Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Asstule @ 2010 01 22, 18:37)
Tai viskas gerai, galite pasisakyti, aisku, kad viesas forumas, sorry  blush2.gif
Bet man labai pikta, kai zmones skaiciuoja kitu pinigus ir aiskina, kaip ir ka daryti. Gi niekas ir jums nedraudzia atsidaryti savo parduotuve ir dirbti su 10% antkainiu. As manau reikia tik pasidziaugti, kad zmones siais laikais rizikuoja imtis kazkokio biznio, siulo kuo ivairesniu, idomesniu produktu, o pirkti ar ne, renkames kiekvienas.

Nagi as visiskai ne pries! Jei klientas uz preke, kurios kaina yra 28lt nori moketi 60, cia jo teise 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 22 sausio 2010 - 17:45
QUOTE(Asstule @ 2010 01 22, 18:37)
Tai viskas gerai, galite pasisakyti, aisku, kad viesas forumas, sorry  blush2.gif
Bet man labai pikta, kai zmones skaiciuoja kitu pinigus ir aiskina, kaip ir ka daryti. Gi niekas ir jums nedraudzia atsidaryti savo parduotuve ir dirbti su 10% antkainiu. As manau reikia tik pasidziaugti, kad zmones siais laikais rizikuoja imtis kazkokio biznio, siulo kuo ivairesniu, idomesniu produktu, o pirkti ar ne, renkames kiekvienas.

Na ir prajuokinot lotuliukas.gif žmonės skaičiuoja savo pinigus, o ne kitų; ir pikta ir įžulu, kai tokie antkainiai dedami doh.gif O ko čia džiaugtis, kad toks verslininkas atsirado? Džiaugtis, kad po to galiėsime paguosti, kad oi kokia bloga valstybė, dar vieną verslininką prie bankroto privedė doh.gif Na nežinau, bet norint verslą daryti, neužtenka ale rizikuotis ir imtis jo, reikia dar nors šiek tiek mastyti ir skaičiuoti liezuvis.gif
atsiprašau, už ne į temą, bet negalėjau susilaikyti 'nepasidžiaugus' doh.gif
Atsakyti
palyginimui:
kremas
tas pats kremas
Atsakyti
o ka jei i duso zele EA ilasint? turiu roziu ir ylangu EA, pirkau muilo gamybai, bet aptingau virt blush2.gif gaila, kad stovi nenaudojami, be to ir galiojimas ju turbut nelabai ilgas g.gif
Atsakyti
aišku, kad gali lašinti, jei tik kvapas tau patinka smile.gif
Atsakyti
Siandien is Sveiku produktu nusipirkau roziu vandenuko - girdejau, kad labai tinka vietoj toniko veidui valyti. Bandysiu smile.gif Kvapas tai labai malonus - ne per astrus, toks mmm... wub.gif

Beje, norejau paklausti, kokia ir is kur dantu pasta galetumete rekomenduoti? Nuziurejau Urtekram ivairias - bet net nezinau, kuri geriau g.gif Gal bandete? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 01 23, 20:34)
Beje, norejau paklausti, kokia ir is kur dantu pasta galetumete rekomenduoti? Nuziurejau Urtekram ivairias - bet net nezinau, kuri geriau  g.gif  Gal bandete? smile.gif

Kiek naudojau Urtekram pastu, man jos nelabai, jauciasi toks kreidos skonis, mazai gaivos... As dabar naudoju Weledos druskine pakaitomis su Logonos metine, man abi patinka smile.gif
Atsakyti
Laveros Basis Sensitive gali bandyti - išrankus MB ją labai pamėgo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 01 23, 19:34)
Beje, norejau paklausti, kokia ir is kur dantu pasta galetumete rekomenduoti? Nuziurejau Urtekram ivairias - bet net nezinau, kuri geriau  g.gif  Gal bandete? smile.gif

Urtekram man nelabai patiko-grynai tiršta tokia-man toks jausmas kaip nevalius dantų smile.gif
Va dabar atradau LOGODENT -Logonos. Ypač pepermintinis patiko. Dar sensitiv turiu.
Atsakyti
Aciu labai uz patarimus - ka nors issirinksiu smile.gif O "nevalytu dantu" jausmo tikrai nesinori... ax.gif
Atsakyti
O man Urtekram su pankoliu pati skaniausia ax.gif Logodent pipirmėtė man per stipriai putoja, nors MB ji kaip tik labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(LoJoo @ 2010 01 24, 20:09)
O man Urtekram su pankoliu pati skaniausia  ax.gif  Logodent pipirmėtė man per stipriai putoja, nors MB ji kaip tik labai patiko.

Patiko ir man šita drinks_cheers.gif dar ne daug išbandžiau, bet ruošiuos jau kartot, pankoliai mm wub.gif
Atsakyti