Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

blush2.gif Čia mūsų boruzeles liemenė, dar karsta.... ax.gif
user posted image

O sita jau nesiojam antra ziema. Baigiam isaugti.....
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meda2006: 10 sausio 2010 - 09:38
Laba,gal kas mezget naujagimiui vokeli ax.gif gal galetumet matmenis kokius parasyt ar brezinuka imest 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwyte @ 2010 01 10, 12:37)
Laba,gal kas mezget naujagimiui vokeli ax.gif  gal galetumet matmenis kokius parasyt ar brezinuka imest 4u.gif

Pasiziurek cia mirksiukas.gif

http://club.osinka.r...8549?&start=210
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2009 12 15, 10:18)
Labas rytas, parodysiu kokią George kopiją dar numezgiau, bent jau panašią ax.gif

originalas
user posted image

kopija
user posted image

gal turi rankovių schemą? man kol kas mistika tokios blush2.gif
apskritimai nerti? lens.gif
labai labai gražus darbas thumbup.gif
Atsakyti
turbūt šauksmas tyruose, bet gal kartais kuri nors turit kairiojo megztuko schemą?
žurnalas kokių penkių metų senumo, jei ne daugiau g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinavija Nuostabioji: 10 sausio 2010 - 18:24
QUOTE(*Vilma* @ 2010 01 09, 17:03)
mano pagrandukas su nauju megztuku ax.gif

Nu jau leliaus ir megstuko grožis, griūk negyvas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 01 10, 19:24)
turbūt šauksmas tyruose, bet gal kartais kuri nors turit kairiojo megztuko schemą?
žurnalas kokių penkių metų senumo, jei ne daugiau  g.gif
user posted image

Nelabai suprantu kam jums tos schemos, kad viskas ir taip aišku, galima gi maždaug panašiai numegzt, siūliukus nusipirkit ir megzkit, o būtent kas jums ten neaišku? g.gif
Atsakyti
Po svenciu, ligu ir ilgo ir kantraus darbo pagaliau gime dar vienas rubelis ax.gif gamintas su didele meile wub.gif mano mazajam pupsikui bigsmile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nu, Z U V I U K A I, tikrai šauniai padirbėjai, LABAI LABAI LABAI GRAŽIAI ATRODO TAVO PUPSIKAS.
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2010 01 10, 19:39)
Nelabai  suprantu kam jums tos schemos, kad viskas ir taip aišku, galima gi maždaug panašiai numegzt, siūliukus nusipirkit ir megzkit, o būtent kas jums ten neaišku? g.gif

nusibodo 2 kartus ardyt mezginį be schemų laugh.gif
neaiškiausias kapišonas
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 01 10, 19:48)
nusibodo 2 kartus ardyt mezginį be schemų laugh.gif
neaiškiausias kapišonas

Dėl kapišono viso mezginio ardyt tikrai nereikia, čia yra diskusija apie kapišoną gal rasi ką nors naudingą http://www.supermama...php/t50822.html
beje jei turi kokią schemutę nuo kito megztuko su kapišonu pabandyk pritaikyt, aš pas save nieko panašaus neradau ir su kapišonu nieko nesu mezgusi, nors manau, kad labai sunku neturėtų būti.

Štai dar apie kapišoną t.y. gobtuvą
http://www.servimg.c...i...&u=12892519
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aderaa: 10 sausio 2010 - 19:19
Vajetau kokiu cia groziu mamikes primezgusios
Papildyta:
Gal galit man atsakyt i toki kvaila klausimeli.Kai mezgate megztukus su paveiksleliais ka darote su siuliukais?Kaip juos pakeiciate?Ar nutraukiate ir prisirisate kita spalvyte ar kaip nors kitaip pasikeiciate?
Atsakyti