Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

daiva78, gražus labai, ir spalvos labai tinka modeliukui thumbup.gif

1juraciukas, koks komplektukas thumbup.gif labai tas kailiukas pagražina thumbup.gif

Irmoške, liuks wub.gif

rimka, fainas, tas drugelis pritinka thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

nepykit jei patersiu eteri, bet labai reikia paaiskinti kaip nerti kelis zenklus pazymetus raudonai

user posted image

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GuTTe_ @ 2010 02 03, 23:13)
Sveikutes  4u.gif

nepykit jei patersiu eteri, bet labai reikia paaiskinti kaip nerti kelis zenklus pazymetus raudonai

aciu  4u.gif

tas paskutinis manau kad bumbuliukas ( neri stulpelį su užmetimu išmezgi tik per užmetima ir palieki ant vašelio tada vėl užmetimas ir vėl išmezgi tik iki pusės taip kiek nori kiek tau gražu kokio pūstumo nori to bumbuliuko 3-5-7-9 stulpelius ir pabaigoj visus sumezgi kartu. viskas ) 4u.gif na čia aš aprašiau jei kartais nežinotum kaip tas bumbuliukas neriasi blush2.gif bėržinį tik 3 brūkšneliai tai tikriausiai pavaizduotas bumbuliukas iš 3 stulpelių bet gali pasižiūrėti pagal siūlo storį kaip gražiau pačiai. kitų dviejų neteko matyti gal kuri kita žinos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vogels: 04 vasario 2010 - 10:28
QUOTE(pulina @ 2010 02 03, 17:38)
daiva78, gražus labai, ir spalvos labai tinka modeliukui  thumbup.gif

QUOTE(1juraciukas @ 2010 02 02, 20:59)
Labai grazus rubelis is tu likuciu gavosi  thumbup.gif Ir siltas ir lengvas  wub.gif

Aciu 4u.gif Jusu visu darbeliai taip pat nuostabus, o meile, siluma spinduliuojanti is ju, jauciasi net per kompiuterio monitoriu wub.gif
Atsakyti
Nu ir mes pasirodysim 4u.gif mano paskutiniai mezginiai 4u.gif

user posted image

ir jau ruošiamės vasarai biggrin.gif tik dar ilga suknė, tikiuosi priaugsim, jei ne, tai nuardysiu biggrin.gif ir pamušaliuką dar įsiuvau į ją 4u.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
labai gražu ir modeliukas gražus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2010 02 04, 14:27)
Nu ir mes pasirodysim  4u.gif  mano paskutiniai mezginiai  4u.gif

.....labai gražu bigsmile.gif wub.gif
O nertai suknelei kur nors kokį susegimą ar pan. darai, kad įtilptų apsirengti dukrytė, ar tik nunert reikia platesnį? g.gif Vasarai planuoju krikštynų suknelę nunerti, nors jokio rūbelio nenėrusi, tik servetėlių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RITELĖ @ 2010 02 04, 13:30)
labai gražu ir modeliukas gražus  thumbup.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(murce @ 2010 02 04, 13:30)
.....labai gražu  bigsmile.gif  wub.gif 
    O nertai suknelei kur nors kokį susegimą ar pan. darai, kad įtilptų apsirengti dukrytė, ar tik nunert reikia platesnį?  g.gif Vasarai planuoju krikštynų suknelę nunerti, nors jokio rūbelio nenėrusi, tik servetėlių  ax.gif

ne, nedariau jokio užsegimo, tiesiog mezgiau ir matavau iš akies kad tilptų užpakaliukas biggrin.gif o susiriša raišteliais viršuj 4u.gif

Tai mano irgi pirma nerta suknytė, pirmas blynas, nelabai aš su vašeliu bendrauju, išskyrus kepurytes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2010 02 04, 14:38)
ne, nedariau jokio užsegimo, tiesiog mezgiau ir matavau iš akies kad tilptų užpakaliukas  biggrin.gif  o susiriša raišteliais viršuj  4u.gif
Tai mano irgi pirma nerta suknytė, pirmas blynas,  nelabai aš su vašeliu bendrauju, išskyrus kepurytes  biggrin.gif

...na aš irgi darysiu eksperimentą smile.gif Bet kaip pirmas tai tikrai gražus blynas smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes,
noreciau ir as prisijungti prie jusu... daznai uzsuku i jusu temele pasigrozeti darbeliais...mezgu ir pati nesudetingus drabuzelius dukrytei...
stai mano paskutinis darbelis "BITE"

user posted image
Papildyta:
o cia kostiumelis... blush2.gif

user posted image
Atsakyti
labai grazus mezginiai,bet galetu ju kuo daugiau buti ypac katik gimusiems,ne tik mergaitems,bet ir berniukams
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2010 02 04, 14:27)
Nu ir mes pasirodysim  4u.gif  mano paskutiniai mezginiai  4u.gif

Labai grazus darbeliai wub.gif ypac suknyte. Ir neardyk, nes vasara vaikai greitai auga.
As vis ziuriu ziuriu i nertas suknytes, man taip grazu, bet jau darbo doh.gif

QUOTE(agnelec @ 2010 02 04, 14:53)

Bite tai simpatiska, bet kostiumelis-ech, megstu as kostiumelius wub.gif
Atsakyti