Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

Sveikos, noriu patarimo. Noriu savo 2 metukų mergytei numegzti suknutę. Vieną apačioje su kiauraraščiu, kitą panašią į čia ką tik parodytą(tokią rudą su sagutėm) Kaip jos mezgamos? Ar ratu, ar š dviejų dalių? Suprantu,kad ratu gražiau, ypač jei su rašteliu apačioje, bet tada su kokiais virbalais reikia mezti? Ačiū už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(nonita @ 2009 12 16, 20:04)
Sveikos, noriu patarimo. Noriu savo 2 metukų mergytei numegzti suknutę. Vieną apačioje su kiauraraščiu, kitą panašią į čia ką tik parodytą(tokią rudą su sagutėm) Kaip jos mezgamos? Ar ratu, ar š dviejų dalių? Suprantu,kad ratu gražiau, ypač jei su rašteliu apačioje, bet tada su kokiais virbalais reikia mezti? Ačiū už atsakymą.

Virbalais su valu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės.Gal kuri turit savo lobiuose kaukolės shemą.Sūnus nori riešinių su kaukole, bet iš kur ją gauti?Gal galėtumėt pagelbėti.Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2009 12 17, 08:35)
Sveikos mergaitės.Gal kuri turit savo lobiuose kaukolės shemą.Sūnus nori riešinių su kaukole, bet iš kur ją gauti?Gal galėtumėt pagelbėti.Ačiū.

aš darau taip: einu i googlę, vaizdų paiešką, ieškau "kaukole" arba "kaukoles", issirenku tinkamą paveiksliuką, nupaišau ant jo viršaus "grotas" ir turiu schemą mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
prasom
Atsakyti
Mamytes, jus auksarankes wub.gif
Reiks ir man kada prisiruost ir ismokt megzt, tik kazin nuo ko viskas prasideda? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(diva3 @ 2009 12 17, 12:36)
Mamytes, jus auksarankes wub.gif
Reiks ir man kada prisiruost ir ismokt megzt, tik kazin nuo ko viskas prasideda? blush2.gif  g.gif

pradedi mokytis nuo akių uždėjimo ant virbalų ir mokymosi dviejų pagrindinių akių - geros ir išvirkščios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nonita @ 2009 12 16, 19:04)

Jei virbalais su valu, tai kaip tada megzti išvirkščias akis? Geromis akimis iš geros pusės, ar kaip čia ??? g.gif
Atsakyti
gerom 4u.gif
Atsakyti
Sveikos SP man labai reikai jūsų pagalbos blush2.gif gal kuri žinot kur ieškoti programėlės kuri nuotrauka ir piešinius paverčia į mezgimo schemas. viena mama skaičiau ja turi ir buvo paplatinus, bet neužfiksavau kuri dabar kai jau reikia nerandu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėja @ 2009 12 18, 13:56)
Sveikos SP man labai reikai jūsų pagalbos blush2.gif  gal kuri žinot kur ieškoti programėlės kuri nuotrauka ir piešinius paverčia į mezgimo schemas. viena mama skaičiau ja turi ir buvo paplatinus, bet neužfiksavau kuri  dabar kai jau reikia nerandu ax.gif

Prašom mirksiukas.gif
http://www.microrevo...itPro/index.php
Atsakyti
atnesu ka tik nuo virbalu silta liemene- tunika astuonmetei...begu plauti blush2.gif

priekis

user posted image

nugara

user posted image

kitus mezginukus idesiu po Kaledu mirksiukas.gif , nes smalsuoles dar susiras cia doh.gif
Atsakyti