliejų žinovėms: kokių spalvų ir kvapo yra natūralūs migdolų ir simondsijų (jojobos) aliejai? Turiu omenyje nerafinuotus Nes radau vieną tarpininkę, kuri prekiauja aliejais, bet baisu, kad nebūtų kažkas "ni to"...
Man tai dar klausimas ką su kolekcija rafinuotų veikt
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 11, 21:10)
Simondsijų tai ryškiai geltonas, toks net kažkiek į morkvinumą QUOTE(ashtri @ 2010 02 11, 21:24)
Man tai dar klausimas ką su kolekcija rafinuotų veikt
Masažams, plaukų kaukėms sunaudok