Na ir as nusprendziau islysti su savo darbeliu..
Modeliukas miega, tai liemenes foto be jo..
pasakykit man mielosios,nu pirma kart mezgu is breziniu,kaip cia tie skaiciukai brezinyje.tai akys ar centimetrai.kazkaip akiu skaicius butu per mazas.aciu
kostiumelis
o taip norisi numegzti savo pupai vasarai
kostiumelis
QUOTE(velute @ 2010 01 18, 17:58)
pasakykit man mielosios,nu pirma kart mezgu is breziniu,kaip cia tie skaiciukai brezinyje.tai akys ar centimetrai.kazkaip akiu skaicius butu per mazas.aciu
kostiumelis
kostiumelis
kaip as suprantu, tai ten kur pats rastelis (vaseliu neriamas) tai akiu skaicius. o kur schemute-modeliukas - centimetrai
sekmes
QUOTE(aidaa @ 2009 11 30, 16:08)
labukas, labai nerealus darbas.... gal galima kokia scemute? buciau labai dekinga, labai grazu, bet be nieko nemoku numegzti...... arba gal prasyti kad numegztumet ar labai kaina butu didele
QUOTE(kairekoja @ 2010 01 19, 10:36)
labas rytas visom!
noriu parodyti savo nauja darbeli vasarai.
aisku su matavimusi problemos, gal kada ikelsiu kaip atrodo ant mano mazules.
graziu mezginiu!
noriu parodyti savo nauja darbeli vasarai.
aisku su matavimusi problemos, gal kada ikelsiu kaip atrodo ant mano mazules.
graziu mezginiu!
Labai dailus sarafaniukas įsivaizduoju, kad mažajai manekenai jis tinka puikiai Įdomu, iš kokių siūliukų mezgei?
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 01 19, 12:44)
Labai dailus sarafaniukas įsivaizduoju, kad mažajai manekenai jis tinka puikiai Įdomu, iš kokių siūliukų mezgei?
aciu!
cia 100proc medvilne, Camilla firmos.
as is tu siuliu (ir tos spalvos) vasarai bliuskute turiu nusimezgus, labai smagiai nesiojasi. tai jau lauksiu laiko kai abi galesim savo mezginius apsirengti
[quote=man-patinka-tyla,2010 01 19, 12:14]
štai čia įdėjau
[url=http://www.supermama.lt/forumas/index.php?
Labai dekui
štai čia įdėjau
[url=http://www.supermama.lt/forumas/index.php?
Labai dekui
Visada reglaną susiūdavau, o dabar pabandžiau iš vien ir va kas gavosi liemenė į darželį
sveikos, mezgejeles gal kas turit siaip kokiu skraisciu pavyzdziu, schemuciu???????? nu man ta zalia tokia nereali, bet jauciu negausiu as tos schemutes
QUOTE(~tomega~ @ 2010 01 19, 23:25)
sveikos, mezgejeles gal kas turit siaip kokiu skraisciu pavyzdziu, schemuciu???????? nu man ta zalia tokia nereali, bet jauciu negausiu as tos schemutes
labas, as pamenu jau prasiau tos schemos. deja, ji sake, kad mezge is akies. tik krastelio rasteli buvo idejusi. sekmes ieskant!