Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Silvy @ 2009 12 14, 12:20)
Sveikos,merginos,jus jau cia ases,tai gal galit paaiskint kaip ten su weledos ekologiskumu,as ant pakuociu niekur jokio zenkliuko nematau blush2.gif

Gal yra isbandziusiu Cattier kosmetika,maciau sestadieni parduotuvej,ta tai sertifikuota,kainos zmoniskos,tik norisi apsiuostinet pries perkant 4u.gif

kiek pamenu, tai dalis gal turi sertifikatą, o dalis ne, nes yra ir nesertifikuotinų medžiagų - reikia žiūrėti smile.gif

Cattier smile.gif Aš tai pirmą kartą apie tokią girdžiu, kur ją pas mus radai ir kokios kainos? wink.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Gal kuri nors bandėt ekologišką pudrą? O konkrečiai gal turit atsiliepimų apie http://www.rasakila....emine-pudra.htm ir http://www.rasakila....emine-pudra.htm? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 14, 15:21)
kiek pamenu, tai dalis gal turi sertifikatą, o dalis ne, nes yra ir nesertifikuotinų medžiagų - reikia žiūrėti smile.gif

Cattier  smile.gif Aš tai pirmą kartą apie tokią girdžiu, kur ją pas mus radai ir kokios kainos? wink.gif
Tai pas mane,nei ant vieno weledos gaminio nėr jokio sertifikato,tik dabar susimąsčiau smile.gif
Cattier mačiau Kaune,saulėtekyje eko prekėse,šampūnų gal kokios 5 rūšys,dantų pastų nemažai,muilų,intymiai higienai priemonių,riebiai odai linija .Kainos tai kaip ir nieko,šampūnai kažkur apie 30lt,muilo didelis gabalas lyg 18 lt,intymkė 30lt,o daugiau nepamenu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 14 gruodžio 2009 - 22:34
Weleda sertifikatus galite rasti čia:

angliškai: http://usa.weleda.co...-standards.aspx

(NaTrue, BDIH ir kiti)

arba čia:

http://www.weleda.co...categorytitle04

Paslaptis kodėl nėra BDIH ženklo ant kai kurių produktų paprasta, nes BDIH ženklas yra/buvo skirtas Vokietijos rinkai ir ant pakuočių, kurios gaminamos Vokietijos rinkai jis yra spausdinamas (ant visų Weledos produktų! net ir ant šampūnų!). Ta pati istorija kaip su "Žaliuoju tašku" - tiesiog reikia mokėti papildomą licenzinį mokestį norint naudoti šiuos ženklus užsienio rinkose. Lietuvos rinkai tiekiami produktai su Šiaurės šalims (t.y. tomis kalbomis - švediškai, daniškai, norvegiškai ir suomiškai) pritaikytomis pakuotėmis. Produktas lieka tas pats. O Skandinavijoje - BDIH nesertifikuoja, todėl šio ženklo ir nėra.

NaTrue yra tarptautinis ženklas ir dabar Weleda pereina prie šios - aukščiausios kartelės sertifikacijos sistemos ir ant visų pakuočių jau bus sertifikatoriaus ženklas.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 14, 12:41)
jau kiek kartų kartota, ir vistiek tas pats per tą patį  doh.gif

jei pati manai, kad susintetintos, iš naftos išgautos žaliavos, kaip neutralesnės, yra tau priimtinesnės, tai jas ir naudok. O šiaip tai kviečiu per bet kokių duomenų bazių tikrinimo procesą įjungti ir logiką, nepakenks  cool.gif

Ačiū už atsakymą. Nereikia nervintis blink.gif aš visas temas sekti neturiu laiko, tik šią nuo pradžios pasiskaičiau. Pasistengsiu daugiau neklaust blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vytis @ 2009 12 15, 00:03)
tiesiog reikia mokėti papildomą licenzinį mokestį norint naudoti šiuos ženklus užsienio rinkose. Lietuvos rinkai tiekiami produktai su Šiaurės šalims (t.y. tomis kalbomis - švediškai, daniškai, norvegiškai ir suomiškai) pritaikytomis pakuotėmis. Produktas lieka tas pats. O Skandinavijoje - BDIH nesertifikuoja, todėl šio ženklo ir nėra.

gali būti - matyt jei buvo siųstasi iš Vokietijos, ant Weledos sertifikatus ir mačiau biggrin.gif

QUOTE(Šilko Namai @ 2009 12 16, 14:30)
Ačiū už atsakymą. Nereikia nervintis  blink.gif aš visas temas sekti neturiu laiko, tik šią nuo pradžios pasiskaičiau. Pasistengsiu daugiau neklaust  blink.gif

nesinervinu, o stebiuosi, nes nekart apie tai kalbėta. Klausk wink.gif Jei ne tu klausi, tai kita būtinai vistiek paklaus to paties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 12 07, 14:46)
Vat idomu kaip cia nustatyti ta daug, ar ne daug? Yra kazkokios normos zinoma... Na, bet esme vistiek klausyme- ar yra eko dantu pastos su fluoru smile.gif ...
Yra biggrin.gif ,aš jau turiu Cattier pastą- ekologiška,sertifikuota(ecocert) ir sudėtyje yr fluoro bigsmile.gif .Pabandyt dar nepabandžiau,kadangi pribaiginėju savo taip mylimą Green People mėtinę wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 16 gruodžio 2009 - 22:36
QUOTE(vytis @ 2009 12 15, 01:03)
Weleda sertifikatus galite rasti čia:

angliškai: http://usa.weleda.co...-standards.aspx

(NaTrue, BDIH ir kiti)

arba čia:

http://www.weleda.co...categorytitle04

Paslaptis kodėl nėra BDIH ženklo ant kai kurių produktų paprasta, nes BDIH ženklas yra/buvo  skirtas Vokietijos rinkai ir ant pakuočių, kurios gaminamos Vokietijos rinkai jis yra spausdinamas (ant visų Weledos produktų! net ir ant šampūnų!). Ta pati istorija kaip su "Žaliuoju tašku" - tiesiog reikia mokėti papildomą licenzinį mokestį norint naudoti šiuos ženklus užsienio rinkose. Lietuvos rinkai tiekiami produktai su Šiaurės šalims (t.y. tomis kalbomis - švediškai, daniškai, norvegiškai ir suomiškai) pritaikytomis pakuotėmis. Produktas lieka tas pats. O Skandinavijoje - BDIH nesertifikuoja, todėl šio ženklo ir nėra.

NaTrue yra tarptautinis ženklas ir dabar Weleda pereina prie šios - aukščiausios kartelės sertifikacijos sistemos ir ant visų pakuočių jau bus sertifikatoriaus ženklas.

as tai kiek uzziurejau ir kaip supratau, tai weledos ten neviskas yra ekologiska... t.y. tie produkteliai daugiausiia naturalus yra.. keista kad eksportuodami i kitas rinkas nededa BHID zenkliuko, nes kiti ji turi.. o NaTrue sertifikatas tai ten ir pagal zvaigzdutes dalinasi yra sertifikatas naturaliem produktam ir su daugiau zvaigzduciu ekologiskiems.. smile.gif tai va
Ir siaip pagal ES visus reikalavimus, jei produktas ekologiskas tai turi buti sertifikuotas smile.gif - na aisku, nebet ten tu produktu labai mazai arba jauna imone, tai gali buti nespeje uzsisertifikuot smile.gif
beje nuo 2010 planuoja ivest nauja sertifikavima ES, apjungsianti BHID, NaTrue, EcoCert ir dar kelis smile.gif
Tiek mano naujienu smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif taip, smagu kad jau Cattier Lietuvoje thumbup.gif nes mano drauge uzsienyje gyvena tai naudoja, giria labai, kartais ir man atsiusdavo ax.gif. Pranzucijoje jei neklystu Cattier vis laimi kazkokius prizus vos ne kasmet. kazkda pirkau internetu dovanu kudikeliam si bei ta, tai kas gavo sake labai geros priemones kudikiams. ka esu bandziusi tai sampunus, pastas, muilai labai faini. dabar labai laukiu naujos linijos vyrams vyrui gi. nes Cattier puslapyje maciau, bet parduotuvej Kaune dar ne... tiesa, ant pakuotes skaiciau kad platintojai kazkokia Eko Pievos (www.ekopievos.lt) jiems parasiau del platesnio asortimento, nes Sauletekio parduotuveleje nedaug dar ten yra visko.. Atrase kad tu Eko Pievu el. parduotuve tuoj atsidarys. butu gerai pries kaledas spet vyrui is vyru linijos ka nors... rolleyes.gif ir dar maciau kad pradejo cattier lupu blizgius gamint, irgi naujiena. tik idomu kokios kainos blizgiu butu..
O del Weledos.. nezinau del tu sertifikatu, bet kazkaip vokietijoj vienokie, anglijoj zinau kitokie.. doh.gif
P.S: esam cattier bande berods 4 rusiu pastas, bet visos be fluoro buvo. dabar paziurejau internete, tai berods is 11 rusiu dvi turi fluoro, balinancios lygtais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniux: 17 gruodžio 2009 - 21:52
QUOTE(Silvy @ 2009 12 14, 22:30)
Cattier mačiau Kaune,saulėtekyje eko prekėse,

Gal galima butu placiau, kur tiksliai sauletekyje ir kas ten per parduotuve? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 12 17, 22:45)
Gal galima butu placiau, kur tiksliai sauletekyje ir kas ten per parduotuve?  bigsmile.gif  4u.gif

buvau dar viena karta, bet rast ne sunku (nors tam Sauletekyje ko tais labai tamsu unsure.gif ieini per pagrindini iejima, suki i desine ir tiesiai o paskui po kaire ta parduotuve. pavadinimo nepamenu. priesais sita dar yra kita eko parduotuve, bet ten lygtais vien tik buitine chemija. o parudotuve kaip parduotuve smile.gif visokiu prekyciu yra. ir pigesniu ir brangesniu. reiks uzsukti gal rytoj, nes ta kart laiko labai nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniux: 17 gruodžio 2009 - 21:56
QUOTE(liniux @ 2009 12 17, 21:55)
buvau dar viena karta, bet rast ne sunku (nors tam Sauletekyje ko tais labai tamsu  unsure.gif ieini per pagrindini iejima, suki i desine ir tiesiai o paskui po kaire ta parduotuve. pavadinimo nepamenu. priesais sita dar yra kita eko parduotuve, bet ten lygtais vien tik buitine chemija. o parudotuve kaip parduotuve  smile.gif visokiu prekyciu yra. ir pigesniu ir brangesniu. reiks uzsukti gal rytoj, nes ta kart laiko labai nebuvo.

o Sauletekis cai toks prekybos centras ar kaip^?? As turbut kazko nesuprantu.... blush2.gif
Atsakyti