Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(truth @ 2010 02 03, 01:03)
Duomenu baze ties Sodium Lauroyl Sarcosinate geltona ketvertuka rodo  g.gif

Anionic Surfactants

Anionic refers to the negative charge these surfactants have. They may be contaminated with nitrosamines, which are carcinogenic. Surfactants can pose serious health threats. They are used in car washes, as garage floor cleaners and engine degreasers - and in 90% of personal-care products that foam. They are also known as:

Sodium Lauryl Sulfate (SLS)
Sodium Laureth Sulfate (SLES)
Ammonium Lauryl Sulfate (ALS)
Ammonium Laureth Sulfate (ALES)
Sodium Methyl Cocoyl Taurate
Sodium Lauroyl Sarcosinate
Sodium Cocoyl Sarcosinate
Potassium Coco Hydrolysed Collagen
TEA (Triethanolamine) Lauryl Sulfate
TEA (Triethanolamine) Laureth Sulfate
Lauryl or Cocoyl Sarcosine
Disodium Oleamide Sulfosuccinate
Disodium Laureth Sulfosuccinate
Disodium Dioctyl Sulfosuccinate etc

bet ir Logonos produktuose jo yra, vadinasi, jis prie švelnesnių smile.gif
Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 02, 22:24)
Siuo atveju, manau, geriau jokiu kremu nenaudoti ir dziaugtis saulute smile.gif Aisku, nepersistengiant smile.gif

kaip man pasinaudoti tavo patarimu, jei esu baltos neįdegančios, o greitai raudonuojančios odos ir su dideliu apgamų žemėlapiu? g.gif Aišku, kad reikia saugotis būtinai, nes saulė labai išdžiovina, sendina odą smile.gif
Atsakyti
Koks iš jūsų išbandytų kremų (veidui) jums labiausiai patiko ir tiko (tik be medetkų (calendulos), kuo mažiau ingredientų, tuo geriau bigsmile.gif ? Šiuo metu mano oda labai sausa. Nors kokiu sviestu pradet tepti ar ką... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 03, 10:56)
kaip man pasinaudoti tavo patarimu, jei esu baltos neįdegančios, o greitai raudonuojančios odos ir su dideliu apgamų žemėlapiu?  g.gif Aišku, kad reikia saugotis būtinai, nes saulė labai išdžiovina, sendina odą smile.gif

Tada taip... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sig @ 2010 02 04, 11:02)
Koks iš jūsų išbandytų kremų (veidui) jums labiausiai patiko ir tiko (tik be medetkų (calendulos), kuo mažiau ingredientų, tuo geriau bigsmile.gif ? Šiuo metu mano oda labai sausa. Nors kokiu sviestu pradet tepti ar ką... cool.gif

Dr. Hauschka Rose day cream sausai odai, riebus, gerai susigeria, oda svelni, pamaitinta
avokadu aliejuku ar jojoba nebandei tepti?
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2010 02 03, 01:35)
Aciu  4u.gif  o kuom pvz.skiriasi Floral water ir essential water? Ar floral water gali but hidrolatas?

Reikėtų konkrečiai žiūrėti aprašymą ten kur žiūri. Įvairiai yra vadinama - floral waters (gėlių vandenys) , hydrosol, hydrolat, florasol ir t.t. Kas yra svarbu - ar tas vanduo gautas distiliuojant (garais, vandeniu) augalą (vaisių žolelę), ar jis yra vanduo su prilašintais eteriniais aliejais. Turėtų būti parašyta aprašyme.
Atsakyti
O kuris hidrolatas labiausiai tiktu sausai odai? As nesuprantu,pas mane lyg ir sausa oda bet ne viens kremas netinka kuris skirtas sausai odai g.gif
Ir sausaodes kuris jusu manymu aliejus veidui labiausiai tiktu?
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2010 02 05, 22:14)
O kuris hidrolatas labiausiai tiktu sausai odai? As nesuprantu,pas mane lyg ir sausa oda bet ne viens kremas netinka kuris skirtas sausai odai  g.gif

As turiu sausa oda, man labai tinka Hamameliu hidrolatas.
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2010 02 05, 21:14)
O kuris hidrolatas labiausiai tiktu sausai odai? As nesuprantu,pas mane lyg ir sausa oda bet ne viens kremas netinka kuris skirtas sausai odai  g.gif
Ir sausaodes kuris jusu manymu aliejus veidui labiausiai tiktu?

Dar rožių hidrolatas tinka. Abrikosų kauliukų, avokadų, agurklės, jojoba visiems tipams tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryyste: 06 vasario 2010 - 20:11
QUOTE(GinMintė @ 2010 02 05, 22:41)
As turiu sausa oda, man labai tinka Hamameliu hidrolatas.

O man hamameliu hidrolatas sausina oda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2010 02 07, 20:29)
O man hamameliu hidrolatas sausina oda g.gif

Na nezinau, visko gali buti, nes as i savaji dar glicerino lasiuka esu ilasinusi, tai man pats tas.
Atsakyti
merginos, as labai kabliuojuosi ekologiskai kosmetikai.... Tik vat gyvenu baznytkaimyje, ir tokios cia nera, bet tai ne beda. Bendradarbems pavariau, kad jus tokios cia esate ir visokiu geriu esate naudojusios, taciau jos man papriestaravo, kad ir ekologiskoje yra koncervantu, nes priesingu atveju galiojimas produkto butu trumpas. O kaip yra istikruju?
Atsakyti
taip ir yra, kad galiojimas daug trumpesnis atidarius produkta.
Atsakyti