Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

Nusipirkau Comvita naturalia dantu pasta su arbatmedziu ir propoliu. Kas patinka - kad valant nebekraujuoja dantenos, manau, kad cia butent del propolio. Bet vistik veliau noresiu sertifikuoto produkto - gal naudojat kokia ekologiska pasta su propoliu?
Atsakyti
O kur pirkot ta pasta, nes as irgi turiu beda su dantenu kraujavimu...
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2009 12 08, 12:07)
Tai kaip tada suprasti tą BIO  g.gif

Juo visada mažiau pasitikėdavau nei Soil association ar BDHI ženklais.

Bet visgi- tai kaip tada tą leidžia?

Jeigu kalba eina apie cosmeBIO zenkliuka, tai jis kaip tik grieztesnius reikalavimus kelia nei BDIH, del Soil association tiksliai negaliu pasakyt.

O siaip palyginimui tokia idomi lentele kalbancioms angliskai: http://www.natrue.or...comparison.html

o siaip apie kiekviena sertifikata labai vertinga pasiskaityt ju paciu originaliuose puslapiuose smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Reina @ 2010 01 20, 17:01)
Sveikos merginos,

Beskaitinėdama šį forumą daug ką sužinojau ir pati su šeima ėmėm naudoti ekologiškas kosmetikos priemones. Daugiausia priemones perku parduotuvėse, bet iš jų siūlomo asortimento niekaip nepavyksta išsirinkti efektyviai veikiančio dezodoranto. Sante firmos skystas buvo lyg ir neblogas, bet iki galo nebuvau juo patenkinta. Dar vieną pirkau ekostudijoj, tas išvis neefektyvus (jaučiu prakaito kvapą po trumpo laiko). Vienoj parduotuvėj pati pardavėja patvirtino, kad tipo kol valosi organizmas, tai jaučiamas prakaito kvapas.

Kokius dezodorantus Jūs merginos naudojat, o ypač domina kokius naudoja jūsų MB? Ar įmanoma ką nors tikrai efektyvaus rasti Lietuvoj, ar siunčiatės?

Laba,

Jau rasiau net keliose temose apie ekologiskus dezodorantus, kad geriausi man yra Acorelle firmos dezodorantai. Gal ir vyrams tiktu - reiktu pabandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geguze5 @ 2010 01 26, 15:35)
O kur pirkot ta pasta, nes as irgi turiu beda su dantenu kraujavimu...

Dantenų kraujavimas reiškia uždegimą ir jį reikia gydyti.
Atsakyti
Na mano dantiste taip nemano... kai nuejau pas ja sake kad su mano dantimis ir dantenomis viskas gerai o kad kraujuoja ta siaip gal jautresnes... Tai nezinau ar man cia su dantiste taip nepasiseke ar kaip... bet manau daug kas ir nuo pastos, dantu sepetuko priklauso...
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2010 01 26, 16:01)
Dantenų kraujavimas reiškia uždegimą ir jį reikia gydyti.

g.gif nu nezinau, bet man kraujo buna tik kai valau - pakeiciau dantu pasta ir nustojo, specialiai niekuo negydziau ax.gif

comvita pirkau is feelunique.com
Atsakyti
Na jau galiu sokius tokius atsiliepimus parasyt,apie Madara nekoki atsiliepimai,mano oda tikrai sausa,tai tas kremas visiskai nedrekina,netgi palieka tokius baltus ruozus,ir visas serpetojimas isryskeja,veidas atrodo ziauriai doh.gif net konstinencija jo kazkokia nekremine schmoll.gif putos ir tonikas sampanu atsiduoda rolleyes.gif putos gal siek tiek ir sausina,tai pasirodo alkoholio yra.
Laveros alijosiaus fluidas truputi riebalina veida,bet siaip patiko,o ranku kremas basic sensitiv visai nedrekina,nepatiko,kol kas tik tiek biggrin.gif
Nusipirkau siandien kokosu alieju,jau kvapas wub.gif einu plaukams kauke darytis,tikiuosi tiks.
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2010 01 26, 19:53)

Nusipirkau siandien kokosu alieju,jau kvapas  wub.gif  einu plaukams kauke darytis,tikiuosi tiks.

Na ir kaip kokosu aliejaus kauke ? Pasiteisino ?
Atsakyti
O as tai negaliu atsidziaugti Urtekram sampunu ir kondicionierium thumbup.gif Jau pora savaiciu naudoju - plaukuciai zvilga, saknys maziau riebaluojasi, zodziu, super.
Man pries tai visi sakydavo, kad labai sunku pereiti nuo cheminiu prie naturaliu sampunu, tai as nesuprantu, kur tas sunkumas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 01 27, 14:29)
O as tai negaliu atsidziaugti Urtekram sampunu ir kondicionierium  thumbup.gif  Jau pora savaiciu naudoju - plaukuciai zvilga, saknys maziau riebaluojasi, zodziu, super.
Man pries tai visi sakydavo, kad labai sunku pereiti nuo cheminiu prie naturaliu sampunu, tai as nesuprantu, kur tas sunkumas...  biggrin.gif

O koki butent naudoji?
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 01 27, 13:29)
Man pries tai visi sakydavo, kad labai sunku pereiti nuo cheminiu prie naturaliu sampunu, tai as nesuprantu, kur tas sunkumas...  biggrin.gif

laimės kūdikis esi - pataikei iš pirmo karto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 27, 16:00)
laimės kūdikis esi - pataikei iš pirmo karto biggrin.gif

Man apskritai su kosmetikos priemonem sekasi - is esmes visos tinka ax.gif (tfu tfu tfu)

O konkreciai turiu sampuna su Henna (ir molzemiu - labai maloni konsistencija man) ir kondicionieriu su ramunelem smile.gif
Atsakyti