Va jetau, aciu mergikes
O modeliukas labai nenorejo pozuot , na bet gal kas matysis
Lute , einu skanuot rasciuko.
QUOTE(aidaa @ 2009 11 30, 15:08)
Mergaites darbai fantatiski
Jus mano ikvepejos.
Pasirodau kazkurios 'ikvepta" skraiste
Jus mano ikvepejos.
Pasirodau kazkurios 'ikvepta" skraiste
Labai gražu ir spalva labai miela
QUOTE(elifė @ 2009 11 30, 18:48)
sveikos
mrginos, reikia skkubios konsultacijos kaip megzti bolero (ant 3 m mergytes)
mrginos, reikia skkubios konsultacijos kaip megzti bolero (ant 3 m mergytes)
megzčiau kaip paprastą megztuką- tik trumpą- iki krūtinės, su keliom sagutėm užsegimui
graziu darbeliu prikelet, sauniai darbuojates
QUOTE(aidaa @ 2009 11 30, 22:07)
aciu uz rasta! o tu gal turi ir schema kaip megzti skraiste? niekada nemezgusi net neisivaizduoju kaip gaunasi tokia forma, kiek akiu deti ir pan.
QUOTE(mausiuke @ 2009 11 30, 20:54)
Gal esate kuri užmačiusi ar mezgusi kelnytes berniukui?
iš anksto dėkoju už pagelbą
iš anksto dėkoju už pagelbą
peržiūrėjau savo archyvą tai neradau nei vieno pvz gal kitos pamačys
Labas.
Pabaigiau savo merginai suknute.Kad nesiriestu apacia paskutine eile ismezgiau gera bloga akimis.Bet visvien riecias. Kaip jus darot?
Pabaigiau savo merginai suknute.Kad nesiriestu apacia paskutine eile ismezgiau gera bloga akimis.Bet visvien riecias. Kaip jus darot?
QUOTE(Linjus @ 2009 12 01, 10:39)
peržiūrėjau savo archyvą tai neradau nei vieno pvz gal kitos pamačys
Ir aš jau čia, šioje temoje prašiau merginų to paties - berniukiškų kelnių shemos ir aprašymo, bet tyla, niekas net nepstebėjo mano žinutės
QUOTE(bumbasi @ 2009 12 01, 13:54)
Labas.
Reikejo mezgti taip kelias eiles.Isskalbus ir islyginus nebeturetu riestis.
As dar krasta mezgu ripsu.
Arba geromis akimis,tada eile :2 sumegztos,1 uzmetimas.Po to vel gerom.Per ta uzmetimu eile mezginys graziai uzsilenkia ir prisiuvamas.
QUOTE(rasa32 @ 2009 12 01, 12:58)
Reikejo mezgti taip kelias eiles.Isskalbus ir islyginus nebeturetu riestis.
Arba geromis akimis,tada eile :2 sumegztos,1 uzmetimas.Po to vel gerom.Per ta uzmetimu eile mezginys graziai uzsilenkia ir prisiuvamas.
Aciukas.Atardysim vakare ir bandysim sitaip