Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Satura @ 2010 01 19, 15:44)
man labiausiai pasiteisinęs produktas yra granatinis lūpų balzamas, kurį gavau atsitiktinai - nemokamai su užsakymu biggrin.gif Gerai drėkino lūpas, priduodavo sveikos rausvos spalvos.

Kaip tik uzsisakiau rinkinuka Burt's Bees lupu balzamu thumbup.gif Tai kai tik gausiu, pirma griebsiu naudoti ta granatini smile.gif
Atsakyti
Mano oda labai,labai sausa,nu reiks kanors isbandyt,nes lengva ranka pasiekiamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2010 01 19, 17:05)
Kaip tik uzsisakiau rinkinuka Burt's Bees lupu balzamu  thumbup.gif Tai kai tik gausiu, pirma griebsiu naudoti ta granatini  smile.gif

pažiūrėsim, gal tau kuris nors kitas labiau patiks biggrin.gif

QUOTE(Gintatute @ 2010 01 19, 17:34)
Mano oda labai,labai sausa,nu reiks kanors isbandyt,nes lengva ranka pasiekiamas  biggrin.gif

pabandyk, žinoma 4u.gif Čia mano vienos patirtis, gal yra tokių, kurioms viskas be galo patiko ir jos kartoja, kartoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 18, 17:17)
Iš Nimfali.
ashtri labai tikiuosi, kad tik mano oda tokia kaprizinga ir tau jis tiks 4u.gif
Negėdink, ačiū labai blush2.gif  4u.gif

Na po poros plovimų galiu tik pasidžiaugt biggrin.gif Nieko nealergizuoja, neniežti, nesivelia - plaukai spindi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2010 01 19, 18:05)
Kaip tik uzsisakiau rinkinuka Burt's Bees lupu balzamu  thumbup.gif Tai kai tik gausiu, pirma griebsiu naudoti ta granatini  smile.gif

As budama anglijoj nesenai nusipirkau lupu balzama ta saldanti, tai man patinka visai.
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2010 01 19, 17:05)

kaip užsisakėt? per tarpininkes? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 01 20, 13:57)
kaip užsisakėt? per tarpininkes?  blush2.gif

Nea, pati is Anglijos siunciuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2010 01 20, 12:58)
Nea, pati is Anglijos siunciuosi  smile.gif

jei galit parašykit į až, kiek ten siuntimas ir t.t. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 19, 18:36)
pažiūrėsim, gal tau kuris nors kitas labiau patiks biggrin.gif
pabandyk, žinoma  4u.gif Čia mano vienos patirtis, gal yra tokių, kurioms viskas be galo patiko ir jos kartoja, kartoja  rolleyes.gif

as turiu paprasta bituciu lupu balzama - tai toks specifinis, pasitepi ir dilgcioja, lyg saldytu. turbut kai baigsiu nekartosiu tongue.gif

beje, mergaites, ar esat bande Suhada produkcija? Siandien Lidle uzmaciau kad yra nebrangiu kremu, muilu, duso zele, sampunu ryziu bambuku linija, su BDIH sertifikatu. Nusipirkau skysta muila, gal tiks kaip intymke. ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Beskaitinėdama šį forumą daug ką sužinojau ir pati su šeima ėmėm naudoti ekologiškas kosmetikos priemones. Daugiausia priemones perku parduotuvėse, bet iš jų siūlomo asortimento niekaip nepavyksta išsirinkti efektyviai veikiančio dezodoranto. Sante firmos skystas buvo lyg ir neblogas, bet iki galo nebuvau juo patenkinta. Dar vieną pirkau ekostudijoj, tas išvis neefektyvus (jaučiu prakaito kvapą po trumpo laiko). Vienoj parduotuvėj pati pardavėja patvirtino, kad tipo kol valosi organizmas, tai jaučiamas prakaito kvapas.

Kokius dezodorantus Jūs merginos naudojat, o ypač domina kokius naudoja jūsų MB? Ar įmanoma ką nors tikrai efektyvaus rasti Lietuvoj, ar siunčiatės?
Atsakyti
QUOTE(Reina @ 2010 01 20, 17:01)
Kokius dezodorantus Jūs merginos naudojat, o ypač domina kokius naudoja jūsų MB? Ar įmanoma ką nors tikrai efektyvaus rasti Lietuvoj, ar siunčiatės?

Va, sitoj vietoj tai nekas... doh.gif Ir as, ir MB naudojam paprastus, su aliuminio druskom unsure.gif Kiek domejausi, kiek klausinejau pazistamu - visur beda su ekologiskai dezodorantais, ypac jei sportuoji. O praustis tris kart per diena irgi neiseina... O jau kas kas, bet kvapas - man sventas dalykas... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 01 20, 17:09)
Kiek domejausi, kiek klausinejau pazistamu - visur beda su ekologiskai dezodorantais, ypac jei sportuoji.

geriausias, kokį kada turėjau - pačios gamintas iš distiliuoto vandens ir alūno miltelių (iš Aromanatural.lt), dar įpilu glicerino, dedu EA ir jokio kvapo, man treniruotę atlaiko papildomai prieš ją nesipurškus wink.gif

atrastas variantas neseniai, kaip vasarą laikytų negaliu dar pasakyti smile.gif

aišku, tai nėra antiperspirantas , prakaito šalinimas išlieka, tik kad kvapo nėra biggrin.gif
Atsakyti