Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

norejau paklausti, gal kas esat susidure, naudoje situos produktus? www.ballot-flurin.com
man taip knieti juos isbandyti, ten daug is medaus viskas. tik aisku LT nera, tektu siustis. gal sakau kazkuri esat bandziusi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liniux @ 2009 12 18, 18:28)
... Va cia parduotuvej toj kur pirkai reiktu priekaista isreikts, kad nebuvo jos atskirtos kazkaip. ar ne? as taip manau.
Cia tai jau virsune butu lotuliukas.gif juolab,kad man ta pardavykla visai patinka,tiek kainom,tiek asortimentu ir du zingsniai nuo namu . Visos tos naujos pastos turi serifikacijos zenklelius,tai ka ten skirstyt?Aprekt pardaveja nulekus?Ka as ten priekaistausiu,jei gaminys sertifikuotas kaip ekologiskas su visais savo fluorais ir sls?Istikro jau ir paciai nusibodo ta pastos istorija biggrin.gif mirksiukas.gif
Anksciau pirkdavau man gerai zinomu gamintoju produktus,pasiskaitydavau atsiliepimu forume,atsragiai rinkdavausi ir viskas thumbup.gif
Susigundziau naujove ir prasoviau,tai tokia va tiesa ax.gif Aisku as neatsisakau kitu gamintoju,nei weleda ar urtekam biggrin.gif ,mane baisingai smarkiai vilioja Madara kosmetika blush2.gif
Labos 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2009 12 18, 23:50)
Cia tai jau virsune  butu lotuliukas.gif juolab,kad man ta pardavykla visai patinka,tiek kainom,tiek asortimentu ir du zingsniai nuo namu . Visos tos naujos pastos turi serifikacijos zenklelius,tai ka ten skirstyt?Aprekt pardaveja nulekus?Ka as ten priekaistausiu,jei gaminys sertifikuotas kaip ekologiskas su visais savo fluorais ir  sls?Istikro jau ir paciai nusibodo ta pastos istorija biggrin.gif  mirksiukas.gif

biggrin.gif na taip.
Atsakyti
Siandien buvau interviu su "Essenza" savininkais (nes rasau magistrini, susijusi su ekoligiska/naturalia kosmetika) - ispudziai thumbup.gif Sudomino mane ne tik del pokalbio, bet ir kaip kliente... rolleyes.gif
Ar perkat ten ka nors?
Atsakyti
lietuvės grožio receptai
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 12 19, 13:19)

Atėjau šito pačio papostint drinks_cheers.gif

Klausimas pagal temą:

gavau "Sweet almond oil", bet ant etiketės dar parašyta "massage base". Tai negi vien masažui taip griežtai ir skirta? g.gif
Sudėtis: Sweet Almond (Prunus amygdalus), Vitamin E (as Tocopheryl Acetate).
O gal galiu odai/plaukam naudot?

Priskaičiau jūsų receptukų visokių, nekantrauju išbandyt. Dar papirkau coconut oil, bet parduotuvėj nesugebėjo man pasakyti, kas pas juos yra kas nors iš unrefined oils (čia UK). Skambinosi parduotuvės vadovas kažkam aukščiau, davė man pasišnekėt tongue.gif Bet moteriškė anam laido gale tik atsiprašė, nes nežinojo ką atsakyt. Sakė, niekas tokio klausimo dar nebuvo uždavęs.
Vis dėlto papirkau organic coconut oil, bet jis visiškai neturi kokosų kvapo. Tai jaučiu rafinuotas, ane? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liniux @ 2009 12 18, 14:33)
o norejau paklausti, is esmes, yra tarkim tokiu vat specifinio poreikio dantu pastu kaip ekologiskos-balinancios be atitinkamu cheminiu priedu? smalsu.

o kam pirkti su balinančiais priedais, kai tą funkciją gali atlikti koks arbatmedžio, citrinų EA, užlašintas ant šepetėlio smile.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 12 19, 12:28)
Siandien buvau interviu su "Essenza" savininkais (nes rasau magistrini, susijusi su ekoligiska/naturalia kosmetika) - ispudziai  thumbup.gif  Sudomino mane ne tik del pokalbio, bet ir kaip kliente...  rolleyes.gif
Ar perkat ten ka nors?

nea ax.gif Nes tiek, kiek yra info, manęs niekas nesudomino. Bet gali skirti laiko ir parašyti biggrin.gif Kažkaip nelabai ir jų tema Kosmetikos gamintojuose aktyvi...

QUOTE(ashtri @ 2009 12 19, 14:50)
gavau "Sweet almond oil", bet ant etiketės dar parašyta "massage base". Tai negi vien masažui taip griežtai ir skirta?  g.gif
Sudėtis: Sweet Almond (Prunus amygdalus), Vitamin E (as Tocopheryl Acetate).
O gal galiu odai/plaukam naudot?

Vis dėlto papirkau organic coconut oil, bet jis visiškai neturi kokosų kvapo. Tai jaučiu rafinuotas, ane? unsure.gif

plaukams tai taip, galima bandyti ir odai. Esu susidariusi nuomonę, kad masažiniai aliejai būna pigesni, kartais - su išimtais kvapais, bet ne visada. O neparašyta ant migdolų aliejaus, kad šalto spaudimo, organic ar panašiai?

jei absoliučiai jokio kvapo neturi, tai rafinuotas bus. Bet jei organic coconut oil užrašas, tai jis turi turėti lengvą šviežių kokosų kvapą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 19, 17:40)
o kam pirkti su balinančiais priedais, kai tą funkciją gali atlikti koks arbatmedžio, citrinų EA, užlašintas ant šepetėlio  smile.gif

plaukams tai taip, galima bandyti ir odai. Esu susidariusi nuomonę, kad masažiniai aliejai būna pigesni, kartais - su išimtais kvapais, bet ne visada. O neparašyta ant migdolų aliejaus, kad šalto spaudimo, organic ar panašiai?

jei absoliučiai jokio kvapo neturi, tai rafinuotas bus. Bet jei organic coconut oil užrašas, tai jis turi turėti lengvą šviežių kokosų kvapą smile.gif

Aš vos nesusivėmiau užlašinusi arbatmedžio EA biggrin.gif Reiškia reik citrinos EA ieškot ir bandyt smile.gif

Va etiketė visa http://www.hollandan...ls/060104HB.pdf 4u.gif Dar neuosčiau aliejaus, nes po kelionės lagaminas neiškraustytas Vilniuj liko biggrin.gif

O kokosus tai dar UK spėjau atsidaryt, tai tikrai absoliučiai jokio kvapo. Už tai MB leidosi veidą išteplioti biggrin.gif O kitą dieną paprašė pakartoti, nes žiemą nušerpetojo.
Va tas coconut oil http://www.nealsyard...com/Coconut-Oil

Ojoj, jau laukiu Faith in Nature šampūnų. Tada algos - ir apsipirkinėt flirt.gif Jau kurį laiką sėdžiu KN temoj ir pan. Kiek daug reikia į galvą įsidėt ir kiek daug nežinomųjų. Bet laiko yra, po truputį "pažaliuosiu" 4u.gif
Atsakyti
[quote=katutis,2009 12 19, 18:40]
nea ax.gif Nes tiek, kiek yra info, manęs niekas nesudomino. Bet gali skirti laiko ir parašyti biggrin.gif Kažkaip nelabai ir jų tema Kosmetikos gamintojuose aktyvi...

Ka parasyti...? Kad nieko is ju dar nebandziau, tik kaip zmones labai gera ispudi paliko smile.gif Parsinesiau meginuku, bandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 12 19, 20:42)
Ka parasyti...? Kad nieko is ju dar nebandziau, tik kaip zmones labai gera ispudi paliko smile.gif Parsinesiau meginuku, bandysiu smile.gif

geras žmogus - ne profesija biggrin.gif Kadangi parašei, kad sudomino ir kaip klientę, pasidarė smalsu, kuo wink.gif Man šita parduotuvė probrėkšmiais fiksuojasi - lieka neaišku, kaip ten su paketais tongue.gif Biturė 32 nusipirko šampūną, kuris staigiai atsidūrė išparduotuvėje g.gif

kai pati renkuosi produktus, paprastai gerai žinau, kodėl noriu pabandyti tą ar kitą firmą. Vokiečių Hauschkos norėjau, kadangi tai ne popsinė, o absoliučiai klasikinė man natūrali kosmetika. Kuo daugiau apie ją sužinau, tuo labiau ji mane žavi. Dabar eilėje laukia itališkoji Argital, kuri yra minimaliai komercinė, gaminama nedidelėmis apimtimis, maišoma rankomis ir tuo yra išskirtinė smile.gif Kai užsidirbsiu biggrin.gif , bus faina išbandyti vokišką "alijošinę" kosmetiką (užkrito tik jos pavadinimas), nes geros jos sudėtys ir geri atsiliepimai smile.gif

vat todėl man ir įdomu, ką tokio išskirtinio turi Essenza wink.gif
Atsakyti
Vakar pirmą kart ryžausi biggrin.gif užsilašinti arbatmedžio ea ant pastos smile.gif tai tik "paragavus" tai nesakysiu ką pagalvojau, bet švelniai tariant nekaip nekaip blush2.gif apie kartojimą kalbos negalėjo būt biggrin.gif bet jau kai įpusėjau tai tikrai nebeatrodė taip baisu, o ir rezultas pradžiugino ir vėliau burnoj lieka toks švelnus švelnus jo skonis,, vienu žodžiu užsakaitau, bus nauojamas nuolat wink_3.gif ačiū merginoms 4u.gif
Atsakyti
Tai ka,tada as irgi bandysiu uzsilasinus arbatmedzio ea dantis valytis,tik ko tais man tas ea toks bjauriai neskanus atrodo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 21 gruodžio 2009 - 11:28