Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(ashtri @ 2010 01 11, 14:50)
drinks_cheers.gif Todėl aš jų ir neskaitau  lotuliukas.gif Planuoju susikaupt ir parašyt į redakciją, nes norėjau jau vos perskaičius rašyt - dėl konsistencijos ir visų kitų neaiškumų, kad patikslintų. Dabar jau nebe klausiamąjį laišką galvoj kuriu  cool.gif

žinau, kaip sunku vertinti kritiškai informaciją srityje, kurioje nesigaudai drinks_cheers.gif Bet rašant vien apie grožį ir madas, gal įmanoma bent dviejose srityse minimaliai apsišviesti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,pagaliau perskaiciau visas jusu temas thumbup.gif daug informacijos,tai nezinau kada susivirskins,daug klausimu kyla blush2.gif
Tai va jusu deka nusprendziau ir as judet ekologiskos,naturalios kosmetikos link,kadangi oda labai problematiska,kuno labai sausa serpetoja,o veido jautri ir sausa,meto demem,pleiskanoja,niezti ir t.t. Turiu aliejuku jojobos,medektu,persiku kauliuku,bet tik perskaiciusi jusu temas supratau,kad jie rafinuoti verysad.gif tai nejaugi visiskai jokios naudos is ju? kol kas turiu tik welwdos naktini laukiniu roziu krema,tai toks smirdantis,bet visai man patinka,tik atradau problemike,jis regeneruojantis,o toki kremai tinka tik nuo 30m.o man 25m ar nepakenks man jo naudojimas? Nu iskarto persiprasau uz visokius gal ir nevisai protingus klausimus blush2.gif
Ai dar siandien nusipirkau lupu balzama,ar galetumet pakomentuoti sudeti:
Ricinus communis oil,candelilla cera,ozokerite,ethylhexyl methoxycinnamate,butyrospermum parkii butter,cetyl ricinoleate,cera alba,isopropyl myristate,butyl methoxydibenzoylmethane,cera microcristallina,tocopheryl acetate,parfum,BHA.
O zenkliukas ant jo va toks http://biocertinfo.com/
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2010 01 12, 00:04)
Sveikos merginos,pagaliau perskaiciau visas jusu temas  thumbup.gif  daug informacijos,tai nezinau kada susivirskins,daug klausimu kyla  blush2.gif
Tai va jusu deka nusprendziau ir as judet ekologiskos,naturalios kosmetikos link,kadangi oda labai problematiska,kuno labai sausa serpetoja,o veido jautri ir sausa,meto demem,pleiskanoja,niezti ir t.t. Turiu aliejuku jojobos,medektu,persiku kauliuku,bet tik perskaiciusi jusu temas supratau,kad jie rafinuoti  verysad.gif  tai nejaugi visiskai jokios naudos is ju? kol kas turiu tik welwdos naktini laukiniu roziu krema,tai toks smirdantis,bet visai man patinka,tik atradau problemike,jis regeneruojantis,o toki kremai tinka tik nuo 30m.o man 25m ar nepakenks man jo naudojimas? Nu iskarto persiprasau uz visokius gal ir nevisai protingus klausimus  blush2.gif 
Ricinus communis oil,candelilla cera,ozokerite,ethylhexyl methoxycinnamate,butyrospermum parkii butter,cetyl ricinoleate,cera alba,isopropyl myristate,butyl methoxydibenzoylmethane,cera microcristallina,tocopheryl acetate,parfum,BHA.

Saunuole, kad apsisprandei keisti gyvenimo buda thumbup.gif
Turejau ir as krema, pazymeta Biocert zenklu doh.gif nieko gero. Labai neaiskus sis zenklas, geriau jau europietiskais EcoCert, BDH kt pasitiketi, bet ir tai reikia viska tikrinti.
Daznai nosiai, pripratusiai prie sintetiniu, cheminiu kvapu, is pradziu sunku pereiti prie naturalios kosmetikos. Bent jau man, beveik visos naturalios priemones is pradziu tikrai "nekvepejo". Bet meginant viena po kitos, galima atrasti tikrai nuostabiu priemoniu, skaniai kvepainciu ir lepinanciu oda.

Is man labaiusiai patikusiu galiu pareomenduoti sias :

dr. Hauscha roziu light dienini krema.

Logonos kakavos ir ananasu sviesta kunui

Laveros mangu sampuna, kauke ir kondicionieriu

Laveros body spa Vaniles ir kokosu duso zele (vienintelis minusas, kad nelabai putoja)

Atsakyti
Mergaitės, o kuo prausiat kūną? Dušo želėm, skystais muilais, rankų darbo muilais ar dar kuo? Eisiu šiandien rinktis - dar vienai priemonei pasibaigus, pakeisiu ją ekologišką smile.gif NEsumąstau kur eit ir ką pirkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2010 01 11, 23:04)

ozokerite - sukietėjusi nafta, ethylhexyl methoxycinnamate - cheminė apsauga nuo saulės, butyl methoxydibenzoylmethane - radau, kad naudojamas kaip pesticidas blink.gif , butyl methoxydibenzoylmethane gali turėti hormoninį poveikį, neaiškios kilmės kvapai ir kažkam BHA gale smile.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 01 12, 01:19)
Labai neaiskus sis zenklas, geriau jau europietiskais EcoCert, BDH kt pasitiketi, bet ir tai reikia viska tikrinti.

BDIH drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(ashtri @ 2010 01 12, 09:30)
Mergaitės, o kuo prausiat kūną?

rankų darbo muilu, o jei norėtum ko nors labiau tradicinio, tai puikūs Weledos dušo pieneliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 01 12, 09:30)
Mergaitės, o kuo prausiat kūną? Dušo želėm, skystais  muilais, rankų darbo muilais ar dar kuo? Eisiu šiandien rinktis - dar vienai priemonei pasibaigus, pakeisiu ją ekologišką smile.gif NEsumąstau kur eit ir ką pirkt  ax.gif

Man labai patinka šis muilas:
http://www.nimfali.l.......=52&lang=lt
Ne taip jau ir puikiai putoja, kaip rašoma, bet mane tenkina. Šiek tiek panašus į ūkišką muilą, bet labai ilgam užtenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 01 12, 10:30)
Mergaitės, o kuo prausiat kūną? Dušo želėm, skystais  muilais, rankų darbo muilais ar dar kuo? Eisiu šiandien rinktis - dar vienai priemonei pasibaigus, pakeisiu ją ekologišką smile.gif NEsumąstau kur eit ir ką pirkt  ax.gif

As tik duso zele, nepatinka nei muilu, nei kuo kitu..Nebent slaunims ar siaip panaudoju sveiciamaji muila su kava.. Ateityje noreciau aliejus tam reikalui naudoti pries prausimasi isitrini ir i dusa. O kol kas iprotis baisiau uz viska biggrin.gif - Logona, Lavera, o vakar nusipirkau Faith in Nature su juros dumbliais thumbup.gif - pabandziau, nors dar yra ir kitu - man patiko! Renkuosi pagal kaina, kad butu pigiau... Faith in Nature aplamai manau neblogas kokybes ir kainos santykis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 12 sausio 2010 - 11:39
Jei neklystu, tai pardavėja man sakė, kad Faith in Nature šampūnų sudėtyje yra kažkokių negerų dalykų, kokių - nepamenu, todėl jis pigesnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 01 12, 10:30)

Aš naudoju tik dušo želes, pati mylimiausia Weledos šaltalankių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2010 01 12, 11:51)
Jei neklystu, tai pardavėja man sakė, kad  Faith in Nature šampūnų sudėtyje yra kažkokių negerų dalykų, kokių - nepamenu, todėl jis pigesnis 4u.gif

Gal kas daugiau gali pakomentuot - nes jau laukiu siuntinio su Faith in Nature šampūnais kondicionieriais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 01 12, 13:08)
Gal kas daugiau gali pakomentuot - nes jau laukiu siuntinio su Faith in Nature šampūnais kondicionieriais  unsure.gif

tu nesigąsdink tik anksčiau laiko smile.gif Kaip putojanti m-ga FIN šampūnuose yra ammonium laureth sulphate, dėl kurio ir kyla diskusijų. FIN nurodo, kad šio putoklio kilmė augalinė. Ir šiaip jis laikomas švelnesniu už SLS. Kita vertus, yra, kam jis sukelia pleiskanas, bet juk nebūtinai ir tu į tokį būrį pateksi smile.gif Pažįstu žmonių, kurie naudoja FIN šampūnus ir labai džiaugiasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,

turiu klausimeli, ar ammonium lauryl sulfate toks pats blogis kaip ir sls? sampune yra ammonium lauryl sulfate, bet jis yra sertifikuotas ir ecocert ir bio sertifikatais... tai ar cia gera medziaga ar visgi ne?
Atsakyti