Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

siūlyčiau niekuo netepti. Nes jei taip, tai geriau neerzinti dar labiau, kol sugis.... Ir nusirašyk, išsisaugok to kremo ingredientų sąrašą, kad pagal jį vėliau galėtum atsirinkti, kas alergizuoja ir ko geriau nepirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 29, 10:56)
siūlyčiau niekuo netepti. Nes jei taip, tai geriau neerzinti dar labiau, kol sugis.... Ir nusirašyk, išsisaugok to kremo ingredientų sąrašą, kad pagal jį vėliau galėtum atsirinkti, kas alergizuoja ir ko geriau nepirkti  4u.gif

Bet tai kad man žiauriai tempia tada veidą... Gal kokiu aloe geliu patept? Dabar pasitepiau su kažkokiu eco kremu su medetkom, nepamenu pavadinimo, mėginuką turėjau, nes nu negalėjau į darbą eit per šaltį neteptu veidu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 01 29, 11:21)
Bet tai kad man žiauriai tempia tada veidą... Gal kokiu aloe geliu patept? Dabar pasitepiau su kažkokiu eco kremu su medetkom, nepamenu pavadinimo, mėginuką turėjau, nes nu negalėjau į darbą eit per šaltį neteptu veidu.  unsure.gif

gal tu galėtum parašyti, kaip apskritai prižiūri veidą ir ar tame yra nors kiek stabilumo? Ta prasme, gal turi tokį kremuką, kuris kaip ir nieko blogo tau nedaro, bet tarkim ieškai geresnio tik, malonesnio? Ar pas tave toks yra, ar tik skirtingi mėginukai?

būtų galima nuovirus darytis kokių ramunėlių, šalavijų, vilgyti jais. Jei naudoji aloe ir žinai, kad nekelia alergijos, gali juo teptis, žinoma. Tik kai iš savo patirties žinau, kai būna alergija, tai odą ir iškeltas pirštas erzina, tai esu atsargi....

gal EA turi? Pateptum pūlinukus arbatmedžiu ar kokiomis levandomis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 29, 11:27)
gal tu galėtum parašyti, kaip apskritai prižiūri veidą ir ar tame yra nors kiek stabilumo? Ta prasme, gal turi tokį kremuką, kuris kaip ir nieko blogo tau nedaro, bet tarkim ieškai geresnio tik, malonesnio? Ar pas tave toks yra, ar tik skirtingi mėginukai?

būtų galima nuovirus darytis kokių ramunėlių, šalavijų, vilgyti jais. Jei naudoji aloe ir žinai, kad nekelia alergijos, gali juo teptis, žinoma. Tik kai iš savo patirties žinau, kai būna alergija, tai odą ir iškeltas pirštas erzina, tai esu atsargi....

gal EA turi? Pateptum pūlinukus arbatmedžiu ar kokiomis levandomis  g.gif

Pastarąjį mėnesį veidą prausiu Logona putom (nes makiažo nebenaudoju), ir tepdavau Logonos mėginukais - iš pradžių su hamameliu, bet nepatiko, tada su alijošium - daug geresnis įspūdis. Mėginukai buvo dieninio ir naktinio kremo, tai man labai ilgam užtekdavo, nes kremus tepdavau ant drėgnos veido odos, tikrai mažo kiekio pakakdavo. Iki tol naudoja neekologiškus, tai priežiūra būdavo - pienelis, prausiklis, tonikas ir kremas (dienai ir nakčiai vienodas). Kremus pakaitaliodavau, nes vieno reikia vasarai, o kitokio žiemai, tai būdavo kad netinka koks nors naujas, bet netikimas niekad taip stipriai nepasireikšdavo - būdavo nemalonus jausmas, lyg veidas padengtas kažkuo, ką nori nusivalyt, kartais niežėjimas ar paraudimas, pūlinukais paberdavo prieš menstruacijas. Tebeturiu ne eko kremo likutį, bet nekyla ranka juo dabar teptis.
Taip kaip dabar - nesu savo veido mačius, bet perštėjimo, niežėjimo, deginimo jausmo nėra. Tik tie guzai. Aloe gelio nesu naudojusi, tai tada ramunėlių džiovintų turiu ir arbatmedžio EA - pasinaudosiu Tavo patarimais, Satura 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 01 29, 11:54)
Pastarąjį mėnesį veidą prausiu Logona putom

ar tau jos patinka? 4u.gif Ne per stiprios?

bandyk vaduotis su EA, tik tepk lokaliai - uždegimines vietas, ne visą veidą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 29, 12:09)
ar tau jos patinka?  4u.gif Ne per stiprios?

bandyk vaduotis su EA, tik tepk lokaliai - uždegimines vietas, ne visą veidą  drinks_cheers.gif

Putos tai labai patinka, aš jas pirmiausiai naudot pradėjau, pradžioj prausiausi jom ir tepliojausi ne eko toniku ir kremu, viskas buvo OK, tada perėjau prie eko kremų ir po kiek laiko - va. Manau putos jau būtų seniau alergizavuzios g.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Nesenai buvom slidinet kalnuose, tai labai smarkiai shalo trauke visa veido oda, ziauriai ishsausejus buvo, be to buvo prasidejus sloga, bego nosis ir labai labai raudona pasidarius nuo shnypshtymo, tai ishsigelbejau tuo, kad kelias dienas tepiau veida grynai arbatmedzio aliejumi, tik ne eteriniu o kosmetiniu, jis yra skiestas su sojos aliejumi.
Monoi labai geras daiktas ir bekvapis, visad po dusho naudojau, dabar pasibaige nesenai, tik vyrui tas bekvapis nepatiko, na turi jis toki savotishka, tai kita kart jauciu su kvapu reiks pirkt arba i paprasta kokio EA isilasint.
Man tai dabar su galvos oda problemos, pradejo pleiskanot nuo shalcio labai dziuna, visa ziema prasilaikiau gerai buvo viskas, o dabar prasidejo... monoi kauke dariaus plaukam kazkada bet man nepatiko. O shampunus dabar turiu 2 Logonos ir Druide, tai nezinau reiks dar viena dabar kazkoki pirkt nuo pleiskanu ar ka daryt g.gif kuo ta galva patept kad nepleiskanotu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keretoja: 29 sausio 2010 - 13:28
QUOTE(Keretoja @ 2010 01 29, 13:27)
Monoi labai geras daiktas ir bekvapis, visad po dusho naudojau, dabar pasibaige nesenai, tik vyrui tas bekvapis nepatiko, na turi jis toki savotishka, tai kita kart jauciu su kvapu reiks pirkt arba i paprasta kokio EA isilasint.

kuo ta galva patept kad nepleiskanotu  doh.gif

jei laukiesi, tai atsargiai su kvapiaisiais monoi, nes man ir nenėščiai kvapas per daug intensyvus buvo, taip ir nesunaudojau, atidaviau sesei smile.gif

į įprastinį šampūną lašink arbatmedžio, levandų EA, tepk alijošiaus sultimis, skalauk su actu mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai ash del to kol kas nieko naujo ir neperku ish kosmetikos, shampuno ir momoi nes nezinau kokie kvapai gali pradet mane erzinti lotuliukas.gif nes kol kas viskas kaip ir anksciau nieko neerzina, bet dar labai mazas mano nestuke.gif

Satura, labai aciu uz patarimus, turiu namie ir arbatmedzio ir alijosiaus sulciu. O vaikystei pamenu skalaudavau su actu, tik nepamenu kiek jo pilt g.gif ir idomu jei vietoje balzamo skalausiu su actu ar ishsukuosiu plaukus, nes jie pas mane labai ilgi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2010 01 29, 14:27)
nes kol kas viskas kaip ir anksciau nieko neerzina, bet dar labai mazas mano nestuke.gif

ir idomu jei vietoje balzamo skalausiu su actu ar ishsukuosiu plaukus, nes jie pas mane labai ilgi  rolleyes.gif

gal skaitei, kur buvau ištrauką įdėjusi, kad monoi pakvėpintas papildomai? Man pačiai asmeniškai būtų mielesnis švelnesnis kvapas, nes po ilgesnio naudojimo tiesiog įgrįsta...

tu su actu netgi gali kaip kaukę priš plovimą pasidaryti - įsipilk šaukštą-du į stiklinę vandens ir gerai įtrink galvos odą. Arba netgi grynu obuolių actu įtrina - esu skaičiusi tokių patarimų. O šiaip po perskalavimo negi blogai balzamu pasitepti plaukus, neliečiant galvos odos? Nieko blogo juk neatsitiks smile.gif
Atsakyti
Aciu labai kaip tik turiu obuoliu acto, reikia pabandyt thumbup.gif
Atsakyti
na va, kaip šaunu drinks_cheers.gif Pasigirk, ar suveiks tau actas mirksiukas.gif
Atsakyti