sveikutės, aš naujoke, tik šalikus ir moku megzt, bet nutariau kepurite savo busimam leliui numegzt, mezgiau ketureis virbalais, visai neblogai gavosi, bet mažytė labai
Kiek reikia akių užsidėti naujagimio kepurytei? Ir kiek akiu liemenei? Žinau, kad nuo siulų storio priklauso, bet panašei? Ačiū
Mielas megztukas. Manau, berniukui jis tikrai patinka. Ne veltui taip gražiai šypsosi
QUOTE(acte @ 2009 11 28, 00:53)
O čia mano vyresnėliui, būtinai turėjo būti su mašina
Fainutis megstukas ir modeliukas toks simpatulia
Reikia pagalbos
Kazkuri neret va sita grozi. Dabar jau nerandu, kur buvau radus Gal galit pasakyt kaip cia nerta azurine dalis? Gal kokia schemute turit? Buciau labai dekinga
Kazkuri neret va sita grozi. Dabar jau nerandu, kur buvau radus Gal galit pasakyt kaip cia nerta azurine dalis? Gal kokia schemute turit? Buciau labai dekinga
QUOTE(LKMama @ 2009 11 27, 12:52)
Ačiū
QUOTE(Egliukazzz @ 2009 11 27, 13:52)
Graži karvutė
QUOTE(acte @ 2009 11 28, 02:53)
PYNE labai gražu, labai vyriškai
Ačiū
Jūsų megztukas taip pat labai
QUOTE(Beiker @ 2009 11 28, 11:46)
Reikia pagalbos
o man atrodo kad šitas panašesnis
Sveikutes, visos tikros auksatankes, darbeliai puikus, ka ten p[uikus tiesiog tobuli
O stai ir mano mazas sarafaniukas mazai dukrytei
O stai ir mano mazas sarafaniukas mazai dukrytei