Aciu, cia is likuciu paprastute liemene i darzeli
QUOTE(Aderaa @ 2009 12 07, 20:16)
Mano darbelis sarafaniukas-suknutė Kalėdų šventei, nuotraukoj nelabai matosi raudoni siūliukai turi blizgesį, o baltieji atrodo lyg apšerkšnyja.
oho
bet žinote mane labai domintų padalkų raštas, visur ieškau, o čia bac ir dar kaip gražiai
[quote=kairekoja,2009 12 07, 21:58]
sveikos, mezgejeles!
kaip grazu cia kaip grazu
tikiuosi as su savo suknele eterio nesugadinsiu. gal kada iseis geriau nufotkinti, gal net su mano pupa..
Laaaaaaaabai skoninga ir gražu
sveikos, mezgejeles!
tikiuosi as su savo suknele eterio nesugadinsiu. gal kada iseis geriau nufotkinti, gal net su mano pupa..
QUOTE(Zuzanėlė @ 2009 12 08, 00:04)
aciu! stengiausi
QUOTE(kairekoja @ 2009 12 07, 22:58)
sveikos, mezgejeles!
tikiuosi as su savo suknele eterio nesugadinsiu. gal kada iseis geriau nufotkinti, gal net
tikiuosi as su savo suknele eterio nesugadinsiu. gal kada iseis geriau nufotkinti, gal net
gal galima schemute apacios suknytes
labai labai grazi
QUOTE(kairekoja @ 2009 12 07, 21:58)
sveikos, mezgejeles!
kad dažniau taip terštų eterį moteros
Gal galima schemutę apačios, tų norvegiškų snaigių?
koks grožis jūsų darbelių, ir aš labai norėčiau mokėti taip
QUOTE(Diglė @ 2009 12 08, 10:06)
koks grožis jūsų darbelių, ir aš labai norėčiau mokėti taip
a ko lauki? viskas tik su patirtimi ateina
QUOTE(kairekoja @ 2009 12 07, 21:58)
sveikos, mezgejeles!
Labai graži suknelė , labai krupščiai atlikta ir akys kokios lygios, kaip mašina megsta.