Visu darbeliai nuostabus
Prisidedu prie padekos Uz meskiuku schemutes
Klausykit mezgejeles, cia visuomet budavo pirmame puslapelyje ismatavimai drabuzeliu, o db perejau bene tris temutes ir neradau , gal kas galetu imest ta lentele???
Arba tiesiog pasakyt keliu cm tureciau megzti naujagymiui kojinaites? nusimezgiau db porele, bet atrodo tokia didele Isanksto dekoju
QUOTE(LadyAgne @ 2009 12 02, 19:09)
Arba tiesiog pasakyt keliu cm tureciau megzti naujagymiui kojinaites? nusimezgiau db porele, bet atrodo tokia didele Isanksto dekoju
ar tinka
Papildyta:
dartokią lentelę radau
QUOTE(rimka @ 2009 12 02, 08:32)
labai gražu, modeliukas net saldu tokį grožį pamačius
QUOTE(aidaa @ 2009 12 03, 01:28)
SKRAISTES APRASYMAS
Mezgiau is dvieju daliu. Uzsidejau kazkur 120akiu , pradzioj ismezgiau kiaurarasti, o paskui siuarinau nuo vidurio kas ketvirta eile po dvi akis, viena is vienos pynutes puses kita is kitos. Likus apie 50 akiu, perskyriau per viduri(kad galvyte lengvai tilptu) ir pradejau akis nuiminet is krastu, nes mazdaug ties ta vieta prasideda petukai, tada mezginukas graziau gula. Uzbaigiau isemus siek tiek kakliuka , liko 30 akiu, po 15 kiekvienoj pusej. Nugara analogiskai, tik be perskyrimo. O kaisona mezgiau atskirai ir mama prisiuvo , ji pas mane labiau igudusi. Siuvant sonus mazdaug ties viduriu palikau ertmes rankytems, nes skraiste ilga(mums dabar iki keliu) ir patogiau, kai kyso rankytes.
Jei nori trumpesnes, gali nuiminet kas antra eile akis arba det maziau akiu.
Tai tiek. Mezgejos pakomentuokit ar pataisykit, jei ka ne taip surasiau
Tiesa mezgiau is pusvilnes (zali siuliukai) ir vilnos (balti) berods 3nr virbalais
Mezgiau is dvieju daliu. Uzsidejau kazkur 120akiu , pradzioj ismezgiau kiaurarasti, o paskui siuarinau nuo vidurio kas ketvirta eile po dvi akis, viena is vienos pynutes puses kita is kitos. Likus apie 50 akiu, perskyriau per viduri(kad galvyte lengvai tilptu) ir pradejau akis nuiminet is krastu, nes mazdaug ties ta vieta prasideda petukai, tada mezginukas graziau gula. Uzbaigiau isemus siek tiek kakliuka , liko 30 akiu, po 15 kiekvienoj pusej. Nugara analogiskai, tik be perskyrimo. O kaisona mezgiau atskirai ir mama prisiuvo , ji pas mane labiau igudusi. Siuvant sonus mazdaug ties viduriu palikau ertmes rankytems, nes skraiste ilga(mums dabar iki keliu) ir patogiau, kai kyso rankytes.
Jei nori trumpesnes, gali nuiminet kas antra eile akis arba det maziau akiu.
Tai tiek. Mezgejos pakomentuokit ar pataisykit, jei ka ne taip surasiau
Tiesa mezgiau is pusvilnes (zali siuliukai) ir vilnos (balti) berods 3nr virbalais
Cia zadetas skraistes aprasymas, nes as irgi mezgiua is "akies".
Knopka puse bemieges nakties kankinaus galvodama ar tavo megztukelis tik ne apvaliai megztas ir pasirodo tikrai Saunuole, as netureciau tiek kantrybes ardyt.
Dar karta aciu uz meskucius
[quote=acte,2009 12 01, 16:35]
Na , mergikės, pririnkau jums kelnyčių, kad nesibartumėt:
(aš jų nemyliu nuo vaikystės, kažkodėl.... )
Nu nesibaru aš, nesibaru...
Labai tau ačiū
Na , mergikės, pririnkau jums kelnyčių, kad nesibartumėt:
(aš jų nemyliu nuo vaikystės, kažkodėl.... )
Nu nesibaru aš, nesibaru...
Labai tau ačiū
QUOTE(aidaa @ 2009 12 03, 01:14)
Knopka puse bemieges nakties kankinaus galvodama ar tavo megztukelis tik ne apvaliai megztas ir pasirodo tikrai Saunuole, as netureciau tiek kantrybes ardyt.
Tai ne man vienai bemiege naktis buvo irgi puse nakties pragulejau primesdama, koki dabar vaikui megztinuka nunarpliot dabar reik siulu eit pirkt, nes vizija jau turiu o tas N sykiu ardymas tai man kankyne, siaip esu labai nekantri, dazniausiai isardzius antra syki jau nebemezgu, nes nervas suima, jau guli gal kokie 3 ar 4 megztiniai taip pradeti ir isardyti bet va su vaiko megztinuku esu kantresne, gal del to, kad gabaritai mazi, tai nedaug ardyt tenka
QUOTE(Lutė @ 2009 12 02, 20:30)
labai gražu, modeliukas net saldu tokį grožį pamačius
Aciu labai
visoms aciu dabar dar laukia didelis darbelis tai pacii mergytei kriksto rubelai kadangi krikstysim vasara (panele jau bus 1metuku)tai ieskau tiksliu ismatavimu ant metu laiko vaiko
QUOTE(Linjus @ 2009 12 02, 20:45)
tinka tinka dekui labai
Niu ka, turi mano pupa kuom per sventes puostis
QUOTE(coliukeee @ 2009 12 03, 15:43)
Niu ka, turi mano pupa kuom per sventes puostis
gražu
QUOTE(coliukeee @ 2009 12 03, 17:43)
nuostabu!
coliukeee, labai faina suknytė