Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

aciu uz grazius zodzius mano darbeliui 4u.gif

QUOTE(Laura26 @ 2010 01 10, 20:17)
Vajetau kokiu cia groziu mamikes primezgusios
Papildyta:
Gal galit man atsakyt i toki kvaila klausimeli.Kai mezgate megztukus su paveiksleliais ka darote su siuliukais?Kaip juos pakeiciate?Ar nutraukiate ir prisirisate kita spalvyte ar kaip nors kitaip pasikeiciate?

as asmeniskai darau kombinuota varianta - kur didesni plotai mezgu su keliais kamuoleliais, o kur mazesni ploteliai siuvineju ax.gif pvz kelnes kur leopardo demes yra siuvinetos ir pats tigriukas, kur yra tamsiai ruda salva siuvineta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura26 @ 2010 01 10, 20:17)
Gal galit man atsakyt i toki kvaila klausimeli.Kai mezgate megztukus su paveiksleliais ka darote su siuliukais?Kaip juos pakeiciate?Ar nutraukiate ir prisirisate kita spalvyte ar kaip nors kitaip pasikeiciate?

Jei plotai nedideli, tiesiog pakeičiu, o kad atliekamas siūlas nekabėtų, kas kelios akys jį reikia apkabinti tuo, kuriuo tuo metu mezgi. Tik va nei perdaug, nei permažai įtempti - čia jau menas (kur man dar tobulėti ir tobulėti blush2.gif ).
Atsakyti
Zuviukas, pasakiškas kompektukas thumbup.gif tigrui patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Zuviukai, super 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
aciu uz ivertinimus - jie tokie svarbus ax.gif thumbup.gif rolleyes.gif

ikvepimo pagauta dar viena darbeli sunyciui pradejau ax.gif ir kada ateis mano norams eile ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 01 10, 19:43)
Po svenciu, ligu ir ilgo ir kantraus darbo pagaliau gime dar vienas rubelis ax.gif gamintas su didele meile  wub.gif mano mazajam pupsikui  bigsmile.gif

Aaaaaaaaaaaa, koks grožis wub.gif Aš šitos schemos ieškojau visuose įmanomuose forumuose, niekur neradau. Pasidalink, ką blush2.gif

O čia mano darbelis, liemenė mažam kavalieriui:
user posted image
Atsakyti
ŽUVIUKAS:)-tigriuko kostiumelis tiesiog nuostabus thumbup.gif wub.gif wub.gif ,tikrai daug meiles,darbo ir kantrybes reikia reikia kad gimtu toks grožis,saunuole thumbup.gif thumbup.gif ir sunelis gražuoliukas wub.gif wub.gif wub.gif

PANELE PRYM-liemene thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Zuviukas:),2010 01 10, 19:43]
Po svenciu, ligu ir ilgo ir kantraus darbo pagaliau gime dar vienas rubelis ax.gif gamintas su didele meile wub.gif mano mazajam pupsikui bigsmile.gif

Cia tai superinis darbelis thumbup.gif ,nerealiai grazus.Saunuole mamyte thumbup.gif .
Aciu merginos uz atsakyma aciuks.gif
O gal dar kuri galite kokia schemele ideti kaip megzti kelnytes blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 01 10, 19:43)
Po svenciu, ligu ir ilgo ir kantraus darbo pagaliau gime dar vienas rubelis ax.gif gamintas su didele meile  wub.gif mano mazajam pupsikui  bigsmile.gif

Nuostabus tigriukas 4u.gif o darbelio kiek įdėta... doh.gif man pritrūktų kantrybės mirksiukas.gif
Atsakyti
Zuviukas) nuostabus drabužėlis gražuoliui berniukui wub.gif

O čia komplektukas panelei

user posted image
Atsakyti
Labutis. Nu šaunuolės mamos. Gražūs darbeliai. wub.gif bigsmile.gif Aš dar parodau savo, ta su kalėdu seneliu jau kažkada rodžiau, o paskui dar du darbelius numezgiau. 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
JUSDA-megztukas ir batukai tokie mieli wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

LAFAN-tavo darbeliai fantastiski 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti