Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(laumar @ 2009 12 21, 20:04)
kad jau rodomės tai ir čia pasirodysim. Nuotraukos iš kalėdinės šventės darželyje.

Čia mano dukrytė-snaigė , su mano megzta macherine suknyte

o jau snaiges koks grozhis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laumar @ 2009 12 21, 20:02)
Sveikos mezgėjos  4u.gif
Čia mano dukrytė-snaigė , su mano megzta macherine suknyte

pasikartosiu - snaigės grooožisss wub.gif
Atsakyti
na bandau iras rodytis anksciau tik skaiciausi ir grozejausi visais groziais wub.gif
na tai va pamaciau cia seni besmegeni ir pati uzsimaniau tai vat kas man gavosi ax.gif
user posted image
Atsakyti
Snaige,Drugeliu Feja-kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif

Man taip patinka,kai mamos pacios puosia vaikus karnavalui thumbup.gif Nepalyginsi su nuomos punktu drabuziais......
Atsakyti
dar keli mano darbeliai ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingawitch: 22 gruodžio 2009 - 16:43
Mergaites,reikia pagalbos..kazkur maciau vaikiska megztinuka ar tai liemene su baltu meskuciu uz tvoros pasislepusiu ir kojytem kysanciom.Pasidalinkit,jeigu kas turit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2009 12 23, 14:16)
Mergaites,reikia pagalbos..kazkur maciau vaikiska megztinuka ar tai liemene su baltu meskuciu uz tvoros pasislepusiu ir kojytem kysanciom.Pasidalinkit,jeigu kas turit  ax.gif

graziai skamba ax.gif jau ir as uzsimaniau blush2.gif
Atsakyti
šis tas paprasto vaikams į daržiuką:
user posted imageuser posted image

įdėją su "galūnėmis" iš kažko pasiskolinau čia ax.gif
Atsakyti
Mamytės, patarkit... Nusipirkau Baby vilnos siūlų ir mąstau savo mažulytei numegzti apatinius rūbelius žiemai, t.y. maikytę ir kelnytes, kad būtų prie kūnelio ir šildytų. Ar bandėte kuri nors? Gal turite kokių nuorodų, nes mezgime esu dar tik pradedančioji. O gal megzti apatiniai rūbeliai - kvaila mintis??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2009 12 23, 14:17)
Mamytės, patarkit... Nusipirkau Baby vilnos siūlų ir mąstau savo mažulytei numegzti apatinius rūbelius žiemai, t.y. maikytę ir kelnytes, kad būtų prie kūnelio ir šildytų. Ar bandėte kuri nors? Gal turite kokių nuorodų, nes mezgime esu dar tik pradedančioji. O gal megzti apatiniai rūbeliai - kvaila mintis???  blush2.gif

as nemegzciau...nera jie tokie super svelnus,kad prie odeles nuolat liestis.man medvilnes apatiniai drabuziukai atrodo patys geriausi
Atsakyti
radau bigsmile.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Numezgiau suknute is mocheros Pretty Okiteks.

user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti