QUOTE(Gintatute @ 2010 01 12, 00:04)
Sveikos merginos,pagaliau perskaiciau visas jusu temas
daug informacijos,tai nezinau kada susivirskins,daug klausimu kyla
Tai va jusu deka nusprendziau ir as judet ekologiskos,naturalios kosmetikos link,kadangi oda labai problematiska,kuno labai sausa serpetoja,o veido jautri ir sausa,meto demem,pleiskanoja,niezti ir t.t. Turiu aliejuku jojobos,medektu,persiku kauliuku,bet tik perskaiciusi jusu temas supratau,kad jie rafinuoti
tai nejaugi visiskai jokios naudos is ju? kol kas turiu tik welwdos naktini laukiniu roziu krema,tai toks smirdantis,bet visai man patinka,tik atradau problemike,jis regeneruojantis,o toki kremai tinka tik nuo 30m.o man 25m ar nepakenks man jo naudojimas? Nu iskarto persiprasau uz visokius gal ir nevisai protingus klausimus
Ai dar siandien nusipirkau lupu balzama,ar galetumet pakomentuoti sudeti:
Ricinus communis oil,candelilla cera,ozokerite,ethylhexyl methoxycinnamate,butyrospermum parkii butter,cetyl ricinoleate,cera alba,isopropyl myristate,butyl methoxydibenzoylmethane,cera microcristallina,tocopheryl acetate,parfum,BHA.
O zenkliukas ant jo va toks
http://biocertinfo.com/
Saunuole, kad apsisprandei keisti gyvenimo buda
Turejau ir as krema, pazymeta Biocert zenklu
nieko gero. Labai neaiskus sis zenklas, geriau jau europietiskais EcoCert, BDH kt pasitiketi, bet ir tai reikia viska tikrinti.
Daznai nosiai, pripratusiai prie sintetiniu, cheminiu kvapu, is pradziu sunku pereiti prie naturalios kosmetikos. Bent jau man, beveik visos naturalios priemones is pradziu tikrai "nekvepejo". Bet meginant viena po kitos, galima atrasti tikrai nuostabiu priemoniu, skaniai kvepainciu ir lepinanciu oda.
Is man labaiusiai patikusiu galiu pareomenduoti sias :
dr. Hauscha roziu light dienini krema.
Logonos kakavos ir ananasu sviesta kunui
Laveros mangu sampuna, kauke ir kondicionieriu
Laveros body spa Vaniles ir kokosu duso zele (vienintelis minusas, kad nelabai putoja)