Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Gintatute @ 2010 01 16, 03:11)
Merginos,o kurie aliejukai tiktu sausai-jautriai veido odai?

Mane labai gelbeja Brazilisku riesutu aliejus,labai drekina,mano super sausa veido oda wub.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz ats. 4u.gif kazkas vyksta su mano veido oda,baisi,serpetoja,demem ismetyta,matosi,kad reik dregmes nezinau nuo ko tai visus su cheija kremus ismeciau ir tepu tik weledos naktiniu roziu ir rafnuotais aliejukais,kol neatsius man priemoniu,as gyvenu IRL vakar atradau viena parduotuviuke,kur yra dr.hauschkos thumbup.gif ir laveros thumbup.gif ir dar kazkokios kosm.priemones su bite,kaip apziuresiu papasakosiu cia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 01 16, 11:45)
O Jus ant dregnos odos tepat?

Ant drėgnos smile.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 01 16, 13:30)
Mažiausiai kemšantys turbūt yra jojobos ir erškėtrožių, o nuokapiliarų - tamanų(puikalapių), bet jis sausins, jei ne riebią odą turite 4u.gif

Dėkui, pasiskaičiau vakar apie puiklapių aliejų, jo nusipirksiu turbūt greitu metu, nes mano oda mišri, nenusausins per daug smile.gif

O kas nors tepėtis aliejų mišiniu jautriai veido odai iš KN?
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2010 01 16, 12:55)
Aciu merginos uz ats.  4u.gif  kazkas vyksta su mano veido oda,baisi,serpetoja,demem ismetyta,matosi,kad reik dregmes  nezinau nuo ko tai visus su cheija kremus ismeciau ir tepu tik weledos naktiniu roziu ir rafnuotais aliejukais,kol neatsius man priemoniu,as gyvenu IRL vakar atradau viena parduotuviuke,kur yra dr.hauschkos  thumbup.gif  ir laveros  thumbup.gif  ir dar kazkokios kosm.priemones su bite,kaip apziuresiu papasakosiu cia  rolleyes.gif

gali buti, kad ir nuo klimato tokia oda pvz. nuo stipriu saltu veju, kuriu cia sociai. gal reiketu naudoti kazka apsaugai ne tik intensyviai drekinti g.gif man kai buvo prisnige ir labai krito temperatura ne tik lauke, bet ir namie - ziauriai ranku oda atrode: irgi issausejo, nuserpetojo - galvojau kad alergija... taukmedzio sviestu tepiau - tai dabar jau normaliai... bet dabar jau ir vel shilta... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo truth: 16 sausio 2010 - 17:22
Labutis, aš užėjau patarimo paklaust...
kas tiktų plaukams pastiprinti iš aliejų- anksčiau tepdavau kokosų aliejumi (bet esu turėjusi tik rafinuotą ax.gif skaičiau, kad jis nelabai gerai g.gif o ir palaikius aliejų, paskui nebegaliu dorai išplauti net naudojant šampūną blush2.gif
ir koks aliejukas tiktų tepti nestuke.gif pilvukui...ne dėl strijų ar pan. nes jų turiu n ir jau nieko nebepadarysiu, tiesiog kad oda neišsausėtų, tuo pačiu ir alkūnes pasitepsiu, nes labai sausa oda....pas mane sunkus AD, bet dabar normaliai, užtat ieškau tokio natural produkt kad būtų ax.gif
būsiu dėkinga už atsakymus user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2010 01 16, 19:01)
kas tiktų plaukams pastiprinti iš aliejų- anksčiau tepdavau kokosų aliejumi (bet esu turėjusi tik rafinuotą ax.gif skaičiau, kad jis nelabai gerai g.gif o ir palaikius aliejų, paskui nebegaliu dorai išplauti net naudojant šampūną blush2.gif

sveika mirksiukas.gif
skaiciau daug geru atsiliepimu apie avokadu alieju plaukams, tik aisku, jis turetu buti nerafinuotas. koki sampuna naudojat? gal pameginkit kita?
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2010 01 16, 18:01)
ir koks aliejukas tiktų tepti nestuke.gif pilvukui...ne dėl strijų ar pan. nes jų turiu n ir jau nieko nebepadarysiu, tiesiog kad oda neišsausėtų, tuo pačiu ir alkūnes pasitepsiu, nes labai sausa oda....pas mane sunkus AD, bet dabar normaliai, užtat ieškau tokio natural produkt kad būtų ax.gif

mano draugę sergančią AD labai gelbėja kokosai. o aš kokosų aliejum tepuosi visa, man labai liuks. veido tik nebesitepu, nusipirkau kitų eko priemonių. kokosų aliejaus litrą pirkau prieš porą mėnesių, tai jau mažiau negu pusė turiu biggrin.gif mano oda labai sausa, jis puikia geriasi.
Atsakyti
Gintatute rafinuoti aliejai ypač veido odai nėra gerai ax.gif

QUOTE(Cikadelė @ 2010 01 16, 18:01)
Pilvukui manau bet koks aliejus tiks, svarbiausia, kad būtų nerafinuotas mirksiukas.gif
Atsakyti

As plaukams naudoju pakaitom arba kokosu arba linu semenu alieju. Abu naturalus ir nerafinuoti. Kuris geresnis net negaliu pasakyti smile.gif
O del isplovimo tai man visiskai problemu nekyla. As dazniausiai tepu is vakaro ir laikau visa nakti, o ryte plaunu galva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2010 01 16, 18:16)
gali buti, kad ir nuo klimato tokia oda pvz. nuo stipriu saltu veju, kuriu cia sociai.

man tai buvo nuo vandens labai issausejus ir isberta oda. Gyvenu senam name tai manau tai susije ir su senais vamzdziais ir pan. nezinau kaip ten pas jus IRL g.gif

man kol kas pats paciausias vynuogiu kauliuku, bet visu isgirto avokadu dar nebandziau. Dar as isilasinu arbatmedzio aliejaus i ji, man labai nuo pleiskanojimo padeda blush2.gif
Atsakyti
Kiek daug geru cia patarimu thumbup.gif
QUOTE(truth @ 2010 01 16, 18:16)
gali buti, kad ir nuo klimato tokia oda pvz. nuo stipriu saltu veju, kuriu cia sociai. gal reiketu naudoti kazka apsaugai ne tik intensyviai drekinti  g.gif man kai buvo prisnige ir labai krito temperatura ne tik lauke, bet ir namie - ziauriai ranku oda atrode: irgi issausejo, nuserpetojo - galvojau kad alergija... taukmedzio sviestu tepiau - tai dabar jau normaliai... bet dabar jau ir vel shilta... ax.gif

Gali buti,dar ir pakeitem gyvenamaja vieta,tai gal ir vanduo nelabai tinka,nors is pradziu taip nebuvo po biski prasidejo,kaip smagu,kad yra cia dublinieciu thumbup.gif kur perki kosmetika? o kaip butu taukmedzio sviestas angliskai?

QUOTE(ernesin @ 2010 01 16, 21:47)
Gintatute rafinuoti aliejai ypač veido odai nėra gerai ax.gif

Ispilt gaila reik kazkur sunaudot visvien g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2010 01 17, 00:17)
o kaip butu taukmedzio sviestas angliskai?
Ispilt gaila reik kazkur sunaudot visvien  g.gif

Shea butter.

Sutepk kūnui, plaukams, masažams, tik ne veidui mirksiukas.gif
Atsakyti