Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(blueberry_nights @ 2010 01 12, 14:21)
Sveikos,

turiu klausimeli, ar ammonium lauryl sulfate toks pats blogis kaip ir sls? sampune yra ammonium lauryl sulfate, bet jis yra sertifikuotas ir ecocert ir bio sertifikatais... tai ar cia gera medziaga ar visgi ne?

Atsake manau jau Katutis.O aplamai as nesibaidau, jei tai yra butent augalines kilmes!
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 12, 14:29)
Atsake manau jau Katutis.O aplamai as nesibaidau, jei tai yra butent augalines kilmes!

O lauryl ir laureth niekuo nesiskiria?
tai iki galo neaisku ar jis geras ar jis blogas smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(blueberry_nights @ 2010 01 12, 15:10)
O lauryl ir laureth niekuo nesiskiria?

As tai taip visada mastau- geriau jau nebutu jokio- nei blogo, nei augalinio , nei dar kokio, geriau is vis nebutu .Bet jei yra, ir jei raso, kad augalines kilmes- man ramiau.
Atsakyti
QUOTE(blueberry_nights @ 2010 01 12, 14:10)

būtent drinks_cheers.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 01 12, 14:15)
As tai taip visada mastau- geriau jau nebutu jokio- nei blogo, nei augalinio , nei dar kokio, geriau is vis nebutu .

juk yra ir iš cukraus išgautų putojančių medžiagų, bet nedrįsčiau visoms siūlyti pirkti būtent tokį šampūną, nes kad jis tiks ir patiks - tikimybė tokia, kaip kad ir priešingai gali nutikti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2010 01 12, 15:17)
juk yra ir iš cukraus išgautų putojančių medžiagų, bet nedrįsčiau visoms siūlyti pirkti būtent tokį šampūną, nes kad jis tiks ir patiks - tikimybė tokia, kaip kad ir priešingai gali nutikti wink.gif

Cia su tuo siulyti nesiulyti, tai sunku aplamai- kas vienam idealu, kitam gali visiskai netikti.Ir nuo bet kokios sudedamosios dalies... net paciu naturaliausiu ekologisku zoleliu kitam gali alergija issivystyti.
Atsakyti
gal kas naudojat kokį kremą mišriai odai? kelis radau, bet neapsisprendžiu, noriu atsiliepimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 01 12, 15:29)
gal kas naudojat kokį kremą mišriai odai? kelis radau, bet neapsisprendžiu, noriu atsiliepimų smile.gif

Mano misri oda- naudoju viska, viskas tinka biggrin.gif ! Siuo metu Neobio Cherry Blossom- normalus, bet nepatinka pati tekstura, rasiau cia kada. O labai labai patiko Madaros meginukas wub.gif misriai odai, jei kaina nebaido, tai tikrai verta pabandyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 12 sausio 2010 - 14:36
Aciu merginos uz atsakymus 4u.gif Tos pacios firmos turiu ir duso zele,tai parasyta,kad be sls,be parabenu,100% organic,bet yra cocamide DEA,peg-12 ir dar kazkokiu neaiskiu. O ar galit kas placiau apie EDTA,nes tik maciau,kad ji prie kenksmingu medziagu,bet kuom ir nerandu? Dako durnas moka du kartus biggrin.gif ,tik uzsisakius joico sampunus pradejau skaityt jusu temukes,tai uz tuos pacius pinigus buciau tiek geru uzsisakius schmoll.gif O kur perkat ranku darbo muilus? Ar jie nesausina odos? domintu su skrubu,kad ir sveistu oda.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 12, 14:35)
Mano misri oda- naudoju viska, viskas tinka  biggrin.gif ! Siuo metu Neobio Cherry Blossom- normalus, bet nepatinka pati tekstura, rasiau cia kada. O labai labai patiko Madaros meginukas wub.gif misriai odai, jei kaina nebaido, tai tikrai verta pabandyti.

Madaros kremo ar kokio prausiklio? nes galvoju kad man ne vien kremo reiktų. bet ko naudot negaliu, tai vat renkuosi, bet labai sunkiai.
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 01 12, 15:46)
Madaros kremo ar kokio prausiklio? nes galvoju kad man ne vien kremo reiktų. bet ko naudot negaliu, tai vat renkuosi, bet labai sunkiai.

Naktinio kremo. O prausikli irgi turiu -ziedu putas thumbup.gif - man patinka labai Madara, bet brangoka...
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 01 12, 14:29)

išdėstyk, tarp kokių renkiesi - bus lengviau patarti smile.gif Ir kas su oda yra, kad atsargiai renkiesi smile.gif

QUOTE(Gintatute @ 2010 01 12, 14:39)
yra cocamide DEA,peg-12 ir dar kazkokiu neaiskiu. O ar galit kas placiau apie EDTA,nes tik maciau,kad ji prie kenksmingu medziagu,bet kuom ir nerandu?

padidina odos pralaidumą, gali būti toksiškas, kenkti reprodukcijai smile.gif PEG'ai irgi pavojingi sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 12 sausio 2010 - 15:51
QUOTE(žemuogienė @ 2010 01 12, 14:46)

Aš turiu Logonos mėtines putas, kol kas labai patinka, kainavo 38 Lt. Jas rekomendavo, kai pasakiau, kad ieškau mišriai odai. Mane kankina alergijos (įvairios, būna saulei, būna šalčiui, būna sintetiniam vit.B ), kurios pasireiškia netikėtai ir vis naujos. T zona riebesnė, skruostai sausėja, poros išsiplėtusios, oda ima glebti. Sakau kol kas labai patinka, naudoju antra savaitė. Tik su kremais dar bijau rizikuot, norėtųsi mėginukų išbandyt, nes jau ne vieną kremą vos kelias dienas pabandžius teko mamai atiduot, sesei perleist ar kam nors pigiau parduot doh.gif Dar būna atrandi kremuką, džiaugiesi, o antrą pakuotę naudojant ima nesąmonės darytis. Taip ir migruoju ieškodama tinkamiausio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 12, 14:24)
Cia su tuo siulyti nesiulyti, tai sunku aplamai- kas vienam idealu, kitam gali visiskai netikti.Ir nuo bet kokios sudedamosios dalies... net paciu naturaliausiu ekologisku zoleliu kitam gali alergija issivystyti.

Pasirašau po kiekvienu žodžiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtri: 12 sausio 2010 - 17:40