QUOTE(žemuogienė @ 2010 01 12, 14:46)
Madaros kremo ar kokio prausiklio? nes galvoju kad man ne vien kremo reiktų. bet ko naudot negaliu, tai vat renkuosi, bet labai sunkiai.
Aš turiu Logonos mėtines putas, kol kas labai patinka, kainavo 38 Lt. Jas rekomendavo, kai pasakiau, kad ieškau mišriai odai. Mane kankina alergijos (įvairios, būna saulei, būna šalčiui, būna sintetiniam vit.B ), kurios pasireiškia netikėtai ir vis naujos. T zona riebesnė, skruostai sausėja, poros išsiplėtusios, oda ima glebti. Sakau kol kas labai patinka, naudoju antra savaitė. Tik su kremais dar bijau rizikuot, norėtųsi mėginukų išbandyt, nes jau ne vieną kremą vos kelias dienas pabandžius teko mamai atiduot, sesei perleist ar kam nors pigiau parduot
Dar būna atrandi kremuką, džiaugiesi, o antrą pakuotę naudojant ima nesąmonės darytis. Taip ir migruoju ieškodama tinkamiausio
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 12, 14:24)
Cia su tuo siulyti nesiulyti, tai sunku aplamai- kas vienam idealu, kitam gali visiskai netikti.Ir nuo bet kokios sudedamosios dalies... net paciu naturaliausiu ekologisku zoleliu kitam gali alergija issivystyti.
Pasirašau po kiekvienu žodžiu