Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

Dėkui visoms už atsakymus- anksčiau esu tepusi plaukus ir linų sėmenų, net nežinau, kuris geresnis- šitas, ar kokosų...tik aš nelaikydavau per naktį g.gif kaip suprantu, reikia būti visą naktį apsirišus, o man kažkaip nepatogu, nes ir taip blogai miegu, tai išvis, matyt, nemiegočiau...
Beje, kuri rašėt, kad nuo pleiskanų gelbsti arbatmedžio aliejus...mano plaukai ne tai, kad pleiskanoti...tiesiog tai atplaišėlės dėl AD...kurį laiką gelbėjo Linola šampunas, paskui jau niekas nebegelbėjo, o galų gale išgelbėjo paprastas head and shoulders blush2.gif bet žinau, kad jis nieko gero, bet bijau, kad pakeistus ir vėl atsiras tų a la pleiskanų (o jų baisus kiekis rolleyes.gif tai kaip ten tą arbatmedį piltį? kur pilat?
QUOTE(ernesin @ 2010 01 17, 00:23)
Shea butter.
Sutepk kūnui, plaukams, masažams, tik ne veidui mirksiukas.gif

bet kaip įdomiai, pirkau shea butter L`occitane ir man patarė tepti veidą, tepiau tepiau, bet nieko nedrėkino ir kažkaip nemaloniai jaučiausi...o mano oda sausų sausiausia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2010 01 17, 11:05)
Dėkui visoms už atsakymus- anksčiau esu tepusi plaukus ir linų sėmenų, net nežinau, kuris geresnis- šitas, ar kokosų...tik aš nelaikydavau per naktį g.gif kaip suprantu, reikia būti visą naktį apsirišus, o man kažkaip nepatogu, nes ir taip blogai miegu, tai išvis, matyt, nemiegočiau...

As niekuo nerisu smile.gif Tiesiog istepu, itrinu svelniai ir susipinu kasyte tokia gan laisva. As ir siaip su kasa daznai miegu, nes plaukai ilgi, kitaip vyras kur prispaudzia bemiegodamas lotuliukas.gif
Atsakyti
Beje, kuri rašėt, kad nuo pleiskanų gelbsti arbatmedžio aliejus...tai kaip ten tą arbatmedį piltį? kur pilat?

su arbatmedzio eteriniu aliejumi gali darytis aliejines kaukes, t.y. i alieju ilasinti eterinio, itrinti plauku skanis, palaikyti, po to isplauti. taip pat gali ilasinti i smapuna plaunant galva. bet kaukes atvejis efektyvesnis, nes jis ilgiau veikia, o sampuna staigiai ir isplauni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 17 sausio 2010 - 10:25
QUOTE(Cikadelė @ 2010 01 17, 10:05)
bet kaip įdomiai, pirkau shea butter L`occitane ir man patarė tepti veidą, tepiau tepiau, bet nieko nedrėkino ir kažkaip nemaloniai jaučiausi...o mano oda sausų sausiausia doh.gif

Dėl stipresnio drėkinimo manau tau galėtų padėti alavijas+glicerinas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 17, 10:47)
Dėl stipresnio drėkinimo manau tau galėtų padėti alavijas+glicerinas  g.gif

buk gerute, primink, kokiu santykiu juos maisai? ar isvis maisai? ar pirma ta tepi, po to-kita priemone? 4u.gif 4u.gif
girdejau kad alavijas nuo spuogu gerai, ar ne? bet nimfali psl neraso to... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 17 sausio 2010 - 11:36
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 17, 11:36)
buk gerute, primink, kokiu santykiu juos maisai? ar isvis maisai? ar pirma ta tepi, po to-kita priemone?  4u.gif  4u.gif
girdejau kad alavijas nuo spuogu gerai, ar ne? bet nimfali psl neraso to... g.gif

Turiu tokią mažučiukę apvalią dėžutę nuo Madara kremo mimiumo tai tokiam kiekiui lašiuką glicerino dedu 4u.gif Man alavijas ir kaip drėkiklis, ir kaip priemonė nuo spuogų Nr1 mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 17 sausio 2010 - 11:51
QUOTE(ernesin @ 2010 01 17, 11:50)
Turiu tokią mažučiukę apvalią dėžutę nuo Madara kremo mimiumo tai tokiam kiekiui lašiuką glicerino dedu 4u.gif Man alavijas ir kaip drėkiklis, ir kaip priemonė nuo spuogų Nr1 mirksiukas.gif

dekuj mirksiukas.gif jau veidui ir plaukams viska naturalu naudoju, na isskyrus krema veidui, ji perku universiteto vaistinej, ten ji gamina- "Barbados". tai kai tepuos tai net raukaus, del to kad nenaturalus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2010 01 17, 01:17)
kur perki kosmetika?

Siaip kosmetikos naudoju nedaug blush2.gif Kai ka perkuosi Health Store, kitka siunciuosi is http://www.feelunique.com (jie turi keletos eco gamintoju prekiu ir nemokamai pristato parasyta, kad visam pasauly!!!) arba is kitu svetainiu, pagal SM rekomendacijas, arba is Lietuvos uzsiprasau ax.gif
Atsakyti
Gal kuri turit atsiliepimų apie „Pur Aloé“ gelį ir „Pur Aloé“ veido kremą iš Nimfali? Noriu kažko veido drėkinimui, bet aliejų nenoriu. Ar tiktų kiekvieną dieną veidą nakčiai tepti mišriai odai? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 17, 11:50)

o iš kur tu tą alaviją naudoji?
Atsakyti
Beje, kuri rašėt, kad nuo pleiskanų gelbsti arbatmedžio aliejus...mano plaukai ne tai, kad pleiskanoti...tiesiog tai atplaišėlės dėl AD...kurį laiką gelbėjo Linola šampunas, paskui jau niekas nebegelbėjo, o galų gale išgelbėjo paprastas head and shoulders blush2.gif

Ir zinau ne viena atveji, kai butent tas baisusis Head & sch. isgelbejo- turiu nemazai pavyzdziu ir save pacia deja... Kol mane ikalbejo - as spjaudziausi kaip slibinas, bet pleiskanos ant mano juodu ilgu plauku mane vede i nevilti. Dariau taip- i visa buteliuka ilasinau nemazai lasu , tiesiog is akies arbatmedzio et.aliejaus- ir ploviausi taip, o ka daryti? Negalejau patiketi- dingo visos pleiskanos, o tiek kovota buvo... Dabar jau nebenaudoju jo (1 buteliuka sunaudojau), dingo- aciu, viso gero! biggrin.gif
Bet is iprocio, i bet koki sampuna vis tik isilasinu arbatmedzio- siuo metu su FIN plaunu, bet irgi isilasinu arbatmedzio. Jokiu pleiskanu jau senokai ( tfu, tfu, tfu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 18 sausio 2010 - 10:18
QUOTE(Cikadelė @ 2010 01 16, 18:01)
kas tiktų plaukams pastiprinti iš aliejų- anksčiau tepdavau kokosų aliejumi (bet esu turėjusi tik rafinuotą ax.gif skaičiau, kad jis nelabai gerai g.gif o ir palaikius aliejų, paskui nebegaliu dorai išplauti net naudojant šampūną blush2.gif

ir koks aliejukas tiktų tepti nestuke.gif pilvukui...ne dėl strijų ar pan. nes jų turiu n ir jau nieko nebepadarysiu, tiesiog kad oda neišsausėtų,

tikrai siūlyčiau pabandyti avokadų rolleyes.gif Jis tikrai lengviau išsiplaus ir bus lengvesnis apskritai, negu kokosų. Jei tepiesi nakčiai, užteks pagalvę užtiesti kokiu "pagyvenusiu" rankšluosčiu biggrin.gif Aliejaus reikia visai galvai kelių arbatinių šaukštelių, nebūtina, kad lašėtų. O jei gaila patalynės ar šiaip nepatogu, galima ir kelioms valandoms susitepti, dėl geresnio efekto galima polietileniniu maišeliu aprišti. Aš tai nerišu blush2.gif

čia įdėjau nuorodą, kas tinka besilaukiančioms. Ten viduje panaršiusi tikrai rasi, kas tiktų 4u.gif

QUOTE(Cikadelė @ 2010 01 17, 10:05)
Beje, kuri rašėt, kad nuo pleiskanų gelbsti arbatmedžio aliejus...

(o jų baisus kiekis rolleyes.gif tai kaip ten tą arbatmedį piltį? kur pilat?

ir levandų taipogi, levandų dar ir raminantis smile.gif

galima pilti kaskart į šampūną po kelis lašiukus, galima juo pagerinti kaukes (aliejines taipogi). Galima bandyti įtrinti galvos odą obuolių actu ar acto tirpalu, galima acto tirpalu praskalauti galvą po plovimo smile.gif

QUOTE(Limitless @ 2010 01 17, 21:49)
Gal kuri turit atsiliepimų apie „Pur Aloé“ gelį ir „Pur Aloé“ veido kremą iš Nimfali? Noriu kažko veido drėkinimui, bet aliejų nenoriu. Ar tiktų kiekvieną dieną veidą nakčiai tepti mišriai odai? smile.gif 4u.gif

tiktų smile.gif
Atsakyti