Sveikos, noriu patarimo. Noriu savo 2 metukų mergytei numegzti suknutę. Vieną apačioje su kiauraraščiu, kitą panašią į čia ką tik parodytą(tokią rudą su sagutėm) Kaip jos mezgamos? Ar ratu, ar š dviejų dalių? Suprantu,kad ratu gražiau, ypač jei su rašteliu apačioje, bet tada su kokiais virbalais reikia mezti? Ačiū už atsakymą.
QUOTE(nonita @ 2009 12 16, 20:04)
Sveikos, noriu patarimo. Noriu savo 2 metukų mergytei numegzti suknutę. Vieną apačioje su kiauraraščiu, kitą panašią į čia ką tik parodytą(tokią rudą su sagutėm) Kaip jos mezgamos? Ar ratu, ar š dviejų dalių? Suprantu,kad ratu gražiau, ypač jei su rašteliu apačioje, bet tada su kokiais virbalais reikia mezti? Ačiū už atsakymą.
Virbalais su valu
Sveikos mergaitės.Gal kuri turit savo lobiuose kaukolės shemą.Sūnus nori riešinių su kaukole, bet iš kur ją gauti?Gal galėtumėt pagelbėti.Ačiū.
QUOTE(1RUGILE @ 2009 12 17, 08:35)
Sveikos mergaitės.Gal kuri turit savo lobiuose kaukolės shemą.Sūnus nori riešinių su kaukole, bet iš kur ją gauti?Gal galėtumėt pagelbėti.Ačiū.
aš darau taip: einu i googlę, vaizdų paiešką, ieškau "kaukole" arba "kaukoles", issirenku tinkamą paveiksliuką, nupaišau ant jo viršaus "grotas" ir turiu schemą
Mamytes, jus auksarankes
Reiks ir man kada prisiruost ir ismokt megzt, tik kazin nuo ko viskas prasideda?
Reiks ir man kada prisiruost ir ismokt megzt, tik kazin nuo ko viskas prasideda?
QUOTE(diva3 @ 2009 12 17, 12:36)
Mamytes, jus auksarankes
pradedi mokytis nuo akių uždėjimo ant virbalų ir mokymosi dviejų pagrindinių akių - geros ir išvirkščios
QUOTE(nonita @ 2009 12 16, 19:04)
Jei virbalais su valu, tai kaip tada megzti išvirkščias akis? Geromis akimis iš geros pusės, ar kaip čia ???
gerom
Sveikos SP man labai reikai jūsų pagalbos gal kuri žinot kur ieškoti programėlės kuri nuotrauka ir piešinius paverčia į mezgimo schemas. viena mama skaičiau ja turi ir buvo paplatinus, bet neužfiksavau kuri dabar kai jau reikia nerandu
QUOTE(Žvaigždėja @ 2009 12 18, 13:56)
Sveikos SP man labai reikai jūsų pagalbos gal kuri žinot kur ieškoti programėlės kuri nuotrauka ir piešinius paverčia į mezgimo schemas. viena mama skaičiau ja turi ir buvo paplatinus, bet neužfiksavau kuri dabar kai jau reikia nerandu
Prašom
http://www.microrevo...itPro/index.php
atnesu ka tik nuo virbalu silta liemene- tunika astuonmetei...begu plauti
priekis
nugara
kitus mezginukus idesiu po Kaledu , nes smalsuoles dar susiras cia
priekis
nugara
kitus mezginukus idesiu po Kaledu , nes smalsuoles dar susiras cia