Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Zuwytes @ 2009 12 07, 09:39)
visuose kiek ziurejau yra ar konservantu ar dar kokio "brudo" tai ir klausiu kokie butu ekologiskesni  mirksiukas.gif

tai net ekologiška kosmetika konservuojama, tačiau natūraliais ir leidžiamais konservantais. Lavera, čia yra akcija rinkiniui
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 12 06, 20:17)
Ir tai nera ta senoji pasta, o naujojo dizaino. Ant dezutes uzrasas:" PURIFICANTE ALITO FRESCO" biggrin.gif
paciai juokinga, kad sustojau prie parduotuves, ieskojau joje ir pirkau preke vien tam, kad forume issisprestu gincas  doh.gif  biggrin.gif

Uzsirasome pavadinima 4u.gif , nes jau suku galva kokia pasta reikes is kur gauti normalia, kad vistik kazka darytu - nes po menesio naudojimo "Logonos" Pepermint man norisi kazko!! Nu kad taip visiskai nejausti poveikio...man lyg ir dantys parudavo(ir kava geriu, ir arbatas ivairias, ir vyna raudona kartais blush2.gif ) ir apnasu jausmas buvo visada unsure.gif , nu tiesiog man nepatiko ir netiko, nieko tee nevale biggrin.gif ...
O del to sustojimo taigi cia normali, sveika SM liga lotuliukas.gif !! Vat as siandien kava nusipirkau, atsitysiau i darba, kad parasyti cia jums pavadinima ir isigrudau i stalciu hihihi.gif - ner cia ko duot visiems, islaks per 2 dienas ir ne nepajus! Sueis kaip eilinis koks Kronungas...tai ar cia normalu?? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 07 gruodžio 2009 - 10:07
Diva:), užlašink lašiuką arbatmedžio EA ant pastos, kai valai dantis - pamatysi, kaip nušveis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 07, 11:10)
Diva:), užlašink lašiuką arbatmedžio EA ant pastos, kai valai dantis - pamatysi, kaip nušveis wink.gif

Nepernesu arbatmedzio EA... Lasinu i sampuna as ji, nu feee, negaliu!! biggrin.gif Jei reiketu i burna isikisti ta kvapa, numirciau! doh.gif
Atsakyti
tą patį maniau, bet burnoj jis visai kitaip "jaučiasi" wink.gif
Atsakyti
Na aš kažkaip nesužavėta blaškytis po visokių miestukų parduotuves schmoll.gif nėra PC nei vienam ir nereik, jei atvirai supykau ant šios firmos, pasijaučiau išdurta... dar vakar mačiau natūralisčių temoje šios firmos kremukas žalias kaip gražiai aprašytas, o įkelta sudėtis ššššš, nu apsigaus ne viena,, aplamai kas čia per mada belenkur štampuot Bio doh.gif

Ta proga išbandžiau Urtekram pasta su pankoliais, man patiko, ta kreida taip fainai valo, kitą kart pakeisiu tik skonį, ne dėl to, kad nepatiko, bet kad pakeist biški ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 12 07, 11:27)
Ta proga išbandžiau Urtekram pasta su pankoliais, man patiko, ta kreida taip fainai valo, kitą kart pakeisiu tik skonį, ne dėl to, kad nepatiko, bet kad pakeist biški ax.gif

Kur pirkai? Ziurinejau as ja irgi, bet tik internetinese pard. radau- reikia siustis,tingiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 12 07, 11:35)
Kur pirkai? Ziurinejau as ja irgi, bet tik internetinese pard. radau- reikia siustis,tingiu biggrin.gif

Čia, Saulėtekyje, kur atsidaręs naujas taškas, Mamai ir mažyliui ar pan 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 12 07, 10:27)
Na aš kažkaip nesužavėta blaškytis po visokių miestukų parduotuves schmoll.gif nėra PC nei vienam ir nereik, jei atvirai supykau ant šios firmos, pasijaučiau išdurta... dar vakar mačiau natūralisčių temoje šios firmos kremukas žalias kaip gražiai aprašytas, o įkelta sudėtis ššššš, nu apsigaus ne viena,, aplamai kas čia per mada belenkur štampuot Bio doh.gif

doh.gif nevaziavau as tuos 150 km del tos pastos. Ir sustojau toje parduotuveje ne todel, kad labai man tos pastos reikejo (turiu ir geresniu, ir labiau patinkanciu). Senesneje temoje iskilo gincas, nes vienos merginos teige, kad pirko sita pasta ir joje nebuvo sulfatu, kitos sake, kad dabar visos sitos pastos rusys yra su sulfatais, be sulfatu sita pasta buvo gaminama anksciau. Kadangi vasara to miestelio parduotuveje buvau pirkusi sitos firmos pasta ir puikiai pamenu, kad joje nebuvo sulfatu, tai ir sustojau vaziuodama pro sali.
Tikrai nesiulau vaziuoti per Lietuva sios dantu pastos ieskoti - neverta jinai tokiu pastangu wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
O man kilo klausimas, kodėl ekologiškos pastos be fluoro?
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 12 07, 12:52)
doh.gif nevaziavau as tuos 150 km del tos pastos. Ir sustojau toje parduotuveje ne todel, kad labai man tos pastos reikejo (turiu ir geresniu, ir labiau patinkanciu). Senesneje temoje iskilo gincas, nes vienos merginos teige, kad pirko sita pasta ir joje nebuvo sulfatu, kitos sake, kad dabar visos sitos pastos rusys yra su sulfatais, be sulfatu sita pasta buvo gaminama anksciau. Kadangi vasara to miestelio parduotuveje buvau pirkusi sitos firmos pasta ir puikiai pamenu, kad joje nebuvo sulfatu, tai ir sustojau vaziuodama pro sali.
Tikrai nesiulau vaziuoti per Lietuva sios dantu pastos ieskoti - neverta jinai tokiu pastangu wink.gif  biggrin.gif

Na, viskas gerai 4u.gif skaitau gi viską ir tai žinau smile.gif tiesiog kažkokia nenormalybė, kad visuose PC šios pastos su baisia sudėtim, o va kažkur yra gerų ax.gif
O šiaip tai nėr to blogo, kas neišeitų į gerą biggrin.gif tik po šios pastos iškėlimo aikštėn įsigijau pirmą ekologišką dantų pastą thumbup.gif ir jau tikrai negrįšiu atgal smile.gif

QUOTE(Pookelis @ 2009 12 07, 14:47)
O man kilo klausimas, kodėl ekologiškos pastos be fluoro?

Tikrai esu skaičius straipsnį, kad fluoras kažkuom blogai, bet dabar jau nebepamenu kodėl,, kai pasakiau tuometu savo stomatologei, ta tik išvertė akis... čia buvo kokie geri metai atgal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 12 07, 15:22)
Tikrai esu skaičius straipsnį, kad fluoras kažkuom blogai, bet dabar jau nebepamenu kodėl,, kai pasakiau tuometu savo stomatologei, ta tik išvertė akis... čia buvo kokie geri metai atgal g.gif

O as tiesiog jauciu, kaip man to fluoro reikia doh.gif biggrin.gif - nu reikia man, reikia to pojucio tokio, slidziu dantu!! doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 07 gruodžio 2009 - 14:28