aciu uz komplimentus! schemos neturiu, forma mezgiau is galvos, o snaiges is popierinio zurnalo. deja skanerio neturiu, o fotkinti neiseina (jau bandziau).
gal rasi ka nors internete.
Sveikutės.KAIREKOJA na sarafano gražumas , man labai gražu kai išmezgamos tokios gražios snaigės (jai nesupyksi kad taip pavadinau).Šaunuolė O aš atėjau irgi pasirodyti su sarafanu nieko labai blatno bet nors likvidavau siūlų likučius, bus ką pasipuošti pas senelius per Kalėdas
panelės,kam reikia schemučių tų snaigių kaip kairekoja sarafaniuke, google vaizduose užsimeskit paiešką "norwegian snowflakes", oi kiek rasit Aš taip knisausi kada čia
panelės,kam reikia schemučių tų snaigių kaip kairekoja sarafaniuke, google vaizduose užsimeskit paiešką "norwegian snowflakes", oi kiek rasit Aš taip knisausi kada čia
net nzn kas graziau - ar tavo dukryte ar tavo megztas sarafanas! Papildyta:
laumar
as vis dar kaupiuosi kada nors numegzti mocherine suknele.. man atrodo taaaaip sunku.
Sveikutės.KAIREKOJA na sarafano gražumas , man labai gražu kai išmezgamos tokios gražios snaigės (jai nesupyksi kad taip pavadinau).Šaunuolė
O aš atėjau irgi pasirodyti su sarafanu nieko labai blatno bet nors likvidavau siūlų likučius, bus ką pasipuošti pas senelius per Kalėdas