Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

Na stai uzsisakiau Madaros sausai odai rinkini ir kelis Laveros meginukus,laukiu nesulaukiu isbandyt biggrin.gif
Merginos ar esat ka nors bandziusios is Lavera Body Spa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintatute: 15 sausio 2010 - 03:02
o aš vakar nulėkiau į parduotuvę Via Naturalis, lygtai taip vadinasi, labai faina parduotuvė, kodėl aš ten nebuvau niekada anksčiau biggrin.gif nusipirkau Frankencenso hidrolatą, argano aliejų paakiams ir kremą veidui valantį mišriai odai. Bema lygtai firmos. pabandysiu, žiūrėsim kaip čia bus. hidrolatas nekvepia baisingai, bet ir nėra nemalonus. argano aliejus toks minkštas, smagus. o kremas kvepia man netgi labai maloniai. neaštriai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2010 01 15, 03:42)
Merginos ar esat ka nors bandziusios is Lavera Body Spa?

Turejau Laveros Body Spa duso zele su laimu ir verbenom.Man labai patiko-manau, kad ateityje noresiu, tik gal kitokio kvapo-del ivairoves...

QUOTE(žemuogienė @ 2010 01 15, 11:03)
o aš vakar nulėkiau į parduotuvę Via Naturalis, lygtai taip vadinasi, labai faina parduotuvė, kodėl aš ten nebuvau niekada anksčiau biggrin.gif nusipirkau Frankencenso hidrolatą, argano aliejų paakiams ir kremą veidui valantį mišriai odai. Bema lygtai firmos. pabandysiu, žiūrėsim kaip čia bus. hidrolatas nekvepia baisingai, bet ir nėra nemalonus. argano aliejus toks minkštas, smagus. o kremas kvepia man netgi labai maloniai. neaštriai smile.gif

Ar patare paakiams argano alieju? Koki kitos naudojat paakiams alieju- nu man tragedija- mano oda labai suplonejus apie akis ( nuo darbo kompiuteriu istisom dienom, kartais parom jau 12 metu) , ir rauksles lenda it pabaisos kokios. Reikia gelbeti- nepasakyciau, kad paakiu kremai kazka gero paveike( bio, eko) .Gal sakau aliejus kazka pagelbetu, bent ta oda sustiprinti, o tai jau tuoj visai permatoma liks unsure.gif .Nekenciu ant veido tepti aliejaus, bet ko gero yra zodis-REIKIA- o ne - noriu, nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 15 sausio 2010 - 10:27
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 15, 10:26)
Ar patare paakiams argano alieju? Koki kitos naudojat paakiams alieju- nu man tragedija- mano oda labai suplonejus apie akis ( nuo darbo kompiuteriu istisom dienom, kartais parom jau 12 metu) , ir rauksles lenda it pabaisos kokios. Reikia gelbeti- nepasakyciau, kad paakiu kremai kazka gero paveike( bio, eko) .Gal sakau aliejus kazka pagelbetu, bent ta oda sustiprinti, o tai jau tuoj visai permatoma liks unsure.gif  .Nekenciu ant veido tepti aliejaus, bet ko gero yra zodis-REIKIA- o ne - noriu, nenoriu  biggrin.gif

taip, patare. aš irgi kremuko labiau norėjau blush2.gif vakar dar į akis prisitepiau netyčia biggrin.gif bet šiaip smagus tas aliejukas, gerai geriasi. sakė jame daug vitamino E lygtai, labai gerai paakiams. iš viso toj parduotuvėj yra labai daug kvapų namų produkcijos, man labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 01 15, 11:33)
taip, patare. aš irgi kremuko labiau norėjau  blush2.gif  vakar dar į akis prisitepiau netyčia biggrin.gif bet šiaip smagus tas aliejukas, gerai geriasi. sakė jame daug vitamino E lygtai, labai gerai paakiams. iš viso toj parduotuvėj yra labai daug kvapų namų produkcijos, man labai patiko smile.gif

Taip, labai daug E jame ir siaip jis visam veidui tinkamas, galima visa veida teptis( fee, nenoriu unsure.gif biggrin.gif ) ne tik paakius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 15, 10:39)
Taip, labai daug E jame ir siaip jis visam veidui tinkamas, galima visa veida teptis( fee, nenoriu  unsure.gif  biggrin.gif ) ne tik paakius ax.gif

jis daug kam tinkamas - ir plaukams ir veidui ir t.t. ale buteliukas nedidelis, ne toks jau ir pigus, gerai bus tik paakiams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 01 15, 10:03)
ir kremą veidui valantį mišriai odai. Bema lygtai firmos.

ar tikrai Bema? Man atrodė, kad Bema tik plaukams kažką gamina smile.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 01 15, 10:26)
Turejau Laveros Body Spa duso zele  su laimu ir verbenom.Man labai patiko-manau, kad ateityje noresiu, tik gal kitokio kvapo-del ivairoves...

Koki kitos naudojat paakiams alieju- nu man tragedija- mano oda labai suplonejus apie akis

man jų kvapai per intensyvūs ir neekonomiškos pasirodė doh.gif

erškėtuogių man labai patiko, esu turėjusi rolleyes.gif Dabar naudoju Emeraude geliuką paakiams iš Nimfali ir esu juo labai patenkinta - lengvas, nealergizuoja, gerai odą padrėkina. Bet aš mišriaodė. Jei oda sausa, tada gal kitaip smile.gif
Atsakyti
O kainos kiek nors skiriasi KN ir toj via naturalis? Ir si parduotuve Kaune kiek suprantu ane?
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2010 01 15, 12:00)
O kainos kiek nors skiriasi KN ir toj via naturalis? Ir si parduotuve Kaune kiek suprantu ane?

kainos tos pačios, man vakar dar pardavėja tai akcentavo. Via naturalis savanoriuose, priešais hyperį.
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 01 15, 11:53)
ar tikrai Bema? Man atrodė, kad Bema tik plaukams kažką gamina smile.gif
man jų kvapai per intensyvūs ir neekonomiškos pasirodė  doh.gif

gamintojas Bema. pats kremukas vadinasi Naturys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 15, 12:53)
Dabar naudoju Emeraude geliuką paakiams iš Nimfali ir esu juo labai patenkinta - lengvas, nealergizuoja, gerai odą padrėkina. Bet aš mišriaodė. Jei oda sausa, tada gal kitaip smile.gif

Tikiu, kad patenkinta, vien jau i kaina paziurejus smile.gif

Bandysiu tikriausiai gryna alieju tept- eisiu i alieju medziokle biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 01 15, 12:13)
gamintojas Bema. pats kremukas vadinasi Naturys smile.gif

matai, ir aš apsišviečiau biggrin.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 01 15, 12:29)
Tikiu, kad patenkinta, vien jau i kaina paziurejus  smile.gif 

cha tongue.gif Buvo su didele nuolaida griebtas - perpus mažesne kaina lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=žemuogienė,2010 01 15, 13:13]
kainos tos pačios, man vakar dar pardavėja tai akcentavo. Via naturalis savanoriuose, priešais hyperį.

Na bent jau Bema sampunu, tai aukstesnes kainos blush2.gif Ir dar kazka esu uztikus brangiau, nei kitur...
Atsakyti