o cia mano naujas darbelis
http://public.fotki....sva2.html#media
Mamytes ka daryt,kad nesiriestu mezginys?Numezgiau sleikutes suknei,bet jos susiriecia...Ir su suknes apacia taspats.Ka daryt?
del mezginio ietimosi tai pabandyk isplauti islyginti o jei ne apnerk zemu stulpeliu
sekmes!
kribut: labai labai grazi suknute
sekmes!
QUOTE(mezgejyte @ 2009 12 28, 14:39)
del mezginio ietimosi tai pabandyk isplauti islyginti o jei ne apnerk zemu stulpeliu
sekmes!
sekmes!
apneriau...bet visviena.na dar lygint reiks bandyt...Storoki siulai,gal todel.
QUOTE(Klajokle @ 2009 12 28, 12:54)
Mamytes ka daryt,kad nesiriestu mezginys?Numezgiau sleikutes suknei,bet jos susiriecia...Ir su suknes apacia taspats.Ka daryt?
sleikutes reikejo megzti gumytes tipo, na 1 gera 1 bloga., o apacia ripsu (arba perliniu rastu) kelias eiles. jei lyginimas nieko nepades, pabandyk permegzti.
QUOTE(kribut @ 2009 12 28, 15:07)
Tikrai labai graži suknytė ir labai kruopščiai numegzta
Papildyta:
[quote=kacumota,2009 12 23, 19:04]radau
Kacumota, ar ta schema pilna, nes pradėjau megzti ir toks vaizdas, jog letenelės nuo pusės, o nuotraukoje jos ilgesnės tos meškučio letenėles. Man rods, kad paveiksliukas ir schema nesutampa
QUOTE(nefisa @ 2009 12 28, 15:52)
Kacumota, ar ta schema pilna, nes pradėjau megzti ir toks vaizdas, jog letenelės nuo pusės, o nuotraukoje jos ilgesnės tos meškučio letenėles. Man rods, kad paveiksliukas ir schema nesutampa
Labai kvailai schema nupiesta.ten apacioj kur balti langeliai su bruksniuku,tai blogu akiu stulpeliai pagrindo spalva,o kur tik balti ten jau meskiaus
As jau ismezgiau,bet dar be detaliu,tai net enzinau ar gerai,bet man patinka
Nors gal ir ilgesnes paveiksliuke,nerysku padidinus
QUOTE(liamuna @ 2009 12 28, 15:44)
sleikutes reikejo megzti gumytes tipo, na 1 gera 1 bloga., o apacia ripsu (arba perliniu rastu) kelias eiles. jei lyginimas nieko nepades, pabandyk permegzti.
Permegst nebegaliu jau,nes visa ardyt reiktu apacioje dariau tokias "kvarbatkas" ir apneriau zemu stulpeliu ir kilpelem.tai uzsiriecia viskas Reik kazka sunkaus,kad nusvertu...
QUOTE(Klajokle @ 2009 12 28, 18:15)
Permegst nebegaliu jau,nes visa ardyt reiktu apacioje dariau tokias "kvarbatkas" ir apneriau zemu stulpeliu ir kilpelem.tai uzsiriecia viskas Reik kazka sunkaus,kad nusvertu...
lyginimas per slapia skuduriuka zinok laaaAAabai padeda! pabandyk. manau turetu nesiriesti po lyginimo, ypac jei dar ir zemu stulpeliu apnerusi esi.
QUOTE(kacumota @ 2009 12 28, 17:10)
Labai kvailai schema nupiesta.ten apacioj kur balti langeliai su bruksniuku,tai blogu akiu stulpeliai pagrindo spalva,o kur tik balti ten jau meskiaus
bandysiu ir as megzti kaip suprantu, bandysiu pailginti tas lopytes. siaip tikrai labai nuostabi ideja ir aciu, kad pasidalinai
QUOTE(Klajokle @ 2009 12 28, 16:15)
Gali gali juk surinkti akis apacioje, ir tada pamegsti