sveikos, mergaites! kazkuri buvo minejusi svarainiu krema, berods dr.hauschka. susidomejau, nes itin megstu svarainius, ju kvapa.. idomu butu, ar sis kremas labiau tinka saltuoju sezonu? mat planuoju pavasariop, kai savaji sante pabaigsiu.
QUOTE(agpa @ 2010 01 20, 18:05)
sveikos, mergaites! kazkuri buvo minejusi svarainiu krema, berods dr.hauschka. susidomejau, nes itin megstu svarainius, ju kvapa.. idomu butu, ar sis kremas labiau tinka saltuoju sezonu? mat planuoju pavasariop, kai savaji sante pabaigsiu.
Na jis toks lengvokas, ir jei jums neperriebus Sante, tai greičiausiai svarainių gali būti perlengvas. Tiesa jis svarainiais tikrai nekvepia
QUOTE(ernesin @ 2010 01 20, 19:21)
Tiesa jis svarainiais tikrai nekvepia
kvepia, žinok Tik neintensyviai ir reikia gerai įsiuostyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 21, 10:46)
kvepia, žinok Tik neintensyviai ir reikia gerai įsiuostyti
Man irgi kvepia Labai isvis malonus man sio kremo kvapas
QUOTE(truth @ 2010 01 20, 14:17)
as turiu paprasta bituciu lupu balzama - tai toks specifinis, pasitepi ir dilgcioja, lyg saldytu. turbut kai baigsiu nekartosiu
beje, mergaites, ar esat bande Suhada produkcija? Siandien Lidle uzmaciau kad yra nebrangiu kremu, muilu, duso zele, sampunu ryziu bambuku linija, su BDIH sertifikatu. Nusipirkau skysta muila, gal tiks kaip intymke.
beje, mergaites, ar esat bande Suhada produkcija? Siandien Lidle uzmaciau kad yra nebrangiu kremu, muilu, duso zele, sampunu ryziu bambuku linija, su BDIH sertifikatu. Nusipirkau skysta muila, gal tiks kaip intymke.
As turiu Suhada skysta ranku muila ,veido peelinga ir alieju kunui ,man viskas labai patinka .Drauge Kaledom dovanojo,tai mane kamuoja mintis kur gausiu kai pabaigsiu
Ilgą laiką su jumis panelės nebendravusi, vėl čia užsukau tam, kad pasidalinčiau savo naujiena - pagaliau pradėjo veikti ilgai kurta ir labai laukta mano el parduotuvė www.naturata.lt .
Visas kviečiu joje apsilankyti . Tikiuosi ji jums patiks, nes labai stengiausi, kad ši parduotuvėlė būtų jauki, informatyvi ir paprasta naudoti. Greitu laiku joje rasite ir kitų mano žiniomis Lietuvoje nesančių sertifikuotų ekologiškų prekių, tokių kaip avokadų, makedamijų, Kpangnan sviesto, laimo sėklų aliejaus ir kt.
Kartu norėčiau atkreipti dėmesį, jog minėtoje parduotuvėje pabandžiau įvesti kiek neįprastą funkciją, t.y. galimybę tam tikrais atvejais pirkėjui pasiūlyti savo kainą. Taigi, pasinaudokite ir tuo.
P.S. prašau man viešai nerašykite su šia parduotuvėle susijusių klausimų, nes šia savo naujiena siekiu ne reklamuoti, o tik informuoti apie naujai atsiradusią dar vieną eko vietelę .
Visas kviečiu joje apsilankyti . Tikiuosi ji jums patiks, nes labai stengiausi, kad ši parduotuvėlė būtų jauki, informatyvi ir paprasta naudoti. Greitu laiku joje rasite ir kitų mano žiniomis Lietuvoje nesančių sertifikuotų ekologiškų prekių, tokių kaip avokadų, makedamijų, Kpangnan sviesto, laimo sėklų aliejaus ir kt.
Kartu norėčiau atkreipti dėmesį, jog minėtoje parduotuvėje pabandžiau įvesti kiek neįprastą funkciją, t.y. galimybę tam tikrais atvejais pirkėjui pasiūlyti savo kainą. Taigi, pasinaudokite ir tuo.
P.S. prašau man viešai nerašykite su šia parduotuvėle susijusių klausimų, nes šia savo naujiena siekiu ne reklamuoti, o tik informuoti apie naujai atsiradusią dar vieną eko vietelę .
QUOTE(ernesin @ 2010 01 20, 20:21)
Na jis toks lengvokas, ir jei jums neperriebus Sante, tai greičiausiai svarainių gali būti perlengvas. Tiesa jis svarainiais tikrai nekvepia
o tai super, kaip tik ziurineju lengvesnio sante su ginkmedziu turiu, tai ziemai gerai, bet siaip riebiu nemegstu o su kvepia ar nekvepia sugluminot mane aciu!
QUOTE(MAMarija @ 2010 01 21, 13:48)
Ilgą laiką su jumis panelės nebendravusi, vėl čia užsukau tam, kad pasidalinčiau savo naujiena - pagaliau pradėjo veikti ilgai kurta ir labai laukta mano el parduotuvė www.naturata.lt .
Žinoma, kuo daugiau eko parduotuvių, tuo geriau, bet šiuo atveju kainos, tai
QUOTE(truth @ 2010 01 20, 15:17)
as turiu paprasta bituciu lupu balzama - tai toks specifinis, pasitepi ir dilgcioja, lyg saldytu. turbut kai baigsiu nekartosiu
Lidle sertifikuota,kazko nesitiki,o sudetis tyrinejai,reikes pasiziuret,tik neatsimenu kada lidle buvus
QUOTE(Satura @ 2010 01 20, 19:13)
geriausias, kokį kada turėjau - pačios gamintas iš distiliuoto vandens ir alūno miltelių (iš Aromanatural.lt), dar įpilu glicerino, dedu EA ir jokio kvapo, man treniruotę atlaiko papildomai prieš ją nesipurškus
atrastas variantas neseniai, kaip vasarą laikytų negaliu dar pasakyti
aišku, tai nėra antiperspirantas , prakaito šalinimas išlieka, tik kad kvapo nėra
atrastas variantas neseniai, kaip vasarą laikytų negaliu dar pasakyti
aišku, tai nėra antiperspirantas , prakaito šalinimas išlieka, tik kad kvapo nėra
Labai sudomino šis būdas, vien jau kaina turėtų būti labai patraukli šito tirpaliuko. Gal galite parašyti proporcijas - nepatingėčiau susimakaluoti. Ačiū iš anksto.
QUOTE(Reina @ 2010 01 21, 14:40)
Labai sudomino šis būdas, vien jau kaina turėtų būti labai patraukli šito tirpaliuko. Gal galite parašyti proporcijas - nepatingėčiau susimakaluoti. Ačiū iš anksto.
į 50-65 ml buteliuką (žiūrint, kuris laisvas), dedu maždaug arbatinį šaukštelį alūno miltelių, porą didelių lašų glicerino ir po kelis lašus EA - šalavijų+pelargonijų buvo labai vykęs darinys, paskutinį kartą dar lašinau pačiulės EA. Reikia žiūrėti, kad EA glicerine gerai ištirptų ir paskui nebūtų purškiami gryni ant odos. Todėl galima tiesiog atsipilti glicerino, lašinti į į EA ir tirpdyti, įsitikinant, kad tikrai ištirpsta, o paskui supilti į buteliuką
Na va gavau siuntinuka nekantrauju isbandyt,dar ir daugiau meginuku idejo o uzsisakiau madaros komplekta sausai odai ir laveros meginuku,du sampunai,ranku kremas,veidui medektu,roziu kremukai,dar jautriai odai meginukas,idejo madaros moon flower nors ir nelabai dekoratyvine naudoju,ir dar indam plaut attidue