sveikutės, aš naujoke, tik šalikus ir moku megzt, bet nutariau kepurite savo busimam leliui numegzt, mezgiau ketureis virbalais, visai neblogai gavosi, bet mažytė labai
Kiek reikia akių užsidėti naujagimio kepurytei? Ir kiek akiu liemenei? Žinau, kad nuo siulų storio priklauso, bet panašei? Ačiū
LKMama super besmegenis, net žiemos užsimanaiu PYNE labai gražu, labai vyriškai Egliukazzz labai dailus ir smagus megztukas Viliuteee, jūsų darbeliai nerealūs... pamatau ir vis pagalvoju, kad noriu mergytės
O čia mano vyresnėliui, būtinai turėjo būti su mašina
Reikia pagalbos Kazkuri neret va sita grozi. Dabar jau nerandu, kur buvau radus Gal galit pasakyt kaip cia nerta azurine dalis? Gal kokia schemute turit? Buciau labai dekinga
Reikia pagalbos Kazkuri neret va sita grozi. Dabar jau nerandu, kur buvau radus Gal galit pasakyt kaip cia nerta azurine dalis? Gal kokia schemute turit? Buciau labai dekinga