Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(bru @ 2009 12 11, 23:11)
katik numezgiau anukytei kelnytes.
Rytoj idesiu,foto (tikiuosi Čilytė padės) ikelt foto cia doh.gif

bru, įmesk man,įkelsiu tavo foto wink.gif O reglano pamokysiu, tik užsuk kavos ax.gif
Atsakyti
Nu nezinau ,gal berniukui ir tinka sios kennytes g.gif
katik numezgiau anukytei kelnytes.
Rytoj idesiu,foto (tikiuosi Čilytė padės) ikelt foto cia doh.gif
[/quote]

Tinka, tinka, nufotkinsiu kada ir ant "modeliuko" kaip atrodo. Tik kad dabar labai ji sunku pagaut.. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, moteros, pagelbykit 4u.gif

Skubiai reikia instrukcijos kaip išsiuvinėt mezgynį [gerųjų akių] ax.gif
Atsakyti
gal tiks mirksiukas.gif
ir persiprašau už dydį

user posted image
Atsakyti
Ir cia dar pasimaivysim smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2009 12 13, 19:25)

laaaabai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 12 13, 18:18)
gal tiks mirksiukas.gif
ir persiprašau už dydį

Ir aš dar ta pačia proga paklausiu kiek ne į temą. blush2.gif Kokia adata šiaip jau reikėtų siuvinėti? Kiek pastebėjau, bene viskam, kas daroma su mezginiais adata, neva reikalinga buka adata. g.gif Nesu tokio dalyko nė mačiusi. unsure.gif Turbūt būna kažkokios specialios?
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 12 13, 22:37)
Ir aš dar ta pačia proga paklausiu kiek ne į temą. blush2.gif Kokia adata šiaip jau reikėtų siuvinėti? Kiek pastebėjau, bene viskam, kas daroma su mezginiais adata, neva reikalinga buka adata. g.gif Nesu tokio dalyko nė mačiusi. unsure.gif Turbūt būna kažkokios specialios?

...bent jau buką aš siuvinėjimui kryželiu naudoju, o paveiksliukui ant mezginio turbūt nėra skirtumo....svarbu būtų patogu ir siūlas įlystų, nu bet gal kitos geriau žino g.gif g.gif g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murce: 13 gruodžio 2009 - 22:08
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 12 13, 21:37)

šiaip, kaip teisingai pastebėjo murce, siuvinėjimui kryželiu yra naudojamos bukos adatos. Tai gali, jei nori, ir nusipirkti. Prie siuvinėjimo prekių jų visada būna. O bukos jos todėl, kad neišpešiotų jau esamų siūlų. Na, kai siuvinėsi mezginį, buka adata nekibs prie numegzto ploto ir lengvai praslys į skylutę. O smaila gali užsikabinti, bestis per vidurį siūlo ir pan. Tai čia tik toks skirtumas, kiek žinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2009 12 13, 18:25)

laaaabai grazu wub.gif ir Migle fainuole wub.gif
Atsakyti
Zemaiciuke, Vilma, aciu 4u.gif
Atsakyti
Aš dar ir čia pasirodysiu biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti