Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(milana31 @ 2010 01 27, 12:45)
Na ir kaip kokosu aliejaus kauke ? Pasiteisino ?

As irbi pirkau kokosu alieju, bet tiek isgirto poveikio nepastebejau... Mano plaukai ziauriai isdziuve, tai niekas ypatingai ir nepasikeite, nezinau, gal dazniau naudoti reikia as tik kas 1-2sav. tepuosi.

Beja ar kas uostete naujus kvepaliokus Biopasaulyje, CUP'e? Man tai vanile wub.gif
Atsakyti
QUOTE(geguze5 @ 2010 01 27, 15:40)
Beja ar kas uostete naujus kvepaliokus Biopasaulyje, CUP'e? Man tai vanile  wub.gif

Acorelle? Pasiėmiau lankstinuką, mačiau, kad turi kažką kvėpinimuisi, bet plačiau ir nepažiūrėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geguze5 @ 2010 01 27, 16:40)
As irbi pirkau kokosu alieju, bet tiek isgirto poveikio nepastebejau... Mano plaukai ziauriai isdziuve, tai niekas ypatingai ir nepasikeite, nezinau, gal dazniau naudoti reikia as tik kas 1-2sav. tepuosi.

O kas kiek galva plauni? As tarkim kas antra diena, tai kaskart pries plovima is vakaro ir tepdavau. Dabar reciau - 1-2 kartus per savaite.
Atsakyti
Po vieno karto dar sunku sprest g.gif Beto plaunu su cheminem priemonem plaukai kitoki siektiek gal minkstesni,man kvapas wub.gif odai tai labai patiko,ryte odele tokia minkstute buvo,bet dabar ziuriu vel sausoka,nu pas mane ir taip ziauriai sausa oda,o kuris labiau drekinantis sviestmedis ar kokosas?
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2010 01 27, 18:42)
nu pas mane ir taip ziauriai sausa oda,o kuris labiau drekinantis sviestmedis ar kokosas?

sviestmedis - maitinantis, kokosai gal labiau padrėkintų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 01 27, 18:19)
O kas kiek galva plauni? As tarkim kas antra diena, tai kaskart pries plovima is vakaro ir tepdavau.  Dabar reciau - 1-2 kartus per savaite.

As galva plaunu du tris kartus per savaite, bet alieju naudoju karta per savaite, tai gal per reta?
Atsakyti
Nu va, "prisidžiaugiau" Logona kremu - atsikėliau šiandien visa nuberta, kaip kokia alergija būtų prasidėjus, raudonais skausmingais spuogeliais kakta ir aplink nosį. Gal užkimšo poras g.gif Bet nebežinau kuo veidą tept, kad nuramintų. Ir vėl ieškosiu ko nors tinkamo smile.gif
Vienintelis dalykas, ką keičiau per mėnesį, buvo kremas, todėl nekyla mintis kaltint ką nors kitą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtri: 28 sausio 2010 - 12:28
Sveikos, dziugu prisijungti prie dar vienos geros temos thumbup.gif
matau kad apie fluorida dantu pastoje pas jus chia nelabai informacijos... o butent del jo ash pradejau ieshkotis kitokiu dartu pastu. Jis yra naudojamas ziurkems nuodyti, ir patekes pas zmogu i skrandi veikia kaip nuodai, be to visose tose pastose populiariose jo yra milziniskas kiekis, netgi vaiku dantu pastose. Esu pirkus ivairias pastas be fluorido, shiu metu naudoju ish vokietijos parsivezhta pasta o eileje draugu parvezta ish Indijos Dabur Red.
Fluoridai - toksinė medžiaga, shaip esu lusi labai daug informacijos skaicius, zirejus filmus rusu kalba, bet ir lietuvishkai jums radau straipsniuka smile.gif
http://amigo.private...ta-be-flourido/

o chia verstas straipsnis:
http://lt.articlesna...othpaste/195783
Papildyta:
Ash pati kremo zhiema ishviso nenaudoju, parsiveziau ish Krokuwos sviestmedziu aliejaus :http://www.kvapunamai.lt/lt/produktas/389/, anksciau vietoj kremo naudodavau Monoi http://www.kvapunama...roduktai/monoi/. vasara shitie dalykai per riebus, tai pirkau Alterra kremuka, jis visai nebrangus. O ish sampunu balzamu naudoju Weleda arba CIEL D'AZUR arba DRUIDE, Logona. Urtekam esu bandzius, nepatiko. Vietoje antipersperanto naudoju Thai akmenuka, man jis labai gerai veikia smile.gif
Dabar vat reikes tusha akims pirkti tai pradejau dometis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2010 01 28, 13:17)
shiu metu naudoju ish vokietijos parsivezhta pasta o eileje draugu parvezta ish Indijos Dabur Red.

Dabur'o pastoje yra SLS, jei gerai pamenu smile.gif
Atsakyti
Pasiemiau dabar ta tubele, SLS ten ner, bet radau kitu "geriu"... deja. Pernai kai buvo ish Indijos atveze to pachio daburo, shitu geriu joje nebuvo..
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 25, 12:00)
tai dar nedaug tų bandymų smile.gif Tikrai reikėtų nebijoti pasikonsultuoti, su konkretinti tiek tai, ką turi, tiek tai, ko nori. Nes kas skaitys komentarus, neįsivaizduoju, kaip susivoks, kokio tipo žmogui netiko neįvardinti Weledos, Logonos produktai  g.gif

Šampūnas Sante (kasdieniam plovimui, šviesus persiko spalvos skystis, sudėtinių dalių nepasakysiu, nes mintinai nesimokiau)
Kremai - naktinis/dieninis logonos su alijošiumi (aloe).
Weledos - visos priemonės, kuriose buvo medetkų, pasirodė didžiulė alerginė reakcija apie kurią nebuvo anksčiau įtarta. O atrodo tikrai tokios nekaltos ir gražios medetkos (calendula)
Mano veido oda mišri, žiemą laaabai išsausėjo. Plaukus privalau plautis kiekvieną dieną.
Tiesiog gaila išmestų pinigėlių...
Tikrai pavydu, kai žmonėms tinka iš karto produktai.
Atsakyti
QUOTE(Sig @ 2010 01 28, 13:01)
Weledos - visos priemonės, kuriose buvo medetkų, pasirodė didžiulė alerginė reakcija apie kurią nebuvo anksčiau įtarta. O atrodo tikrai tokios nekaltos ir gražios medetkos (calendula)

labai daznai cia raso, kad nuo situ produktu pasireiskia alergija g.gif
o gal net ne medetkos cia kaltos...
Atsakyti