Ilgą laiką su jumis panelės nebendravusi, vėl čia užsukau tam, kad pasidalinčiau savo naujiena - pagaliau pradėjo veikti ilgai kurta ir labai laukta mano el parduotuvė www.naturata.lt
.
Visas kviečiu joje apsilankyti
. Tikiuosi ji jums patiks, nes labai stengiausi, kad ši parduotuvėlė būtų jauki, informatyvi ir paprasta naudoti. Greitu laiku joje rasite ir kitų mano žiniomis Lietuvoje nesančių sertifikuotų ekologiškų prekių, tokių kaip avokadų, makedamijų, Kpangnan sviesto, laimo sėklų aliejaus ir kt.
Kartu norėčiau atkreipti dėmesį, jog minėtoje parduotuvėje pabandžiau įvesti kiek neįprastą funkciją, t.y. galimybę tam tikrais atvejais pirkėjui pasiūlyti savo kainą. Taigi, pasinaudokite ir tuo.
P.S. prašau man viešai nerašykite su šia parduotuvėle susijusių klausimų, nes šia savo naujiena siekiu ne reklamuoti, o tik informuoti apie naujai atsiradusią dar vieną eko vietelę
.
visai idomu, tik kazkokie neaiskus gamintojai... nors gal cia tik neiprasta, nes dar nematyti ir nebandyti... kaip tik el.parduotuvei, tai kainos gal tikrai kiek didokos, bet kad siais laikais jau viskas brangu, tai ner ko stebetis..