Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 25, 15:25)
labai  thumbup.gif as kaip tik dabar sugalvojau, kad noreciau bandyt kelnytes megzt.. tik reikia dar pastudijuot, kaip tai daros  ax.gif
o kokie siulai tinkamiausi kelnytems (ir kad nesikandziotu)?  4u.gif

O cia musu labai sviezias megztinukas ir jau panesioti kepuryte ir salikelis smile.gif

Labai faini darbeliai.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 25, 15:25)
labai  thumbup.gif as kaip tik dabar sugalvojau, kad noreciau bandyt kelnytes megzt.. tik reikia dar pastudijuot, kaip tai daros  ax.gif
o kokie siulai tinkamiausi kelnytems (ir kad nesikandziotu)?  4u.gif

O cia musu labai sviezias megztinukas ir jau panesioti kepuryte ir salikelis smile.gif

labai grazus darbeliai wub.gif as i tokia kepuryte vis varvina useile, bet tia pir nesusikaupiau numegzti sad.gif

o del kelnyciu tai as mezgu nu ovirsaus apvaliais virbalais, o po to kai prieina eile klesnesm mezgu 5 virbalais...

siulai tai pusvilne manau ax.gif

QUOTE(Bitelė @ 2010 01 25, 15:28)
Manau, kad kelnių klešnes iš principo galima megzti arba dviems virbalais, tada bus šoninės siūlės, arba keturiais, tada jų nebus. Čia turbūt kaip kam patogiau.
Tuo pačiu noriu pasidžiaugti paskutiniu savo darbeliu.

labai dailus megztukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 25 sausio 2010 - 14:36
fasstum , mezgant kelnytes leliukui svarbu nenumazint dalies nuo klyniuko iki juosmens, kad vaikiukas tilptu su pampersu mirksiukas.gif

Zuviukas , kruopstumas neispasakytas wub.gif
Bitele labai dailu ir miela
Daddygirl nuostabiai ispuosta pupa thumbup.gif

Cia musu sukneliukas, reitu det prie parduotuviniu kopiju, bet , kad jau cia uzsukau ax.gif
user posted image

Va tik bumbulai tokie sleivoki gavosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aidaa @ 2010 01 25, 16:15)
Cia musu sukneliukas, reitu det prie parduotuviniu kopiju, bet , kad jau cia uzsukau  ax.gif

Labai fains sukneliukas ax.gif
Atsakyti
4u.gif Labai labai viskas grazu. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lafan: 25 sausio 2010 - 16:39
QUOTE(fasstum @ 2010 01 25, 15:16)
Jei teisingai supratau, kelnytės vis tiek gaunasi iš dviejų dalių: atskirai reikia megzti priekinę ir užpakalinę dalį, o paskui šonus susiūti? Ar iškart megzti ratu, kaip blauzdines?

Nebūtinai. smile.gif Matyt paaiškinti nesugebu. blush2.gif Aš viską mezgiau kaip vieną detalę, tai siūlės gaunasi vidinėje klešnių pusėje ir nugaroje arba priekyje (aš dariau nugaroje, bet naujagimiui turbūt visgi praktiškiau priekyje, kad nei kiek nespaustų, kai guli ant nugarytės).
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 01 25, 17:00)
Nebūtinai. smile.gif Matyt paaiškinti nesugebu. blush2.gif Aš viską mezgiau kaip vieną detalę, tai siūlės gaunasi vidinėje klešnių pusėje ir nugaroje arba priekyje (aš dariau nugaroje, bet naujagimiui turbūt visgi praktiškiau priekyje, kad nei kiek nespaustų, kai guli ant nugarytės).

Dbar supratau, aciu.
Tada dar vienas klausimas: ar klešnes bent kiek platinti į viršų? ar daryti vienodo pločio per visą ilgį?
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 01 25, 13:09)
na pagaliau radau laiko ikelti musu baigta kostiumuka ax.gif

stai kelnytes 4u.gif is uzpakalio
user posted image

stai ir visas kostiumas 4u.gif
user posted image

stai kostiumas ant modeliuko 4u.gif
user posted image

o cia ir kelnytes ant modeliuko 4u.gif
user posted image

Labai dailus kostiumukas thumbup.gif
Gal galima butu tos masinytes schemute gauti?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Labai gražūs jūsų darbeliai, aš irgi noriu pasirodyt ką numezgiau savo sūneliui
user posted image
user posted image
Atsakyti
Parodysiu ir čia mažylio mylimą megztuką ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dalionska @ 2010 01 26, 15:09)

o kokie katinai thumbup.gif Gal galima būtų schemutę gauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitelė @ 2010 01 26, 16:13)
o kokie katinai thumbup.gif Gal galima būtų schemutę gauti 4u.gif

Deja,neišsisaugojau kompiutery, tik kažkada buvau atsispausdinusi iš osinkos, paieškok turėtum rasti 4u.gif
Atsakyti