QUOTE(pepkė @ 2009 12 03, 11:43)
Aš ne Katutis, bet galiu atsakyti. Jeigu kalbėti apie Ciel d'azur molį, tai jo yra pirkti Vilniuje, PC Mada esančioje Nimfali parduotuvėlėje. Vat tokio http://www.nimfali.lt/lt/molis.html Jį pagrinde naudojame veido kaukėms ruošti.Galima maišyti su vandeniu, natūraliu jogurtu, hidralatu, toniku, nedideliu kiekiu aliejaus, jei bijoma odos pasausėjimo, EA (aišku ne viską iš karto)ir kt. Priklauso nuo noro ir poreikio. Molis turi odą valančių, skaistinančių savybių. Na man tai viena geriausių priemonių veido odai gražinti. Natūralios kosmetikos gamintojų temoje nemažai apie jį ir jo paruošimą galima rasti.
QUOTE(katutis @ 2009 12 03, 12:42)
pepkė viską papasakojo
dar molį galima naudoti kaip prausiklį veidui, jį gerti valant organizmą
tikrai niekas neignoruoja Kartais ir mums sunku suprasti per tą informacijos srautą, kad kažkas nori patarimo ar nuomonės dėl kokio iki skausmo žinomo dalyko
dar molį galima naudoti kaip prausiklį veidui, jį gerti valant organizmą
tikrai niekas neignoruoja Kartais ir mums sunku suprasti per tą informacijos srautą, kad kažkas nori patarimo ar nuomonės dėl kokio iki skausmo žinomo dalyko
pasiskaitinesiu placiau
Del pageltoninimo tai taip - suprantu...Man atrodo didziausia forumu beda yra ta, kad yra senbuviai ir yra ir visada bus naujoku- visose temose- vieniems jau bloga nuo tu paciu kalbu metai is metu, o kitiems tai naujiena... O paskaityti visas temas irgi tingisi, tai taip ir gaunasi
Paklauskit manes apie sausa kaciu maista - sitiek prirasyta, bet vis atsiranda koks is medzio nukrites