Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Saulužė @ 2009 12 21, 10:04)
"paragavus" tai nesakysiu ką pagalvojau, bet švelniai tariant nekaip nekaip blush2.gif

aš jaučiaus kaip kokio tepalo palaižiusi, bet dabar tai 0 reakcijos į arbatmedžio EA burnoje smile.gif

QUOTE(Silvy @ 2009 12 21, 11:28)
Tai ka,tada as irgi bandysiu uzsilasinus arbatmedzio ea dantis valytis,tik ko tais man tas ea toks bjauriai neskanus atrodo verysad.gif

jis burnoj kitoks nei išoriniame vartojime atsiskleidžia smile.gif Praėjusią savaitę supainiojau buteliukus ir vietoje citrinų EA užsilašinau ant šepetėlio kedro EA biggrin.gif Oi aštru buvo, bet kaip gerai nuvalė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2009 12 19, 13:50)
Klausimas pagal temą:

gavau "Sweet almond oil", bet ant etiketės dar parašyta "massage base". Tai negi vien masažui taip griežtai ir skirta?  g.gif
Sudėtis: Sweet Almond (Prunus amygdalus), Vitamin E (as Tocopheryl Acetate).
O gal galiu odai/plaukam naudot?

Priskaičiau jūsų receptukų visokių, nekantrauju išbandyt. Dar papirkau coconut oil, bet parduotuvėj nesugebėjo man pasakyti, kas pas juos yra kas nors iš unrefined oils (čia UK). Skambinosi parduotuvės vadovas kažkam aukščiau, davė man pasišnekėt  tongue.gif Bet moteriškė anam laido gale tik atsiprašė, nes nežinojo ką atsakyt. Sakė, niekas tokio klausimo dar nebuvo uždavęs.
Vis dėlto papirkau organic coconut oil, bet jis visiškai neturi kokosų kvapo. Tai jaučiu rafinuotas, ane? unsure.gif

gal Tu ta mergina, kuri neseniai klause, kokia sparduotuves londone aplankyti? smile.gif
idomu, kur buvai ir ka issirinkai?

o sie du aliejai, man atrodo, rafinuoti. bent jau mano ismokta pamoka - jei riebiai neuzrasyta UNREFINED, tai jis bus refined smile.gif
bet gali parasyti sioms parduotuvems ir pasiklaust wink.gif

(kad Holland and Barrett nustebino Tavo klausimai, kas rafinuotas, kas ne, tai nesistebiu biggrin.gif)

QUOTE(katutis @ 2009 12 19, 16:40)
o kam pirkti su balinančiais priedais, kai tą funkciją gali atlikti koks arbatmedžio, citrinų EA, užlašintas ant šepetėlio  smile.gif

as Taves suagituota irgi su arbatmedzio ea dabar dantis valau thumbup.gif 4u.gif Sakai, dar ir balina? bigsmile.gif
Atsakyti
Daddygirl, tavo AZ pilna, neleidzia su tavim susisiekti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 21, 11:37)
aš jaučiaus kaip kokio tepalo palaižiusi, bet dabar tai 0 reakcijos į arbatmedžio EA burnoje smile.gif
jis burnoj kitoks nei išoriniame vartojime atsiskleidžia smile.gif Praėjusią savaitę supainiojau buteliukus ir vietoje citrinų EA užsilašinau ant šepetėlio kedro EA biggrin.gif Oi aštru buvo, bet kaip gerai nuvalė  thumbup.gif

Na ka,issivaliau dantis su arbatmedzio ea ir nenumiriau smile.gif ,istikro nebuvo taip blogai,kaip tikejausi.Dekui,katutis 4u.gif
Citrinu ea reikes isigyt,bo as vargse arbatmedzio ir levandu teturiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 21, 13:36)
gal Tu ta mergina, kuri neseniai klause, kokia sparduotuves londone aplankyti? smile.gif
idomu, kur buvai ir ka issirinkai?

(kad Holland and Barrett nustebino Tavo klausimai, kas rafinuotas, kas ne, tai nesistebiu  biggrin.gif)
as Taves suagituota irgi su arbatmedzio ea dabar dantis valau  thumbup.gif  4u.gif Sakai, dar ir balina?  bigsmile.gif

Aha, aš. Bet nutiko bėda man atostogaujant, labai susirgau, ir beveik neturėjau laiko bei sveikatos apsipirkimam. Tai su šiais dviem aliejais ir alūno akmenėliu pažastim (kelionėms skirtu, nes namie laimas eina į trasą thumbup.gif ). Tai Holland and Barret tik migdolų aliejų pirkau, žinodama, kad jis greičiausiai nerafinuotas, nes anyway MB dažnai masažuot. Ir jų neklausiau apie rafinuotumą.

O klausimas negirdėtas tai "Neils yard remedy" parduotuvėj. Ten Westfields prekybos centre "specializuota" parduotuvė, kai teiravausi eco prekių ją man nurodė informacijoj. Na bet pasitikėjimo nesukėlė, sertifikatų ant pakuočių nemačiau schmoll.gif

Tai sesuo kaip kompensaciją už sugadintas atostogas užsakė Faith in Nature šampūnų ir pan., atsiųs su kitu siuntiniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtri: 22 gruodžio 2009 - 10:54
O jus vaikai taip darykit, kaip Jurgelis daro! user posted image
Ir as lasinau arbatmedzio ea ant pastos laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 22 gruodžio 2009 - 11:49
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 21, 13:36)
as Taves suagituota irgi su arbatmedzio ea dabar dantis valau  thumbup.gif  4u.gif Sakai, dar ir balina?  bigsmile.gif

balina tikrai drinks_cheers.gif O kai dar profesionalią higieną pasidariau, tai išvis super biggrin.gif

QUOTE(Silvy @ 2009 12 21, 22:35)
Citrinu ea reikes isigyt,bo as vargse arbatmedzio ir levandu  teturiu blush2.gif

šaunuolė 4u.gif Citrinų tai nepadaugink, nes kartais nuo citrusinių dantys pajautrėja wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 22, 14:23)
Citrinų tai nepadaugink, nes kartais nuo citrusinių dantys pajautrėja wink.gif

Citrinos rūgštis tirpdo dantų emalę. Kad taip nenutiktų po vartojimo būtinai prasiskalaukite dar su vandeniu, kad neliktų rūgšties ant dantų.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 12 22, 16:23)
Kad taip nenutiktų po vartojimo būtinai prasiskalaukite dar su vandeniu, kad neliktų rūgšties ant dantų.

ačiū už patarimą, būtinai pasinaudosiu 4u.gif Nenoriu dėl savo dantų kaltinti citrinos EA (ir taip jie problematiški), bet lyg ir nieko aš jų priežiūroje nepakeičiau pastaruoju metu, tik kad pamiršau pamainyti jį su arbatmedžiu sad.gif
Atsakyti
Merginos, kokias maskuojančias kompaktines pudrytes naudojate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 22, 18:07)
ačiū už patarimą, būtinai pasinaudosiu  4u.gif Nenoriu dėl savo dantų kaltinti citrinos EA (ir taip jie problematiški), bet lyg ir nieko aš jų priežiūroje nepakeičiau pastaruoju metu, tik kad pamiršau pamainyti jį su arbatmedžiu sad.gif

O kas kiek laiko mainai ea? Rekomenduoja kas tris mėn g.gif ar geriau dažniau pakeist?
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 12 22, 18:12)
O kas kiek laiko mainai ea? Rekomenduoja kas tris mėn g.gif ar geriau dažniau pakeist?

kas kelias dienas 4u.gif
Atsakyti