Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Satura @ 2010 02 01, 17:31)
kas davė, tai gali nekompromituoti biggrin.gif Bet įdomu, kas čia per toks savą gyvenimą gyvenantis kremas?  rolleyes.gif

Ne ne, nekompromituosiu biggrin.gif O ir kremo pavadinimo dabar vargu ar atsiminsiu... g.gif Buvo ant to indelio uzrasyta, bet ismetus as jau...
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2010 02 01, 16:32)
Ir bandyk kur nors lokaliai, uz ausies pvz., o ne visam veidui  mirksiukas.gif

sakyčiau, net ne už ausies, o rankos vidinėje pusėje, kur jautri oda - tarp riešo ir alkūnės smile.gif

Tekila, na gal aš asmeniškai tik tokiais stebuklais netikiu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

susiduriau cia vakar su viena mergina, kuri platina "ekologiska naturalia kosmetika" su alavijais - produktus "nuo visu blogybiu" ax.gif

http://distrib.forev...amp;language=lt

Man firma negirdeta, atsidariau, ziuriu - o jau sudetys produktu... doh.gif biggrin.gif
O ta forumuose pasiskelbusi "platinu naturalia ekologiska kosmetika". Kaip ziauriai zmones klaidina, kurie maziau zino... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 02, 08:59)
susiduriau  cia vakar su viena mergina, kuri platina "ekologiska naturalia kosmetika" su alavijais - produktus "nuo visu blogybiu"  ax.gif

tai jau čia, ekologiškose temose, ne kartą 'reiškėsi' smile.gif pastebėjau, kad Satura labai gražiai moka nusodinti tas 'visažines' atseit ekologiškos produkcijos platintojas biggrin.gif
Atsakyti
tokių buvo, yra ir bus - patys nežino ir kitus klaidina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 02, 09:59)
susiduriau  cia vakar su viena mergina, kuri platina "ekologiska naturalia kosmetika" su alavijais - produktus "nuo visu blogybiu"  ax.gif

Kalbejom cia kada apie sia firma- sudetys nuostabios biggrin.gif
Pavyzdziui kondicionierius su alavijais-Sudetis:Aloe Vera želė, vanduo, macadamia ternifolia aliejus, cetil alkoholis, dihydroxypropyl PEG-5, glycerilstearatas, glicerolis, kvaternium -80, stearalkonium chloridas, dimetikonas, guar hidroksipropiltrimoniumchloridas, simondsijų aliejus, hidrolizuotas kviečių baltymas, pantenolis, phenoxyethanol, metilparabenas, propilparabenas, citrinų rūgštis, kvapai.
Tai ka cia dar kalbet? g.gif

Atsakyti
į Natūralios kosmetikos gamintojus buvo atėjusi tokia iš GNLD, na irgi labai norėjo mums gyvenimą palengvinti ax.gif Buvo gėdingai išvyta ir pati nesuprato, kas nutiko, nes juk neva gerą daiktą siūlė, o čia kaip vilkai sušoko visos ant jos tongue.gif

kažkaip nesupranta tokie platintojai, kad mums ekologija, natūralumas yra net ne hobis, o gyvenimo būdas, kad skiriam daug laiko sudėčių tyrinėjimams, mokomės nuolat ir su paprastu reklaminiu šūkiu tokių neapgausi - per daug išprususi auditorija smile.gif

zizeliau, man dar mokytis ir mokytis iš kai kurių biggrin.gif
Atsakyti
Ash manau kol pats zmogus tuom rimtai nesusidomi ir nepradeda tu sudeciu nagrinet, tol jis tikrai nesupranta biggrin.gif chia jau turi but pachio didelis noras rolleyes.gif
Atsakyti
Bet ta mergaite, su kuria bendravau, is tiesu pati nesuprato, ka sneka biggrin.gif Ji tikrai tikejo, kad produktai ekologiski ir dar visiems aiskino, kad sertifikuoti - kazkokio ten Alaviju instituto ax.gif
Tai pradzioj bande aiskinti, ko as cia kabinejuosi ir ka pries ja turiu. Bet sutarem, kad pakeis informacija savo temose arba as pati parasysiu ir pateiksiu siokios tokios informacijos ax.gif Tai dabar paziurejau, jau raso "auksciausios kokybes produktai is alaviju" biggrin.gif Zodziu, sutarem draugiskai nesipykti, bet va, ka daro visiskas nezinojimas ir net nesidomejimas tuo, ka darai... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 02 vasario 2010 - 10:30
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 02, 11:30)
Bet ta mergaite, su kuria bendravau, is tiesu pati nesuprato, ka sneka  biggrin.gif Ji tikrai tikejo, kad produktai ekologiski ir dar visiems aiskino, kad sertifikuoti - kazkokio ten Alaviju instituto  ax.gif

Nu negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif , ot instanciju yra !! Gerai, kad ne zibuokliu kokiu institutas biggrin.gif
Daznai zmones dirba darba, kurio nesupranta, kurio nemyli ir nenori zinoti...Ir paciose eko parduotuvese pardaveju vistu pilna, ko paklausi, to negausi...Zmones dirba, kad dirbtu,kad kapeika turetu...
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 02, 11:48)
Daznai zmones dirba darba, kurio nesupranta, kurio nemyli ir nenori zinoti...Ir paciose eko parduotuvese pardaveju vistu pilna, ko paklausi, to negausi...Zmones dirba, kad dirbtu,kad kapeika turetu...

Beje, del tu darbuotoju tai tikrai... Man cia vienu ekologisku parduotuviu savininke pasakojo, kaip sunku rasti tinkamus darbuotojus. Atrodytu, dabar darbo jegos per akis, bet va smile.gif Sako, "zinau, kad pas mus dirba kelios blogos pardavejos, bet neturiu kuo pakeisti"... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 02, 11:03)
Beje, del tu darbuotoju tai tikrai... Man cia vienu ekologisku parduotuviu savininke pasakojo, kaip sunku rasti tinkamus darbuotojus. Atrodytu, dabar darbo jegos per akis, bet va  smile.gif Sako,  "zinau, kad pas mus dirba kelios blogos pardavejos, bet neturiu kuo pakeisti"...  unsure.gif

Gal problema ne tame, kad nėra kuom pakeisti, o kad nėra kas eitų dirbti už tokį atlyginimą.
Už padorų atlyginimą ir aš mielai eičiau dirbti į eko prekių parduotuvę, turiu ir tinkamą išsilavinimą, ir esu jau sukaupusi nemažai informacijos, o ir tinkamą info internete galiu greitai rasti. Bet manau, kad man tikrai nesiūlys tiek kiek norėčiau gauti (tikrai nepretenduoju į didesnę nei vidutinę algą).
Papildyta:
Kosmetikos ingredientų duomenų bazė: http://www.cosmeticsdatabase.com/
Čia galima rasti informaciją apie beveik visas sudėtines dalis, jų pavojingumo lygį ir netgi produktus, kuriuose jų yra. Duomenų bazė sudaryta JAV, tad gali būti, kad ne visi produktai bus sukelti. Bet šiaip gana įdomi bazė.
Atsakyti