Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(ingauk @ 2009 12 19, 16:05)
koks grozis  wub.gif  wub.gif  wub.gif

gal galima butu gauti tu gelyciu schemu te  g.gif  blush2.gif

aciu uz komplimentus! schemos neturiu, forma mezgiau is galvos, o snaiges is popierinio zurnalo. deja skanerio neturiu, o fotkinti neiseina (jau bandziau).
gal rasi ka nors internete.
Atsakyti
Sveikutės.KAIREKOJA na sarafano gražumas wub.gif , man labai gražu kai išmezgamos tokios gražios snaigės (jai nesupyksi kad taip pavadinau).Šaunuolė
O aš atėjau irgi pasirodyti su sarafanu nieko labai blatno bet nors likvidavau siūlų likučius, bus ką pasipuošti pas senelius per Kalėdas
user posted image
Atsakyti
panelės,kam reikia schemučių tų snaigių kaip kairekoja sarafaniuke, google vaizduose užsimeskit paiešką "norwegian snowflakes", oi kiek rasit biggrin.gif Aš taip knisausi kada čia smile.gif

Zavin, gražus sarafaniukas,spalvos labai dera wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 12 20, 11:48)
panelės,kam reikia schemučių tų snaigių kaip kairekoja sarafaniuke, google vaizduose užsimeskit paiešką "norwegian snowflakes", oi kiek rasit biggrin.gif  Aš taip knisausi kada čia smile.gif

Zavin, gražus sarafaniukas,spalvos labai dera wub.gif

Cili - aciu uz pagalba! tikrai daug visokiu variantu pilna smile.gif
Atsakyti
Na va, pagaliau ir mes galim parodyt savo sarafana
user posted image
Atsakyti
QUOTE(polo @ 2009 12 18, 23:52)
meda2006 puiki liemenė thumbup.gif , o manekenės pavydėt galima (maniškė nemėgsta fotosesijų) mirksiukas.gif

aCIU UZ PAGYRIMUS, O MANIKENE RENGTIS NENORI doh.gif , BET KAI APSIRENGIA TADA JAU LAIKYKITES FOTOSESIJA TURI TRUKTI ILGAI lotuliukas.gif .
Atsakyti
Sveikos mezgėjos 4u.gif
Čia mano dukrytė-snaigė , su mano megzta macherine suknyte

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumar: 21 gruodžio 2009 - 20:03
QUOTE(Beiker @ 2009 12 20, 15:18)
Na va, pagaliau ir mes galim parodyt savo sarafana
user posted image

net nzn kas graziau - ar tavo dukryte ar tavo megztas sarafanas! thumbup.gif smile.gif
Papildyta:
laumar thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
as vis dar kaupiuosi kada nors numegzti mocherine suknele.. man atrodo taaaaip sunku.
Atsakyti
QUOTE(kairekoja @ 2009 12 19, 11:30)
sveikos!
pagaliau buvo proga uzsideti naujaja suknele. pasirodom smile.gif nes anksciau net matuotis neleido mano ozkyte..

Eina sau, nerealiai gražu bigsmile.gif wub.gif negaliu atsižiūrėt bigsmile.gif bigsmile.gif Gaila, kad pati nemoku kelių spalvų siūlais megzt, susitraukia man kažkaip ir viskas doh.gif

Parodysiu ir aš Drugelių fėją ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus 4u.gif
Drugelių fėja nuostabi, tikra fėja.
O sarafanas su mergyte wub.gif wub.gif
Atsakyti
ir as rodau sarafana su batukais 5menesiu duktereciai blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zavin @ 2009 12 20, 00:34)
Sveikutės.KAIREKOJA na sarafano gražumas wub.gif , man labai gražu kai išmezgamos tokios gražios snaigės (jai nesupyksi kad taip pavadinau).Šaunuolė
O aš atėjau irgi pasirodyti su sarafanu nieko labai blatno bet nors likvidavau siūlų likučius, bus ką pasipuošti pas senelius per Kalėdas
user posted image

Siūlai puikiai likviduoti wub.gif wub.gif
Atsakyti