QUOTE(Silvy @ 2009 12 18, 18:25)
Taip,katutis,negalima pasitiket,juolab kai gamintojai sitaip gudrauja
,zenklas yra (charte cosmebio),netoks kurio viduj italiskai papezeta kaip ant l`angelica pastos.Zenklas kaip ir tikras,ale tik ant dezutes,o viduj-baba. Man cattier tinklapyje dar viena afiora akis bado,zenkliukas apvalus(beibiuku pudra)kaip ir bio,tik viduj 100proc nature ipaisyta
.
liniux,vyras jau privatizavo cattier pasta,jam sake iki lemputes tie sls,o as pabaigus dabartine, urtekam pirksiu,nes kaina nedidele,o ir sudetyje siurprizu jokiu ner.
Silvy, jokiu aferu as nematau, ypac kai kalbama apie tokio lygio kompanija. Ir kiek teko dometis, tu zenklu BIO, Ecocert siaip sau ir bet kam uz bet ka nedalina. Mano drauge Airijoje naudoja kazkokius muilus ir privacios seimos gamyklos, tai susipazinusi yra su seimininku. jie bando gauti soil association zenkla jau 4 metai... nors pas juos tie muiliukai tikrai geri. zadejo kad siais metais lyg jau gaus
o kad ant dezutes pastos yra o viduj nera, tai cia jus galvojat bando zmones jie apgaudinet?
nemanau. paprasciausia reikia pasidometi, gal tos salies kosmetikos gaminiu zenklinimo taisykles vienokios ar kitokios ir t.t. gal ant tubeliu tik kazkokia informacija dedama ir pan. (pas cattier ant tubeliu man rodos sudeties net nera jei gerai pamenu - viskas ant dezeliu). juolabiau, save gerbianti kompanija, be zenkliuku, ant pakuociu spausdina ir Ecocert ar kito standarto sertifikato numeri. cia pagrindinis irodymas. O bent ant Cattier Dentagrile dezes tai maciau (kaip su Eriden,
Silvy geriau turi zinoti, nesu turejusi rankose tos pastos). Nezinau per daug kuo is esmes skiriasi Bio zenkliukas nuo Ecocert (speju Bio, kaip pavadinimas, kad ekologiskas, kaip kad jogurtai buna, o Ecocert - sertifikavimo standartas.
nezinau, man ju produkcija patinka, nors pusmetis koks tik naudojam. tai ir jauciu pareiga apgint
, azartas net pagavo dar labiau dometis visais sitais dalykais.
Del pudros, kai pirkau dovanu pamenu, kad ji vienintele is beibiu linijos neturejo BIO zenklo. nes cia pudra. tas talkas ar kas ten, lygtais del to. Silvy, manau nepelnytai nurasai sita kompanija, prisigalvoji samokslo teoriju
O urtekam, jei gamintu grynai balinamaja pasta, manau turetu tu paciu "siurprizu", nors gal klystu. bet kad pigesnes, tas tiesa. kita vertus, jeigu zmogus iesko tarkim balinamosios pastos, gal geriau rinktis ekologiska, sertifikuota, bet su vienu kazkokiu priedu, tuo paciu SLS, negu rinktis su visais priedais
cia mano nuomone.