Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Gintatute @ 2010 01 21, 14:39)
Lidle  blink.gif  g.gif  sertifikuota,kazko nesitiki,o sudetis tyrinejai,reikes pasiziuret,tik neatsimenu kada lidle buvus  ax.gif

kai yra sertifikatas, tai daznai i sudeti neziuriu, pasitikiu blush2.gif
bet siaip sudetis siuo atveju gera mirksiukas.gif - svarbiausia is tikruju nebrangi produkcija. ir dar labai dziaugiuosi kad eko kosmetika populiareja ir jos vis dazniau galima rasti nespecializuotose parduotuvese, bent jau cia IRL smile.gif
siandien vaistinej maciau biski weledos prekiu, o dunnes stores prekiauja ecover buitine chemija.
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2010 01 21, 13:19)
o tai super, kaip tik ziurineju lengvesnio bigsmile.gif sante su ginkmedziu turiu, tai ziemai gerai, bet siaip riebiu nemegstu schmoll.gif o su kvepia ar nekvepia sugluminot mane lotuliukas.gif aciu!
Na nėra skaniai kvepiantis, bet ir nesmirda mirksiukas.gif Už Sante su su ginkmedžiu, kokius 3-4 kartus lengvesnis smile.gif

QUOTE(Satura @ 2010 01 21, 14:46)
į 50-65 ml buteliuką (žiūrint, kuris laisvas), dedu maždaug arbatinį šaukštelį alūno miltelių
4u.gif Pirmai progai pasitaikius išbandysiu.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 21, 15:46)
į 50-65 ml buteliuką (žiūrint, kuris laisvas)

Satura, o tie buteliukai purskiami ar galima ir rutulinius naudot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 01 22, 09:30)
Satura, o tie buteliukai purskiami ar galima ir rutulinius naudot? 4u.gif

aš turiu purškiamus - vienas nuo Monicos hidrolato, o kitas - nuo Druide purškiklio plaukams ax.gif Man patogu purkšti, tai į juos ir pilu. Bet žinoma, gali ir tepamą pasidaryti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2010 01 21, 23:36)
kai yra sertifikatas, tai daznai i sudeti neziuriu, pasitikiu  blush2.gif
bet siaip sudetis siuo atveju gera mirksiukas.gif - svarbiausia is tikruju nebrangi produkcija. ir dar labai dziaugiuosi kad eko kosmetika populiareja ir jos vis dazniau galima rasti nespecializuotose parduotuvese, bent jau cia IRL smile.gif
siandien vaistinej maciau biski weledos prekiu, o dunnes stores prekiauja ecover buitine chemija.

O kokioj vaistinej matei? As tai vienoj pardej sveikuoliu atradus laveros,dr.hauschka ir birts bees.,siandien algos diena tai jauciu leksiu papirkt kanors thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jugrita @ 2009 12 03, 01:35)
Kokia kosmetika Jūsų favoritai?
Aš labiausiai mėgstu Naujosios barmunės aliejukus. plaukam simondsiju, nagams nerealus, o kokosu ne tik, kad kvepia ir yra labai naudingas, bet ir salto spaudimo, nerafinuotas, ekologiskas. Cia naujiena, turbut dar nezinote smile.gif

As dar weleda megstu, urtekram kartais del kainos ir kokybes santykio stabilumo.smile.gif

Sveikos smile.gif mane irgi labai domina eko kosmetika tai nusprendziau prie jusu prisijungti ir pasidometi kas ka naudojate. ax.gif
Buvo cia pas mus kaune rudieni paroda Moters Pasaulis ir ten isigijau BIO sampuna ir balzama plaukams man labai labai jis patiko ir dar ten ta firma turi visokiu bio priemoniu ir vyram ir vaikam ir kaina labai padori uz sampuna sumokejau 20 lt 500 ml taimanau labai nelboga kaina uz eko preke aisku beje ten buvo su nuolaida smile.gif tai manau manlabai pasiseke o firma berods medikatus vadinas
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2010 01 21, 13:48)
Ilgą laiką su jumis panelės nebendravusi, vėl čia užsukau tam, kad pasidalinčiau savo naujiena - pagaliau pradėjo veikti ilgai kurta ir labai laukta mano el parduotuvė www.naturata.lt  clap.gif.
Visas kviečiu joje apsilankyti 4u.gif. Tikiuosi ji jums patiks, nes labai stengiausi, kad ši parduotuvėlė būtų jauki, informatyvi ir paprasta naudoti. Greitu laiku joje rasite ir kitų mano žiniomis Lietuvoje nesančių sertifikuotų ekologiškų prekių, tokių kaip avokadų, makedamijų, Kpangnan sviesto, laimo sėklų aliejaus ir kt.
Kartu norėčiau atkreipti dėmesį, jog minėtoje parduotuvėje pabandžiau įvesti kiek neįprastą funkciją, t.y. galimybę tam tikrais atvejais pirkėjui pasiūlyti savo kainą. Taigi, pasinaudokite ir tuo.

P.S. prašau man viešai nerašykite su šia parduotuvėle susijusių klausimų, nes šia savo naujiena siekiu ne reklamuoti, o tik informuoti apie naujai atsiradusią dar vieną eko vietelę ax.gif.

visai idomu, tik kazkokie neaiskus gamintojai... nors gal cia tik neiprasta, nes dar nematyti ir nebandyti... kaip tik el.parduotuvei, tai kainos gal tikrai kiek didokos, bet kad siais laikais jau viskas brangu, tai ner ko stebetis.. smile.gif
sekmes! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2010 01 21, 13:48)
Ilgą laiką su jumis panelės nebendravusi, vėl čia užsukau tam, kad pasidalinčiau savo naujiena - pagaliau pradėjo veikti ilgai kurta ir labai laukta mano el parduotuvė www.naturata.lt  clap.gif.
Visas kviečiu joje apsilankyti 4u.gif. Tikiuosi ji jums patiks, nes labai stengiausi, kad ši parduotuvėlė būtų jauki, informatyvi ir paprasta naudoti. Greitu laiku joje rasite ir kitų mano žiniomis Lietuvoje nesančių sertifikuotų ekologiškų prekių, tokių kaip avokadų, makedamijų, Kpangnan sviesto, laimo sėklų aliejaus ir kt.
Kartu norėčiau atkreipti dėmesį, jog minėtoje parduotuvėje pabandžiau įvesti kiek neįprastą funkciją, t.y. galimybę tam tikrais atvejais pirkėjui pasiūlyti savo kainą. Taigi, pasinaudokite ir tuo.

P.S. prašau man viešai nerašykite su šia parduotuvėle susijusių klausimų, nes šia savo naujiena siekiu ne reklamuoti, o tik informuoti apie naujai atsiradusią dar vieną eko vietelę ax.gif.

Kazkaip nesupratau kainodaros cool.gif Pvz. Makedamijos riešutų aliejus Akamuti pas jus 60,67 Lt doh.gif kai gamintojo tinklapyje ji galima uzsakyti uz £7.00
http://www.akamuti.c...-organic-150ml/
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2010 01 22, 15:45)
Kazkaip nesupratau kainodaros  cool.gif  Pvz. Makedamijos riešutų aliejus Akamuti pas jus 60,67 Lt  doh.gif  kai gamintojo tinklapyje ji galima uzsakyti uz £7.00
http://www.akamuti.c...-organic-150ml/
lotuliukas.gif

As irgi nesuprantu, koks jums skirtumas? doh.gif Tai jus ir pirkite is gamintojo, o kas nores, pirks is to psl. Jei jums nepatinka kainos, pati imkites biznio ir tada pasidarysite savo kainodara
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2010 01 22, 16:55)
As irgi nesuprantu, koks jums skirtumas?  doh.gif Tai jus ir pirkite is gamintojo, o kas nores, pirks is to psl. Jei jums nepatinka kainos, pati imkites biznio ir tada pasidarysite savo kainodara

Oho doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2010 01 22, 16:55)
As irgi nesuprantu, koks jums skirtumas?  doh.gif Tai jus ir pirkite is gamintojo, o kas nores, pirks is to psl. Jei jums nepatinka kainos, pati imkites biznio ir tada pasidarysite savo kainodara

Man atrodo cia viesas forumas, ir pasisakyti gali kiekvienas biggrin.gif O siaip turbut tik Lietuvoje ir Zimbabveje 250% antkainis atrodo normalus doh.gif Ir tai vadinama "bizniu" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2010 01 22, 17:55)

QUOTE(AMARILIS @ 2010 01 22, 18:01)
Man atrodo cia viesas forumas, ir pasisakyti gali kiekvienas  biggrin.gif  O siaip turbut tik Lietuvoje ir Zimbabveje 250% antkainis atrodo normalus  doh.gif  Ir tai vadinama "bizniu"  lotuliukas.gif

Tai viskas gerai, galite pasisakyti, aisku, kad viesas forumas, sorry blush2.gif
Bet man labai pikta, kai zmones skaiciuoja kitu pinigus ir aiskina, kaip ir ka daryti. Gi niekas ir jums nedraudzia atsidaryti savo parduotuve ir dirbti su 10% antkainiu. As manau reikia tik pasidziaugti, kad zmones siais laikais rizikuoja imtis kazkokio biznio, siulo kuo ivairesniu, idomesniu produktu, o pirkti ar ne, renkames kiekvienas.
Atsakyti