QUOTE(katutis @ 2010 01 13, 12:04)
Diva:), esu priversta paprieštarauti tavo susižavėjimui, nes L'erbolario yra tokia pat "ekologiška" kosmetika kaip L'occitane ir panašios. Esu turėjusi mėginukų veido ir kūno kremų, tai ten tiek sintetikos... Man jie taip ir nusimėtė. Ir kvapai labai netikri pasirodė Kunigunda78 yra sakiusi, kad yra ir neblogų L'Erbolario produktų, bet tada reiktų tyrinėti kiekvieną etiketę, o el. parduotuvėje nėra sudaryta tokia galimybė
internete visokių vaizdelių galima prisižiūrėti apie "natūralią" kosmetiką, kurios parduotuvėje realiai dėl baisių sintetinių kvapų ilgiau išbūti neįmanoma, kaip man buvo su Lush
jei žaviesi tokiais ramiais žoliniais gamintojais, tai faina kosmetika Hauschkos, taip pat italų Argital (Žalia žalia, PC Mada Vilniuje). Manau, kad pastarosios el.prekyba irgi gali būti paleista, nes matyti užuomazgos www.juara.lt puslapyje.
tą patį, ką ir visam kūnui - muilą
internete visokių vaizdelių galima prisižiūrėti apie "natūralią" kosmetiką, kurios parduotuvėje realiai dėl baisių sintetinių kvapų ilgiau išbūti neįmanoma, kaip man buvo su Lush
jei žaviesi tokiais ramiais žoliniais gamintojais, tai faina kosmetika Hauschkos, taip pat italų Argital (Žalia žalia, PC Mada Vilniuje). Manau, kad pastarosios el.prekyba irgi gali būti paleista, nes matyti užuomazgos www.juara.lt puslapyje.
tą patį, ką ir visam kūnui - muilą
Labai gerai, kad priestarauji, as nesu turejusi ju produktu, zinau, kad brangus- ko gero ir neturesiu dar ilgokai , bet nustebus esu, tai nera eko kosmetika?
Hauschka kazkodel manes nezavi - nezinau kodel, negaliu pasakyti- turejau tik keleta aliejuku ir gal dar kazka, kas man nepaliko gero ispudzio...Cia tik man asmeniskai Bet butinai pabandysiu ateityje kazka...