Aš irgi arbatmedžio lašinu į šampūną tik aš delne susimakaluoju tam kartui, liuks, pleiskanų nebėr, galvos spuogelius visus susigydžiau, netaip greit susiriebaluoja plaukai nes man šaknys tai gan greit sukrisdavo
QUOTE(Saulužė @ 2010 01 18, 10:29)
Aš irgi arbatmedžio lašinu į šampūną tik aš delne susimakaluoju tam kartui, liuks, pleiskanų nebėr, galvos spuogelius visus susigydžiau, netaip greit susiriebaluoja plaukai nes man šaknys tai gan greit sukrisdavo
Aš irgi lašindavau tik tam kartui lašiuką delne, bet pasiskaičiau čia, jog mergaitės lašina kelis lašiukus į buteliuką - tai pagalvojau, jog per daug gaunasi saujai lašiukas ir nustojau arbatmedžio EA dėti į šampūną, dedu tik į aliejų mišinuką, kai darausi kaukes.
Man psichologiskai buitinai reikia isilasint i buteliuka , nes kai padejo taip, tai ir bijau nelasinti... Pradeda patikti slykstus jo kvapas
O as siandien isbandziau Urtekram sampuna su Hena. Atrodo, kad tiko ir patiko
QUOTE(ashtri @ 2010 01 18, 11:02)
tai pagalvojau, jog per daug gaunasi saujai lašiukas ir nustojau arbatmedžio EA dėti į šampūną,
tikrai ne per daug
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 01 18, 11:07)
O as siandien isbandziau Urtekram sampuna su Hena. Atrodo, kad tiko ir patiko
O aš ką tik nusipirkau Urtekram iš Ernesin rožių - rytoj laukia išbandymas
P.S. O Ernesin kokia gražutė ir maloni...
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 01 18, 11:10)
tikrai ne per daug
Ačiū, tęsiu toliau tuomet
Na merginos jusu cia prisiskaicius ir as lasinu arbatmedi i sampuna,nes ir pleiskanu siek tiek turiu ir tu spuogeliu galvoj,tik maniau as cia viena su tokia problematiska galvos oda ai dar arbatmedi lasinu ir ant pastos darbe jau pastebejo,kad dantys baltesni,tai kai papasakojau bego visos pirkt arbatmedzio ea Merginos o koki dar ea galima naudot valant dantis,kad balintu? nieko neatsitiks jei daznai naudosiu arbatm.ea?
QUOTE(zizelius @ 2010 01 18, 09:02)
o iš kur tu tą alaviją naudoji?
Iš Nimfali.
QUOTE(ashtri @ 2010 01 18, 11:14)
O aš ką tik nusipirkau Urtekram iš Ernesin rožių - rytoj laukia išbandymas
ashtri labai tikiuosi, kad tik mano oda tokia kaprizinga ir tau jis tiks
Negėdink, ačiū labai
QUOTE(Gintatute @ 2010 01 18, 13:40)
Merginos o koki dar ea galima naudot valant dantis,kad balintu? nieko neatsitiks jei daznai naudosiu arbatm.ea?
dar citrinu labai tinka
Turejau meginuka Lavera Organic Wild Roseil Moisturizing Cream, pasitepiau nakciai, tai ryte labai faina, svelni odele buvo. Dar liko vienam kartui. Jei patiks, jauciu reiks nusipirkti, nors jau uzsisakiau Weleda dienini krema su vilkdalgiais
Merginos,o ka manot apie sia kosmetika ''burt's bees'',ar esat ka bandziusios,kiek suprantu nesertifikuota,bet sudetys man visai nieko,pvz. Ingredients: aqua (water, eau), helianthus annuus (sunflower) seed oil, cera alba (beeswax, cire d'abeille), cocos nucifera (coconut) oil, glycerin, persea gratissima (avocado) oil, parfum (fragrance), stearic acid, tocopheryl acetate, triticum vulgare (wheat) germ oil, vitis vinifera (grape) seed oil, citrus aurantium dulcis (sweet orange) peel wax, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil, aloe barbadensis leaf, beta-carotene, xanthan gum, glycine soja (soybean) oil, canola oil (huile de colza), sodium chloride, sodium borate, lactoperoxidase, glucose, glucose oxidase, benzyl benzoate, benzyl cinnamate, coumarin, limonene, geraniol, linalool
cia galit paziuret http://global.burtsbees.com/
cia galit paziuret http://global.burtsbees.com/
QUOTE(Gintatute @ 2010 01 19, 14:21)
Merginos,o ka manot apie sia kosmetika ''burt's bees'',
man labiausiai pasiteisinęs produktas yra granatinis lūpų balzamas, kurį gavau atsitiktinai - nemokamai su užsakymu Gerai drėkino lūpas, priduodavo sveikos rausvos spalvos.
greitai nerandu, bet turėjo Bitės kažkokį aliejų mišinį, tai labai gerai tuo metu mamai nuo egzemos buvo
turėjau ir ploną lūpų blizgį - na man vistik nepatiko dėl savo balkšvumo ir stipraus šaldomojo efekto, vyšninis lūpų balzamas indelyje - matyt geriau pačiai susimaišyti
nuo šampūnų kažkiek stagarėdavo plaukai, negražiai nutįsdavo - keliavo tėvams. Apsauginis kremas nuo saulės tirštas, sunkiai tepasi (nors kvepia tai labai skaniai). Purškalas nuo vabzdžių kvepia nuostabiai, užtat neatsigindavau širšių juo pasipurškusi. Dezodorantas, priešingai nei rašo atsiliepimuose, nepanaikindavo prakaito kvapo... Tiesa, dar bandytas blizginantis kūno kremas su bičių pieneliu.
net nežinau, ką ir pasakyti - gal sausos odos savininkėms šios priemonės ir būtų malonios, man kažkaip tas tirštumas ir sunkumas nelabai Ir kvapai man įtartinai ryškūs, intensyvūs