Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(*Knopka* @ 2009 12 01, 22:58)

Aciukas  mirksiukas.gif na va galvojau apie ta uodegyte, bet jau tiiingiu....ir taip ta megztuka 7 kartus ardziau, kol padariau, kaip norejau  doh.gif  biggrin.gif

nereikia ardyti padaryk nedidelį bumbuliuką - kutuką ir prisiūk , arba juodu siūlu tiesiai ant megztuko išsiuvinėk . mirksiukas.gif
Atsakyti
Aidaa,Rimka,*Knopka*,saunus megztukai thumbup.gif Kairekoje,fainuoliski baciukai wub.gif Man irgi biski "uzejo" drinks_cheers.gif Va ka nunarpliojau bendradarbes anukui(nuo penktadienio gimdo,o es baisiai laukiam rolleyes.gif )
user posted image
Atsakyti
LKMAMA
Komplektukas ir zaisliukas labai grazus thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
rimka, LKMama grazus darbukai wub.gif

QUOTE(vogels @ 2009 12 02, 10:05)
nereikia ardyti padaryk nedidelį bumbuliuką - kutuką ir prisiūk , arba juodu siūlu tiesiai ant megztuko išsiuvinėk .  mirksiukas.gif

Tai zinau, kad nereikia, ta karvute pas mane ir yra issiuvineta, nes mezgiau gi ratu, tai ismegzt ir nepavyktu, butu perdaug isvirkscioj pusej kabanciu siulu, tiesiog po 7 ardymu aptingau visai lotuliukas.gif o ardziau tai del to, kad vis man tai reglanas nepatiko, kaip gavos, tai pynute paskui uzkliuvo, tai dar kas... doh.gif niu bet su kutuku-uodegyte tai tikrai mintis thumbup.gif kazkaip galvojau issiuvinet irgi, bet tavoji mintis fainesne thumbup.gif aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Knopka*: 02 gruodžio 2009 - 13:08
Sveiki 4u.gif
Labai jau grazus jusu visu darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Stai mano paskutiniai mezginiai:

Bolero
user posted image

Siltas komplektukas ziemai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IrinaL: 02 gruodžio 2009 - 13:53
IRINAL-nuostabus ir labai mieli darbeliai thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos auksarankes 4u.gif as rasau pirma karta,ir prasau jusu pagalbos-buvo vienos mamytes atsiustas vaikiskos kepurytes aprasymas,baltos su pynem,gal kas galite dar karta atsiusti,arba parasyti man brigita75@one.lt ACIU smile.gif [COLOR=red]
Atsakyti
QUOTE(LKMama @ 2009 12 02, 12:09)
Aidaa,Rimka,*Knopka*,saunus megztukai thumbup.gif Kairekoje,fainuoliski baciukai wub.gif Man irgi biski "uzejo" drinks_cheers.gif Va ka nunarpliojau bendradarbes anukui(nuo penktadienio gimdo,o es baisiai laukiam rolleyes.gif )
user posted image

Kokie dailūs darbeliai blink.gif . Gal būtų galima meškučio nuo kepurytės schemyte? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo papalike: 02 gruodžio 2009 - 18:01
QUOTE(IrinaL @ 2009 12 02, 13:50)
Sveiki  4u.gif
Labai jau grazus jusu visu darbeliai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
Stai mano paskutiniai mezginiai:

Bolero
user posted image

Siltas komplektukas ziemai
user posted image

pasdidalinkit bolero shemutem blush2.gif
Atsakyti
Valentinuke,*Knopka*,aciu 4u.gif

QUOTE(papalike @ 2009 12 02, 18:59)
Kokie dailūs darbeliai  blink.gif . Gal būtų galima meškučio nuo kepurytės schemyte?  4u.gif  ax.gif

Aciukas 4u.gif va schemute
user posted image

IrinaL,saunus mezginiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LKMama: 02 gruodžio 2009 - 18:39
LK Mama dekui dideliausias 4u.gif Kaip tik kaledoms bus man čia kokiam mažiui dovanelei.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(papalike @ 2009 12 02, 20:00)
LK Mama dekui dideliausias  4u.gif  Kaip tik kaledoms bus man čia kokiam mažiui dovanelei....  biggrin.gif

wub.gif 4u.gif
Atsakyti