Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

Na ir as nusprendziau islysti su savo darbeliu..
Modeliukas miega, tai liemenes foto be jo..

user posted image
Atsakyti
pasakykit man mielosios,nu pirma kart mezgu is breziniu,kaip cia tie skaiciukai brezinyje.tai akys ar centimetrai.kazkaip akiu skaicius butu per mazas.aciu
kostiumelis

o taip norisi numegzti savo pupai vasarai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo velute: 18 sausio 2010 - 16:59
QUOTE(velute @ 2010 01 18, 17:58)
pasakykit man mielosios,nu pirma kart mezgu is breziniu,kaip cia tie skaiciukai brezinyje.tai akys ar centimetrai.kazkaip akiu skaicius butu per mazas.aciu
kostiumelis

o taip norisi numegzti savo pupai vasarai smile.gif

kaip as suprantu, tai ten kur pats rastelis (vaseliu neriamas) tai akiu skaicius. o kur schemute-modeliukas - centimetrai
sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aidaa @ 2009 11 30, 16:08)
Mergaites darbai fantatiski  wub.gif
Jus mano ikvepejos.
Pasirodau kazkurios 'ikvepta" skraiste

user posted image

labukas, labai nerealus darbas.... gal galima kokia scemute? buciau labai dekinga, labai grazu, bet be nieko nemoku numegzti...... arba gal prasyti kad numegztumet blush2.gif ar labai kaina butu didele blush2.gif
Atsakyti
labas rytas visom!
noriu parodyti savo nauja darbeli vasarai.
aisku su matavimusi problemos, gal kada ikelsiu kaip atrodo ant mano mazules.

graziu mezginiu!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kairekoja @ 2010 01 19, 10:36)
labas rytas visom!
noriu parodyti savo nauja darbeli vasarai.
aisku su matavimusi problemos, gal kada ikelsiu kaip atrodo ant mano mazules.

graziu mezginiu!

Labai dailus sarafaniukas wub.gif įsivaizduoju, kad mažajai manekenai jis tinka puikiai smile.gif Įdomu, iš kokių siūliukų mezgei?
Atsakyti
QUOTE(aagnyte @ 2010 01 18, 00:17)
buvo kazkada idetas sis megztukas, gal turite schemute kuri nors?

user posted image

štai čia įdėjau
http://www.supermama...;#entry33949175
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 01 19, 12:44)
Labai dailus sarafaniukas wub.gif įsivaizduoju, kad mažajai manekenai jis tinka puikiai smile.gif Įdomu, iš kokių siūliukų mezgei?

aciu!
cia 100proc medvilne, Camilla firmos.
as is tu siuliu (ir tos spalvos) vasarai bliuskute turiu nusimezgus, labai smagiai nesiojasi. tai jau lauksiu laiko kai abi galesim savo mezginius apsirengti smile.gif
Atsakyti
[quote=man-patinka-tyla,2010 01 19, 12:14]
štai čia įdėjau
[url=http://www.supermama.lt/forumas/index.php?

Labai dekui 4u.gif
Atsakyti
Visada reglaną susiūdavau, o dabar pabandžiau iš vien ir va kas gavosi 4u.gif liemenė į darželį 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mime: 19 sausio 2010 - 18:51
sveikos, mezgejeles ax.gif gal kas turit siaip kokiu skraisciu pavyzdziu, schemuciu???????? nu man ta zalia tokia nereali, bet jauciu negausiu as tos schemutes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~tomega~ @ 2010 01 19, 23:25)
sveikos, mezgejeles  ax.gif gal kas turit siaip kokiu skraisciu pavyzdziu, schemuciu???????? nu man ta zalia tokia nereali, bet jauciu negausiu as tos schemutes  doh.gif

labas, as pamenu jau prasiau tos schemos. deja, ji sake, kad mezge is akies. tik krastelio rasteli buvo idejusi. sekmes ieskant!
Atsakyti