Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

Na, aš irgi naudoju Faith in nature šampūną, nes maniau, kad jis natūralus. Tai kaip yra iš tiesų, ar kenkia tas ammonium laureth sulphate? Įdomu, ar jo yra visuose Faith in nature šampūnuose.

Šiaip kol kas buvau patenkinta (naudoju apie 3 savaites), bet mano galvos oda problematiška, tai norėtųsi būti tikrai, kad šampūnas ekologiškas...
Atsakyti

Diskutavom nemazai del ammonium laureth sulphate. Mano nuomone tai nera blogietis, nera kancerogeninis ir tt, visur raso kad jis svelnesnis uz SLS, bet gali dirginti oda. Tai cia kaip ir EA irgi gali dirginti oda, jei zmogui netinka, kaip kad ir kitos naturalio priemones. pvz man ALS visai nedirgina odos, turiu FIN sampuna nuo pleiskanu, man labai patinka, gerai plauna ir pleiskanos beveik dingo, o atsirado jos naudojant kitus naturalius sampunus be ALS. Taip pat turiu duske su ALS, kunui irgi tinka, jokiu dirginimu, paraudimu ar perstejimu.

Cia jau kaip dauguma pastebejo, naturalios priemones labai skirtingai veikia zmones, vienoms labai patinka, kitas beria, taip kad kito kelio nera, reikia ismeginti ir ziureti kaip oda i tai reaguoja.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 12, 16:17)
O prausikli irgi turiu -ziedu putas  thumbup.gif  - man patinka labai Madara, bet brangoka...

Ar galit man parodyt kaip jos atrodo?

QUOTE(katutis @ 2010 01 12, 16:48)
padidina odos pralaidumą, gali būti toksiškas, kenkti reprodukcijai smile.gif PEG'ai irgi pavojingi sad.gif

verysad.gif bet tik tokia galejau nusipirkt,is tu su sls. Dabar galvoju madara uzsisakyt,ar dr.Hauschka g.gif Dar norejau paklaust ar cia http://www.akomaskin...___carrier_oils aliejai rafinuoti ar ne,nes nerandu,kad butu parasyta g.gif ir ka galvojat apie ju ranku darbo muilus?
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2010 01 12, 19:04)
Ar galit man parodyt kaip jos atrodo?

ČIA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2010 01 12, 15:48)
išdėstyk, tarp kokių renkiesi - bus lengviau patarti smile.gif Ir kas su oda yra, kad atsargiai renkiesi smile.gif

galvoju apie Madara, Essential care iš Sveikų produktų. mačiau ten rinkinuką, gundausi. dar šitame psl prižiūrėjau visko, Puslapis , kažkaip irgi nieko nebandžius, nežinau ką griebti. dar Aubrey Organics yra kremų, bet aš turėjau mėginukų rinkinį, tai man jų kvapas buvo švelniai tariant tragiškas doh.gif
Atsakyti
Noriu patarimu nes nezinau koki naturalu krema pasirinkti savo veido odai.
Siaip ji normali taciau raustanti. Gal noreciau kazkokio lengvai drekinancio, arba specialiai skirto raustanciai odai, bet man atrodo kad is naturaliu tokiu nera smile.gif
Atsakyti
Man tai kilo klausimas, kodėl Baroca išsiparduoda Madarą ir garantuoja, kad šita kokybiška ir dar rašo, kad daugiau nebepardavinės ir tik kai išsiparduos-paaiškins kodėl biggrin.gif kažkaip keistai skamba g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2010 01 12, 19:04)
ar cia http://www.akomaskin...___carrier_oils aliejai rafinuoti ar ne,nes nerandu,kad butu parasyta  g.gif 

jei užrašyta virgin organic, certified organic tai tikrai nerafinuoti smile.gif

QUOTE(žemuogienė @ 2010 01 12, 21:46)
dar šitame psl prižiūrėjau visko, Puslapis , kažkaip irgi nieko nebandžius, nežinau ką griebti.

dar Aubrey Organics yra kremų, bet aš turėjau mėginukų rinkinį, tai man jų kvapas buvo švelniai tariant tragiškas doh.gif

man nepatinka , kad prie kai kurių neparašyta sudėčių - taip ir netinkantį daiktą galima nusipirkti sad.gif

o patys kremai Aubrey patiko?
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2010 01 13, 09:39)
Man tai kilo klausimas, kodėl Baroca išsiparduoda Madarą ir garantuoja, kad šita kokybiška ir dar rašo, kad daugiau nebepardavinės ir tik kai išsiparduos-paaiškins kodėl  biggrin.gif kažkaip keistai skamba  g.gif

Dar netgi ir paaiskins kai issiparduos? g.gif Tai gal paaiskins, kad bus kitoje parduotuveje- juk savininkai skiriasi( pletkas laugh.gif )

Del Zoliu namu kremu tas, kad nera sudeciu tikrai negerai, bet pati produkcija man patinka, o jau L'erbolario tai is vis- ju filosofija, mastymas, augalu auginimas dvare ir ten pat kosmetikos darymas- nu man super! Man patinka tokie fabrikeliai wub.gif ( maciau dokumentini filma, tai buvau suzaveta).

Atsakyti
Papasakokit ka naturalaus ir ekologisko naudojat intymiai higienai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulia77: 13 sausio 2010 - 10:44
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 13, 10:25)
o jau L'erbolario tai is vis- ju filosofija, mastymas, augalu auginimas  dvare ir ten pat kosmetikos darymas- nu man super!

Diva:), esu priversta paprieštarauti tavo susižavėjimui, nes L'erbolario yra tokia pat "ekologiška" kosmetika kaip L'occitane ir panašios. Esu turėjusi mėginukų veido ir kūno kremų, tai ten tiek sintetikos... Man jie taip ir nusimėtė. Ir kvapai labai netikri pasirodė smile.gif Kunigunda78 yra sakiusi, kad yra ir neblogų L'Erbolario produktų, bet tada reiktų tyrinėti kiekvieną etiketę, o el. parduotuvėje nėra sudaryta tokia galimybė sad.gif

internete visokių vaizdelių galima prisižiūrėti apie "natūralią" kosmetiką, kurios parduotuvėje realiai dėl baisių sintetinių kvapų ilgiau išbūti neįmanoma, kaip man buvo su Lush biggrin.gif

jei žaviesi tokiais ramiais žoliniais gamintojais, tai faina kosmetika Hauschkos, taip pat italų Argital (Žalia žalia, PC Mada Vilniuje). Manau, kad pastarosios el.prekyba irgi gali būti paleista, nes matyti užuomazgos www.juara.lt puslapyje.

QUOTE(giedrulia77 @ 2010 01 13, 10:43)
Papasakokit ka naturalaus ir ekologisko naudojat intymiai higienai?  ax.gif

tą patį, ką ir visam kūnui - muilą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 13 sausio 2010 - 11:07
QUOTE(zizelius @ 2010 01 13, 08:39)
Man tai kilo klausimas, kodėl Baroca išsiparduoda Madarą ir garantuoja, kad šita kokybiška ir dar rašo, kad daugiau nebepardavinės ir tik kai išsiparduos-paaiškins kodėl  biggrin.gif kažkaip keistai skamba  g.gif

Nes jie kito gamintojo produktais vietoj Madaros pradės prekiauti.
Atsakyti