ar esat naudojusios LAVERA sampunus? dbr naudoju druide ozku pieno, bet esu nusivylus, mat labai velia plaukus
QUOTE(agpa @ 2010 01 24, 21:19)
ar esat naudojusios LAVERA sampunus? dbr naudoju druide ozku pieno, bet esu nusivylus, mat labai velia plaukus
Turejau Lavera dazytiems plaukams mangu kvapo, po to roziu - nepamenu kam skirta. Labai skaniai kvepejo abudu, tik kazkaip pasirode, kad greit baiges... bet vistiek artimiausiu metu vel pirksiu Lavera, si karta nuo pleiskanu, nes vyrui FIN su arbatmedziu nepadeda.
Antra diena plaunuos šampūnu plaukus (kasdieniniam naudojimui), susivėlę, pasišiaušę...brrr...pati sau baisi Veidą išsitepiau taip pat kremu, jei neištinsiu iki vakaro, tai gal dar liksiu už ekologiją...labai norėčiau...
Visi produktai logonos firmos (tiek šampūnas, tiek veidui kremas).
QUOTE(Sig @ 2010 01 25, 08:46)
Antra diena plaunuos šampūnu plaukus (kasdieniniam naudojimui), susivėlę, pasišiaušę...brrr...pati sau baisi Veidą išsitepiau taip pat kremu, jei neištinsiu iki vakaro, tai gal dar liksiu už ekologiją...labai norėčiau...
Ko jūs taip liūdnai ir nusivylusiai iš karto o kitų ekologiškų priemonių bandėte? Juk pasirinkimas dabar tikrai jau didelis
Galbūt šios firmos priemonės jums netinka. Juk ne visos ir cheminės priemonės odai tinka, lygiai taip pat gali viena tikti, kita netikti - paieškokite, pabandykite kitų o ne vieną pabandžius iškart sakyti, kad ekologiškos priemonės man netinka...
QUOTE(Sig @ 2010 01 25, 09:46)
o cia pirmieji jusu eko produktai? ne visi produktai visiems vienodai tinka, reikia atrasti savo. o atradimai vyksta tik bandymu keliu. jei kazkas labai netinka, alergizuoja, tai nebenaudokit ir nesikankinkit, keiskit kazkuo kitu. dauguma cia musu nemazai tinkancio ir netinkancio esam isbande ant savo kailio. o toks issireiskimas, kad gal dar liksiu uz ekologija, tai..
Na, ekologija - labai platus terminas, tai ne tik kosmetika...visad rūšiuojam tarą, stengiamės pirkti maistą ("kuo švaresnį"), plovikliai, maišeliai ir etc.
O kosmetikos niekaip neprisitaikau, esu bandžius taip pat Weledos produktus. Tai šis pasisakymas, gal dar liksiu už ekologiją (kosmetikoje) telieka kaip joke'as
O kosmetikos niekaip neprisitaikau, esu bandžius taip pat Weledos produktus. Tai šis pasisakymas, gal dar liksiu už ekologiją (kosmetikoje) telieka kaip joke'as
QUOTE(Sig @ 2010 01 25, 11:36)
Na, ekologija - labai platus terminas, tai ne tik kosmetika...visad rūšiuojam tarą, stengiamės pirkti maistą ("kuo švaresnį"), plovikliai, maišeliai ir etc.
parasyk, kokia tavo oda, plaukai, gal merginos su panasiom problemom parasys, ka jos yra atradusios taip pat, jei domiesi, gali paskaitinet naturalios kosmetikos gamintoju temas
QUOTE(agpa @ 2010 01 24, 21:19)
As naudoju su mangais sampuna, man jis super, plauku nevelia, jie blizga, ne taip kaip po kitu eko sampunu budavo, tikrai verta ismeginti
QUOTE(Sig @ 2010 01 25, 10:36)
O kosmetikos niekaip neprisitaikau, esu bandžius taip pat Weledos produktus.
tai dar nedaug tų bandymų Tikrai reikėtų nebijoti pasikonsultuoti, su konkretinti tiek tai, ką turi, tiek tai, ko nori. Nes kas skaitys komentarus, neįsivaizduoju, kaip susivoks, kokio tipo žmogui netiko neįvardinti Weledos, Logonos produktai
QUOTE(truth @ 2010 01 24, 23:18)
Turejau Lavera dazytiems plaukams mangu kvapo, po to roziu - nepamenu kam skirta. Labai skaniai kvepejo abudu, tik kazkaip pasirode, kad greit baiges... bet vistiek artimiausiu metu vel pirksiu Lavera, si karta nuo pleiskanu, nes vyrui FIN su arbatmedziu nepadeda.
mmm...as kaip sykis dairiaus i mango /nors mano plaukai nedazyti/ arba obuoliu as jau uzuodziu tuos kvapus, o dar ziema
Papildyta:
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 25, 12:26)
As naudoju su mangais sampuna, man jis super, plauku nevelia, jie blizga, ne taip kaip po kitu eko sampunu budavo, tikrai verta ismeginti
acius!
QUOTE(Gintatute @ 2010 01 22, 13:30)
O kokioj vaistinej matei?
Siandien ejau pro sali, pasiziurejau - Touchstone vaistine