Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(katutis @ 2010 01 13, 12:04)
Diva:), esu priversta paprieštarauti tavo susižavėjimui, nes L'erbolario yra tokia pat "ekologiška" kosmetika kaip L'occitane ir panašios. Esu turėjusi mėginukų veido ir kūno kremų, tai ten tiek sintetikos... Man jie taip ir nusimėtė. Ir kvapai labai netikri pasirodė smile.gif Kunigunda78 yra sakiusi, kad yra ir neblogų L'Erbolario produktų, bet tada reiktų tyrinėti kiekvieną etiketę, o el. parduotuvėje nėra sudaryta tokia galimybė sad.gif

internete visokių vaizdelių galima prisižiūrėti apie "natūralią" kosmetiką, kurios parduotuvėje realiai dėl baisių sintetinių kvapų ilgiau išbūti neįmanoma, kaip man buvo su Lush biggrin.gif

jei žaviesi tokiais ramiais žoliniais gamintojais, tai faina kosmetika Hauschkos, taip pat italų Argital (Žalia žalia, PC Mada Vilniuje). Manau, kad pastarosios el.prekyba irgi gali būti paleista, nes matyti užuomazgos www.juara.lt puslapyje.
tą patį, ką ir visam kūnui - muilą smile.gif

Labai gerai, kad priestarauji, as nesu turejusi ju produktu, zinau, kad brangus- ko gero ir neturesiu dar ilgokai smile.gif , bet nustebus esu, tai nera eko kosmetika? blink.gif
Hauschka kazkodel manes nezavi doh.gif - nezinau kodel, negaliu pasakyti- turejau tik keleta aliejuku ir gal dar kazka, kas man nepaliko gero ispudzio...Cia tik man asmeniskai 4u.gif Bet butinai pabandysiu ateityje kazka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 13 sausio 2010 - 12:27
QUOTE(katutis @ 2010 01 13, 09:43)
o patys kremai Aubrey patiko?

tepiausi tik 2 kartus - negaliu vaikščioti su smarve ant veido, man visgi turi kvepėt blush2.gif

o kur Kaune Madara pačiupinėt gyvai?
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2010 01 12, 20:04)
Ar galit man parodyt kaip jos atrodo?
verysad.gif  bet tik tokia galejau nusipirkt,is tu su sls. Dabar galvoju madara uzsisakyt,ar dr.Hauschka  g.gif  Dar norejau paklaust ar cia http://www.akomaskin...___carrier_oils aliejai rafinuoti ar ne,nes nerandu,kad butu parasyta  g.gif  ir ka galvojat apie ju ranku darbo muilus?

Kokosu, tas kur indeliuos, tai tikrai nerafinuotas - ir jie parase papildomai 'not refined'. (beje sita neseniai pirkau, labai patinka kvapas wub.gif)
Atsakyti
turėjau akomos juodą muilą, man visai nieko, vyrui nepatiko, nes jis toks... kaip guma smile.gif
bet man patiko iš jų pirktis - nebrangu ir pristatymas pakankamai greitas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 13, 12:17)
bet nustebus esu, tai nera eko kosmetika?  blink.gif 

Hauschka kazkodel manes nezavi  doh.gif  - nezinau kodel, negaliu pasakyti

jei pasivadina žolių namais, tai dar nereiškia, kad gryna ekologija smile.gif Tokiu atveju belieka etikečių analizė arba sertifikatai. O pastaruosius vargu, ar turi..

na, Hauschka tokia labai rimta, klasikinė ekologiška kosmetika. Pritariu ir kad specifinė. Kadangi aš beveik nuo jos ir pradėjau, tai iš pradžių net nemokėjau pajusti tų kvapų. Ypač įsiminė svarainių kremas, kurio tikrąjį aromatą užuodžiau gal po metų nuo sintetinių kvapų atsisakymo biggrin.gif Nuo jos tokia ramybe dvelkia. Panašus man ir molio pagrindu pagamintas Argital'is, kur irgi dalis gamybinio proceso yra rankų darbas, neskubėjimas smile.gif

QUOTE(žemuogienė @ 2010 01 13, 12:19)
tepiausi tik 2 kartus - negaliu vaikščioti su smarve ant veido, man visgi turi kvepėt  blush2.gif

o kur Kaune Madara pačiupinėt gyvai?

na taip, kvapas tikrai svarbu smile.gif

ar ne Sarmose jos būna? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2010 01 13, 13:35)
ar ne Sarmose jos būna? wink.gif

dėkui, radau, kad Kaune ir Sarmose, ir Kristianoj, ir dar keliose vietose yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 01 13, 13:19)
tepiausi tik 2 kartus - negaliu vaikščioti su smarve ant veido, man visgi turi kvepėt  blush2.gif

Va va, man cia irgi didziausia problema, renkantis ekologiska krema drinks_cheers.gif Vakarui dar dar, bet jei ryte pasitepi ir paskui puse dienos kvapas toks keistas... doh.gif Tikrai ne visi aplink supras, kas ir kodel biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 01 13, 14:48)
Tikrai ne visi aplink supras, kas ir kodel  biggrin.gif

kad greitai nusikvepia tongue.gif Nebuvo dar situacijos, kad kažkam užkliūčiau. Na nebent kažkas prikištų savo nosį prie mano veido ir dar su sąlyga, kad uostančiam tas kvapas tikrai labai nepatiktų lotuliukas.gif

bent man didesnis iššūkis yra eiti pro mobiliąsias kvepalų "parduotuves" arba rūkalius cool.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 01 12, 22:46)
galvoju apie Madara, Essential care iš Sveikų produktų. mačiau ten rinkinuką, gundausi. dar šitame psl prižiūrėjau visko, Puslapis , kažkaip irgi nieko nebandžius, nežinau ką griebti. dar Aubrey Organics yra kremų, bet aš turėjau mėginukų rinkinį, tai man jų kvapas buvo švelniai tariant tragiškas doh.gif

Pirkau mamai Essential care roziu ir avokadu kremus. Pora kart pasitepliojau ir pati. Iskart pabandziau avokadu - nes buvo SM atsiliepimu, kad dirgina ir alergizuoja (sito bijojau, del to pirkau maziuka smile.gif )Man nieko, mamai irgi tiko. Roziu patiko labiau, kvapas toks subtilus wub.gif, ypac palyginus su dabartiniu Weleda roziu kremu ax.gif
Atsakyti
keliausiu ryt ar poryt Madara pačiupinėti. įtariu, kad mėginukų gaut be šansų ax.gif
Atsakyti
nusipirk analizų indelių vaistinėje ir prašyk, kad įpiltų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 01 13, 16:29)
keliausiu ryt ar poryt Madara pačiupinėti. įtariu, kad mėginukų gaut be šansų ax.gif

O aš šiandien Biosaloj (Europoj) pirkau Weledos dušgelį citrusų, paprašiau veido kremų mėginukų (Logonos, nes turiu Logonos mėtines putas, kurios tinka ir patinka mano odai), gavau dviejų rūšių - alijošinio ir su hamameliu smile.gif Pardavėja atrodė pasimetus tarp Logonos linijų, nerado kurios čia linijos mėginukus duoda, atradom abi kartu, bet nebijojo parodyt, kad nežino, nesakė beleko. Gerai, kad žinojau ko noriu, nes kitu atveju būčiau likusi nepatenkinta aptarnavimu rolleyes.gif Bet jie dar ten naujai viską darosi, tikuosi sparčiai tobulės biggrin.gif Tiesa, ten buvo dvi pardavėjos, tai vyresnioji su manim bendravo, kaip jaunesnioji -nežinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtri: 13 sausio 2010 - 17:31