QUOTE(ashtri @ 2010 01 10, 16:31)
Cosmopolitan su paryškinta vieta. Joje rašoma, cituoju "Labai įtikinami mitai: 100% natūralus muilas yra geriausias. Rankų darbo muilai (tie, kurių galima nusipirkti ekologiškų prekių skyriuose) labai dažnai būna tokios stiprios konsistencijos kaip ir indų plovikliai. Jie pašalina natūralią riebalinę rankų odos apsaugą, išsausina ją ir priverčia dvigubai greičiau išskirti riebalus. Todėl verčiau rinktis švelnaus poveikio drėkinamąjį muilą. Pavydžiui, Dove. "
didesnės nesąmonės dar neteko girdėti
Daddygirl paaiškino, kaip sakė Versmė, kad 1) natūraliame muile lieka vertingas glicerinas, be to 2) jame nėra grindų ploviklio SLS, 3) į natūralius rankų darbo muilus nededami sintetiniai nuriebintojai (EDTA), kurių visuose, net "vaikiškuose" muiluose, tame pačiame Dove - nors vežimu vežk
tokiais atvejais man norisi žinoti, iš kur nesąmoninga informacija paimta ir kad už tai būtų numatomos bent simbolinės baudos baudos su įpareigojimu paskelbti paneigimą
pati naudoju Daddygirl muilą, nes patinka man jos požiūris, plius, tai nėra jokia masinė gamyba - prausiu juo veidą ir pamiršau visus traukimus, tempimus. Pudros dėl matiškumo efekto nenaudoju, nes kam tą daryti, jei veidas ir taip normos ribose. Neaišku, kaip tie muilai iš ekologiškų prekių skyrelių, bet merginos buvo labai patenkintos Druide muilu - netgi makiažą juo prausdavo akių.
mano mama su savo problematiška sausa oda, pradėjusi naudoti natūralius muilus, šiemet fiksuoja pirmą žiemą, kuomet nejunta jokio odos išsausėjimo
mažiau Cosmopolitanus skaitykit