daiva78, gražus labai, ir spalvos labai tinka modeliukui
1juraciukas, koks komplektukas labai tas kailiukas pagražina
Irmoške, liuks
rimka, fainas, tas drugelis pritinka
Sveikutes
nepykit jei patersiu eteri, bet labai reikia paaiskinti kaip nerti kelis zenklus pazymetus raudonai
aciu
nepykit jei patersiu eteri, bet labai reikia paaiskinti kaip nerti kelis zenklus pazymetus raudonai
aciu
QUOTE(GuTTe_ @ 2010 02 03, 23:13)
Sveikutes
aciu
aciu
tas paskutinis manau kad bumbuliukas ( neri stulpelį su užmetimu išmezgi tik per užmetima ir palieki ant vašelio tada vėl užmetimas ir vėl išmezgi tik iki pusės taip kiek nori kiek tau gražu kokio pūstumo nori to bumbuliuko 3-5-7-9 stulpelius ir pabaigoj visus sumezgi kartu. viskas ) na čia aš aprašiau jei kartais nežinotum kaip tas bumbuliukas neriasi bėržinį tik 3 brūkšneliai tai tikriausiai pavaizduotas bumbuliukas iš 3 stulpelių bet gali pasižiūrėti pagal siūlo storį kaip gražiau pačiai. kitų dviejų neteko matyti gal kuri kita žinos
QUOTE(pulina @ 2010 02 03, 17:38)
daiva78, gražus labai, ir spalvos labai tinka modeliukui
QUOTE(1juraciukas @ 2010 02 02, 20:59)
Labai grazus rubelis is tu likuciu gavosi Ir siltas ir lengvas
Aciu Jusu visu darbeliai taip pat nuostabus, o meile, siluma spinduliuojanti is ju, jauciasi net per kompiuterio monitoriu
Nu ir mes pasirodysim mano paskutiniai mezginiai
ir jau ruošiamės vasarai tik dar ilga suknė, tikiuosi priaugsim, jei ne, tai nuardysiu ir pamušaliuką dar įsiuvau į ją
ir jau ruošiamės vasarai tik dar ilga suknė, tikiuosi priaugsim, jei ne, tai nuardysiu ir pamušaliuką dar įsiuvau į ją
labai gražu ir modeliukas gražus
QUOTE(Soni @ 2010 02 04, 14:27)
Nu ir mes pasirodysim mano paskutiniai mezginiai
.....labai gražu
O nertai suknelei kur nors kokį susegimą ar pan. darai, kad įtilptų apsirengti dukrytė, ar tik nunert reikia platesnį? Vasarai planuoju krikštynų suknelę nunerti, nors jokio rūbelio nenėrusi, tik servetėlių
QUOTE(RITELĖ @ 2010 02 04, 13:30)
labai gražu ir modeliukas gražus
ačiū
QUOTE(murce @ 2010 02 04, 13:30)
.....labai gražu
O nertai suknelei kur nors kokį susegimą ar pan. darai, kad įtilptų apsirengti dukrytė, ar tik nunert reikia platesnį? Vasarai planuoju krikštynų suknelę nunerti, nors jokio rūbelio nenėrusi, tik servetėlių
ne, nedariau jokio užsegimo, tiesiog mezgiau ir matavau iš akies kad tilptų užpakaliukas o susiriša raišteliais viršuj
Tai mano irgi pirma nerta suknytė, pirmas blynas, nelabai aš su vašeliu bendrauju, išskyrus kepurytes
QUOTE(Soni @ 2010 02 04, 14:38)
ne, nedariau jokio užsegimo, tiesiog mezgiau ir matavau iš akies kad tilptų užpakaliukas o susiriša raišteliais viršuj
Tai mano irgi pirma nerta suknytė, pirmas blynas, nelabai aš su vašeliu bendrauju, išskyrus kepurytes
...na aš irgi darysiu eksperimentą Bet kaip pirmas tai tikrai gražus blynas
QUOTE(Soni @ 2010 02 04, 14:27)
Labai grazus darbeliai ypac suknyte. Ir neardyk, nes vasara vaikai greitai auga.
As vis ziuriu ziuriu i nertas suknytes, man taip grazu, bet jau darbo
QUOTE(agnelec @ 2010 02 04, 14:53)
Bite tai simpatiska, bet kostiumelis-ech, megstu as kostiumelius