[quote=giedrulia77,2010 01 15, 15:02]
[quote=žemuogienė,2010 01 15, 13:13]
kainos tos pačios, man vakar dar pardavėja tai akcentavo. Via naturalis savanoriuose, priešais hyperį.
Na bent jau Bema sampunu, tai aukstesnes kainos Ir dar kazka esu uztikus brangiau, nei kitur...
[/quote]
Kainos ten sakyciau auksciausios Kaune. Bent jau maisto tai tikrai. KN prekiu kaina tai pat aukstesne.
Man irgi labai patiko ta parduotuvėlė Via Naturalis, labai maloni ten pardavėja, daug ką pataria pasiūlo. Pirkau skalbimo riešutus (čia gal ir ne į kosmetikos tema:)) ir šiaip nusižiūrėjau dar visokių prekyčių, kurias manau ateityje įsigysiu:)
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 14, 19:55)
idomu atsakymas, ir cia parasyk man atrodo, kad ne vien is Taves redaktorius sulauks laisku
as pagalvojau, cia tikrai tiesiog Dove reklama. bet kazin ar legalus tokie teiginiai reklamoj aplamai? kai nepateikiamas irodymas..
nu bet Cosmo lieka Cosmo
Gerbiama XXX,
Dekojame uz laiska. Del zodzio "konsistencija" vartojimo netinkama reiksme apgailestaujame, cia tikrai turejo buti "koncentracija".
Tikimes, ateityje isvengsime tokiu apmaudziu klaideliu. Bet uztikriname jus jog straipsnis tikrai nebuvo uzsakytas, o minima informacija paskelbta JAV COSMOPOLITAN zurnalo 2010 m. sausio menesio numeryje. Tuo galite isitikinti ir pati - pridedame jums kopija. Anglu kalba ji skamba taip:
DONT BELIEVE THIS BS
● ALL-NATURAL BAR SOAPS ARE BEST
Handmade soaps (such as those sold at health stores and green markets) are often as harsh as dishwashing detergent. They strip good oil off your skin, drying you out and causing your body to overproduce oil in response. Lather up with a gentle, hydrating one, like Dove Go Fresh Beauty Bar, $2.89 for two.
Pagarbiai
Vaida Virbalaite
Zurnalo COSMOPOLITAN
Grozio ir mados redaktore
Nepasistengė net lietuviškom raidėm parašyt Dar prisegė nuskanuotą puslapį to JAV Cosmo numerio.
Rašiau "Labai kvepia užsakomuoju straipsniu. Net man, minimaliai besidominčiai ekologija. Pasidomėjau- kontraargumentų Jums yra galybė. Labai prašau, kad papildomai pagrįstumėt natūralių muilų žalą." Manau pagrindimo galiu nebelaukt, juk čia tik vertimas, o JAV Cosmo skyriui aš jau neužsiimsiu rašyt
QUOTE(Satura @ 2010 01 14, 15:56)
tai tada joks čia ne minusas, čia visų be išimties muilų ypatybė
atrodo, kad ir kitas minusas atkrinta (jei lygint Dove ir ranku darbo muilus).
rasiau, kad naturalus muilai per laika gali palikti apnasas ant vonios/kriaukles (nuvalomas, zinoma ).
tai paskaiciau daugiau apie ta siuloma Dove muila su ketvirtadaliu drekinamojo sintetinio kremo, kaip teigia Dove. atsiliepimai internete tokie, kad tas muilas labiau nei koks ranku darbo muilas apvelia kriaukle 'lieka kaip saltu kremu istepta'.
neziurint to, Dove reklamuoja savo muila, kaip nepaliekanti apnasu ant kuno (lyginant su visais kitais muilais) http://www.youtube.c...h?v=tAyQy9jByGQ
tiesa, ekrane smulkiai uzrasyta artistic dramatization (suprask, tiesiog su kompo programa gerai padirbejo )
tai kazin ar nebus panasiai su ta ju reklama, kai lakmuso popiereliu tikrina visu muilu rinkoje ir Dove muilo pH. reklamoj jie teigia, kad visu muilu pH 9-10, tik vienintelio Dove pH 7. kad ten 'artistic dramatization' as neabejoju - su lakmuso popiereliu muilo pH nepatikrinsi. bet gal dar ir netiesa - kaip kad reklamoj apie paliekamas apnasas.
net jei tai ir tiesa - cheminiu sudetiniu daliu pagalba jie sumazine pH iki 7 - nelabai aisku kuo tai taip daug geriau nei 9-10
QUOTE(ashtri @ 2010 01 15, 15:09)
Gerbiama XXX,
Dekojame uz laiska. Del zodzio "konsistencija" vartojimo netinkama reiksme apgailestaujame, cia tikrai turejo buti "koncentracija".
Tikimes, ateityje isvengsime tokiu apmaudziu klaideliu. Bet uztikriname jus jog straipsnis tikrai nebuvo uzsakytas, o minima informacija paskelbta JAV COSMOPOLITAN zurnalo 2010 m. sausio menesio numeryje. Tuo galite isitikinti ir pati - pridedame jums kopija. Anglu kalba ji skamba taip:
DONT BELIEVE THIS BS
● ALL-NATURAL BAR SOAPS ARE BEST
Handmade soaps (such as those sold at health stores and green markets) are often as harsh as dishwashing detergent. They strip good oil off your skin, drying you out and causing your body to overproduce oil in response. Lather up with a gentle, hydrating one, like Dove Go Fresh Beauty Bar, $2.89 for two.
Pagarbiai
Vaida Virbalaite
Zurnalo COSMOPOLITAN
Grozio ir mados redaktore
Nepasistengė net lietuviškom raidėm parašyt Dar prisegė nuskanuotą puslapį to JAV Cosmo numerio.
Rašiau "Labai kvepia užsakomuoju straipsniu. Net man, minimaliai besidominčiai ekologija. Pasidomėjau- kontraargumentų Jums yra galybė. Labai prašau, kad papildomai pagrįstumėt natūralių muilų žalą." Manau pagrindimo galiu nebelaukt, juk čia tik vertimas, o JAV Cosmo skyriui aš jau neužsiimsiu rašyt
nu taip, jie atsakingi tik uz vertima.
vertimo klaida pripazino, atsiprase.
reik rasyt amerikonams
tiesa, jau amerikieciai forumuose irgi pastebejo sita straipsniuka siulo boikotuoti Cosmo, uzversti laiskais redaktoriu bet juokais, zinoma. daug neskaiciau, tik permeciau akimis, tai vyraujanti nuomone ten tokia, kad 1) tai, zinoma, Dove reklama, kuri maitina Cosmo (plius dar kompaniju dovaneles zurnalui ) 2) rasyt, skustis galima, bet rezultatu nebus - su Dove be tokiu finansu, kokius jie turi, nepakovosi.
tokia, matyt, siandienine realybe, tiek to
bet man patiko tai, kad, pasirodo, daug skaitytoju/vartotoju domisi, masto ir skaito tarp eiluciu
QUOTE(supersvocia @ 2010 01 15, 15:12)
Kainos ten sakyciau auksciausios Kaune. Bent jau maisto tai tikrai. KN prekiu kaina tai pat aukstesne.
tiek hidrolatas, tiek argano aliejus man kainavo tiek, kiek nurodyta ir KN puslapyje dėl maisto - nežinau.
Merginos,o kurie aliejukai tiktu sausai-jautriai veido odai?
QUOTE(žemuogienė @ 2010 01 15, 20:18)
tiek hidrolatas, tiek argano aliejus man kainavo tiek, kiek nurodyta ir KN puslapyje dėl maisto - nežinau.
kas yra hidrolatas? cia kaip tonikas ar kaip pvz. roziu vanduo?
Aš dabar kurį laiką bandžiau teptis alyvuogių aliejum veidą, bet pastebėjau, kad man poras kemša... galvoju, gal kvapų namuose nusipirkti kokį jų aliejų mišinį, o gal geriau kokį gryną argano aliejų tepti? Kurio iš jų mažiausia tikimybė, kad kimš poras? Kažkaip kremukų dabar nenoriu naudot, o po veido prausimo vis tiek kažką pasitept norisi Ir koks aliejus labiausiai tiktų nuo išsiplėtusių kapiliarų (man ant nosies šonų matosi truputį, tai galvoju reik kažką daryt ) Sorry, jei jau šnekėjot šiom temom, sunku man atsekt
QUOTE(Limitless @ 2010 01 16, 04:01)
Aš dabar kurį laiką bandžiau teptis alyvuogių aliejum veidą, bet pastebėjau, kad man poras kemša... galvoju, gal kvapų namuose nusipirkti kokį jų aliejų mišinį, o gal geriau kokį gryną argano aliejų tepti? Kurio iš jų mažiausia tikimybė, kad kimš poras? Kažkaip kremukų dabar nenoriu naudot, o po veido prausimo vis tiek kažką pasitept norisi Ir koks aliejus labiausiai tiktų nuo išsiplėtusių kapiliarų (man ant nosies šonų matosi truputį, tai galvoju reik kažką daryt ) Sorry, jei jau šnekėjot šiom temom, sunku man atsekt
O Jus ant dregnos odos tepat?
QUOTE(truth @ 2010 01 16, 02:30)
kas yra hidrolatas? cia kaip tonikas ar kaip pvz. roziu vanduo?
apie hidrolatus
QUOTE(Gintatute @ 2010 01 16, 01:11)
Merginos,o kurie aliejukai tiktu sausai-jautriai veido odai?
Pati nesidomėjusi tuo, nes nereikėjo, bet pabandyk ČIA IR ČIA pasiskaitinėti QUOTE(Limitless @ 2010 01 16, 03:01)
Mažiausiai kemšantys turbūt yra jojobos ir erškėtrožių, o nuokapiliarų - tamanų(puikalapių), bet jis sausins, jei ne riebią odą turite