Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(nonita @ 2009 12 17, 16:53)
Jei virbalais su valu, tai kaip tada megzti išvirkščias akis? Geromis akimis iš geros pusės, ar kaip čia ???  g.gif

Vien tik gerom 4u.gif Nesmezgat ratu vien tik iš geros pusės 4u.gif
Atsakyti
DAR KARSTA LIEMENE biggrin.gif 3,5 MAZIUKEI DUKRYTEI ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
meda2006 puiki liemenė thumbup.gif , o manekenės pavydėt galima (maniškė nemėgsta fotosesijų) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2009 12 17, 09:21)

Pilveliukai, dėkui už pavyzdį.
Šiek tiek supaprastinus (nes mano siūlai per stori buvo), štai kas gavosi dukterėčiai dovanų (tik dar svarstau, gal permegsiu, nes čia iš karto dviem siūlais mezgiau). Manau, gražesnis variantas bus numegzt juodą pagrindą, o baltu siūlu išsiuvinėt.

user posted image
Atsakyti
sveikos!
pagaliau buvo proga uzsideti naujaja suknele. pasirodom smile.gif nes anksciau net matuotis neleido mano ozkyte..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kairekoja @ 2009 12 19, 10:30)
sveikos!
pagaliau buvo proga uzsideti naujaja suknele. pasirodom smile.gif nes anksciau net matuotis neleido mano ozkyte..

o koks grozis wub.gif kaip dailiai ir smulkiai numegzta,netureciau tiek kantrybes, saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delfina @ 2009 12 19, 12:32)
o koks grozis wub.gif  kaip dailiai ir smulkiai numegzta,netureciau tiek kantrybes, saunuole 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu! wub.gif
Atsakyti
nu dar pridursiu, atrodo kaip pirktine, negaliu atsiziuret 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kairekoja @ 2009 12 19, 10:30)
sveikos!

laaaabai grazu wub.gif ir mergyte, ir suknyte wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

pirmiausiai tai viai jusu darbeliai labai grazus

O sitaip as savo mazaja puosiu
http://public.fotki....i/dsc00853.html
http://public.fotki....i/dsc00780.html
Atsakyti
QUOTE(kairekoja @ 2009 12 19, 11:30)
sveikos!

Kaip gražu, kaip iš parduotuvės wub.gif

QUOTE(mezgejyte @ 2009 12 19, 12:37)
O sitaip as savo mazaja puosiu

Labai daili suknytė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kairekoja @ 2009 12 19, 11:30)
sveikos!

koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif

gal galima butu gauti tu gelyciu schemu te g.gif blush2.gif
Atsakyti