Na man pvz netiko Essential care kremukas veidui su avokadu, teko ishmest i bala virsh 30 lt berods nes mane nuo jo ishkart raudonais plemais visa ishbere ir veidas dege taip kad galvojau nuprotesiu, o shaip niekad nebuvau niekam alergiska...
Vakar pastebėjau RIMI kosmetikos skyriuje Ekolgiškos kosmetikos lentynas / šampūnai/ balzamai/dantų pastos/muilai...gal kuri naudojat ką nors?
Šiaip vienas pastebėjimas, jei eko gamintojai yra už eko, kodėl jie kosmetiką pilsto į plastmasinius indelius, o ne stiklinius...
Arba bent jau kaip Yves Rocher išleido kažkokia alia žalią liniją - parduoda šampūną, jei jis baigiasi yra papildymo maišiukai.
Šiaip vienas pastebėjimas, jei eko gamintojai yra už eko, kodėl jie kosmetiką pilsto į plastmasinius indelius, o ne stiklinius...
Arba bent jau kaip Yves Rocher išleido kažkokia alia žalią liniją - parduoda šampūną, jei jis baigiasi yra papildymo maišiukai.
QUOTE(Sig @ 2010 01 28, 14:01)
Tiesiog gaila išmestų pinigėlių...
Tikrai pavydu, kai žmonėms tinka iš karto produktai.
Tikrai pavydu, kai žmonėms tinka iš karto produktai.
čia vienintelė šitoje temoje dalyvauja TekilaSunrise, kuriai viskas iš pirmo karto Aš asmeniškai irgi daug labai turėjau visko išbandyti
Sig, neteko dar Rimi tokio skyrelio matyt, machiau tik butines nechemijos skyreli. Reikes paziuret kad ten per kosmetika, tik chia gal kokiam didesniam Rimi buvo?
Vilniuje, Savanorių pr. turėtų būti ir kituose didesniuose Rimi centruose
QUOTE(Keretoja @ 2010 01 28, 14:06)
Na man pvz netiko Essential care kremukas veidui su avokadu, teko ishmest i bala virsh 30 lt berods nes mane nuo jo ishkart raudonais plemais visa ishbere ir veidas dege taip kad galvojau nuprotesiu, o shaip niekad nebuvau niekam alergiska...
Aš irgi bandymų kely Bet ir su ne eko priemonėm taip būdavo - tai tinka, tai netinka. Už tai neperku iš karto, prašau mėginėlių pirkdama kokį nors skalbiklį, muilą ar panašiai. Ir vėl va eisiu prašyt, higieninių priemonių reikia, tai pirkdama užklausiu kokio kito kremuko pabandymui, Logona kremai hamamelių ir alijošiaus netiko
QUOTE(Satura @ 2010 01 28, 15:09)
čia vienintelė šitoje temoje dalyvauja TekilaSunrise, kuriai viskas iš pirmo karto Aš asmeniškai irgi daug labai turėjau visko išbandyti
Nu, matot, mano oda nejautri, matyt... Man ir chemine kosmetika visuomet visa tikdavo. Daugiau ar maziau patinka, bet alergiju ar suerzinimu nieks nesukelia. Dar karta tfu tfu tfu O mano mama irgi visa gyvenima kankinosi - tik nusiperka koki nauja krema pabandyti - raudonais plemais kaklas Tetis - kaip ir as, mums viskas gerai. O vyras mano, pavyzdziui, negali jokios sintetikos prie kuno nesioti. Jei trumpam, tai dar nieko, o jei tik ilgiau - niezti, beria...
Papildyta:
QUOTE(Sig @ 2010 01 28, 15:17)
Vilniuje, Savanorių pr. turėtų būti ir kituose didesniuose Rimi centruose
Taip taip, as kadangi Rimi apsipirkineju, tai irgi pastebejau ir valikliu, ir kosmetikos skyrelius Ten ir sampunus savo pirkau. Tiesa, jie berods 2 Lt brangesni nei Holos, bet kol as prisiruosiu iki ten nuvaziuoti...
Bet as tik Urtekram firma ir maciau ten: sampunai, kondicionieriai, muilai, duso zele, dantu pastos, bet veidui tai nieko nepastebejau...
man tai nuo cheminiu kosmetiku niekad nepasireiksdavo pasalinis poveikis kaip bebutu keista
man nuo cheminiu kosmetiku ir niekas nepasireiskia... isskyrus viena karta, bet ten del to, kad netycia kremuko pateko i akis.. ) man rodos ten tiek chemijos, kad jau ji taip padaro, kad nebutu jokiu berimu.. nors aisku kiekvienam sava..
QUOTE(Sig @ 2010 01 28, 15:07)
Vakar pastebėjau RIMI kosmetikos skyriuje Ekolgiškos kosmetikos lentynas / šampūnai/ balzamai/dantų pastos/muilai...gal kuri naudojat ką nors?
Hm Reikes ir Kaune atkreipti demesi
O jau sampuna issirinkti gera ekologiska tai man isvis misija neiveikiama...
QUOTE(geguze5 @ 2010 01 28, 17:55)
O jau sampuna issirinkti gera ekologiska tai man isvis misija neiveikiama...
O kuo jie butent netinka? Kas ne taip buna?