Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Keretoja @ 2010 01 28, 15:09)
man tai nuo cheminiu kosmetiku niekad nepasireiksdavo pasalinis poveikis kaip bebutu keista  lotuliukas.gif

man irgi ne - nei aš parabenams alergiška, nei parfiumams rolleyes.gif Bet man nepatiko jų poveikis, supratimas, pozicija tepti sluoksniais visko daug - odą nuplauti, nuvalyti, padrėkinti, kokiais makiažo pagrindais išlyginti, užtepti krempudras, pudras, šešėlių pagrindus, pasidažyti ir t.t. Aišku, aš tiek ir nenaudojau visko, tik kažkelintą dalį, bet oda buvo baisutėlė - užsikimšusi, nekvėpuojanti, beriama... O iki pradedant rimčiau dažytis turėjau ją idealią smile.gif

kai perėjau prie natūralumo, daug kas pasikeitė. O šiandien užfiksavau savo asmeninį rekordą grožio srityje - per šį mėnesį neišdygo ant veido nė viena nesąmonė biggrin.gif thumbup.gif Tą ir atšvęsiu antrąja KN seminaro paskaita biggrin.gif
Atsakyti
Ash pradejau naudotis naturalia kosmetika, kai suzinojau ish ko chemine gaminama lotuliukas.gif man yra dabar nesuprantama kaip galima uz tai ish viso moketi pinigus ir dar tepti save tuo brudu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2010 01 28, 17:24)
Ash pradejau naudotis naturalia kosmetika, kai suzinojau ish ko chemine gaminama  lotuliukas.gif  man yra dabar nesuprantama kaip galima uz tai ish viso moketi pinigus ir dar tepti save tuo brudu  doh.gif

drinks_cheers.gif Man nesuprantama arba sunkiai suprantama, kaip kitoms tas nėra suprantama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 01 28, 17:58)
O kuo jie butent netinka? Kas ne taip buna?  g.gif

Na man tai kiek bandziau visi sausina, plaukai kaip siaudai buna... ir Logona kauke bandziau ir kondicionieriu visokiu, bet nieks nepadeda... grizai prie neekologisku tik siaip gal biski geresnes sudeties, naturalesniu:)
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 01 28, 14:29)
Logona kremai hamamelių ir alijošiaus netiko  rolleyes.gif

O kokia tavo oda? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 28, 17:46)
O kokia tavo oda? mirksiukas.gif

Sakyčiau mišri g.gif T zona pasiriebaluoja, skruostai pašerpetoja, būna tempia odą, poros didelės, o kur poros ryškiausios - oda paglebus. Linkus į alergijas, gan jautri. Košmaras kai parašiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 01 28, 18:39)
Sakyčiau mišri  g.gif T zona pasiriebaluoja, skruostai pašerpetoja, būna tempia odą, poros didelės, o kur poros ryškiausios - oda paglebus. Linkus į alergijas, gan jautri. Košmaras kai parašiau  doh.gif

Mano oda iš viso nedraugauja su kremais, bet kai parašei kokia tavo oda gal atsiras mergyčių galinčių patarti, nenusimink 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
matau kalbates apie sampunus plaukams, maniskiai labai stori, kiek esu bandziusi puikiausiai tinka Weleda plauku sampunas su Rozmarinu arba Verima roziu sampunas. Kaip kauke plaukams naudoju Kvapu namu Monoi. Jau kai planuoju plauti galva, valanda arba bent pusvalandi pries issitepu plaukus, tik saknu netepu, palaikau ir paskui issiplaunu galva. Plaukai nesauseja, galiukai pasimaitina, tampa svelnus. Kol kas is naturaliu kaukiu geresnes neatradau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Angel: 29 sausio 2010 - 09:36
QUOTE(*Angel @ 2010 01 29, 10:35)
Kaip kauke plaukams naudoju Kvapu namu Monoi.

O kuria konkreciai Monoi naudoji? Ten ju, kiek maciau, keletas rusiu yra. Kuo jos skiriasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 01 29, 09:53)
O kuria konkreciai Monoi naudoji? Ten ju, kiek maciau, keletas rusiu yra. Kuo jos skiriasi? smile.gif

Vienas Monoi yra naturalaus vaniles kvapo, as sita turiu, kitas zinau, kad turi savo sudetyje susintentinto gardenijos kvapo, kad labiau kvepetu, gardziai kvepia, ir tai vienintelis kvapu namu produktas, sudetyje turintis sintetini kvapa. O trecias jau nepamenu. Siaip ju sudetis praktiskai identiskos, skiriasi kazkokiu vienu ingredientu. Man patinka, kadangi jis labai universalus galima ir dregna kuna juo teptis ir plaukus ir veida. Taciau, man veidui jis per riebus, uzsikimso poros. Todel kremuka Verima naudoju.
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 01 29, 09:53)
Ten ju, kiek maciau, keletas rusiu yra. Kuo jos skiriasi? smile.gif

kvapais ir va šituo aspektu:

MONOI de Tahiti® A.O. TIARE - tai MONOI aliejus, pakvėpintas tiare (taip dar vadinama taičio gardenija) aromatu. Aromatą sudaro natūralūs eterinių aliejų komponentai ir keli sintetiniai aromatiniai komponentai. Turime prisipažinti, kad kartu su Gardenijos kvapo MONOI, tai vieninteliai produktai "Kvapų namuose", kurių sudėtyje yra sintetinių aromatinių medžiagų. Taičio gamintojai sako neturintys galimybių pagaminti MONOI su stipresniu natūraliu gardenijos aromatu, kokio norėtų europietės, nes natūralaus taičio gardenijos eterinio aliejaus negamina dėl ribotų išteklių ir nedidelės išeigos, nes kone visą eterinį aliejų gardenijos išgarina į orą, jo nesukaupdamos.
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 01 28, 12:26)
Nu va, "prisidžiaugiau" Logona kremu - atsikėliau šiandien visa nuberta, kaip kokia alergija būtų prasidėjus, raudonais skausmingais spuogeliais kakta ir aplink nosį. Gal užkimšo poras  g.gif Bet nebežinau kuo veidą tept, kad nuramintų. Ir vėl ieškosiu ko nors tinkamo smile.gif
Vienintelis dalykas, ką keičiau per mėnesį, buvo kremas, todėl nekyla mintis kaltint ką nors kitą.

Blem, šiandien tai iš viso Košmaras Guobų gatvėj doh.gif Tokie furunkulai iš tų pabėrimų kai kur atsirado, susiliejo į pūlingus darinius unsure.gif Kakta, po ankakiais, aplink nosį... Nebžinau kuo tept cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtri: 29 sausio 2010 - 10:47